Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 97.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po pierwsze gratulacje wyczucia czasu. po drugie nabu nie koncz wstaniesz na nogi szybko co do zlomu to przynam sie ukradlem wam 50kk mety ze starcia z hefim ukradlem wam 74 albo 76kk mety ze starcia z nygusem i wisienka na torcie ukradlem wam caly pz ze starcia yoshimoto vs grilowane kaczki 178kk pewnie dlatego yoshimoto nie wstawil na forum takze okolo 310kk zlomu waszego jest u mnie yoshimoto niestety ma pecha:P ale za to ze ktos wam ukradl 10k reckow zlomu nie podaruje dajcie cynk kto a zrob…
-
[TR] Totalna Rozpierducha & [NuN] Nie ufaj Nikomu (11833,54%) vs [BOSS] BOSS (0%) Nierozstrzygnięta
Postjeszcze chwila i wygracie wojne bijac samego lucka
-
NuN vs NuN czyli Najt und Nabu vs Nie ufaj Nikomu Gratulacje Panowie Piekny prezent mi zrobiliscie na urodziny. a jesli to faktycznie ziutek to i rewanzyk prima sort. Przetapiajcie i tak jak ci najt pisalem rob flote bo top1 a flota jak u randoma Cytat od abecaduo: „Najt, nie prosciej bylo leciec solo i wbic do wojny? a tak, top1 a nie przebije sie no ale juz nie bede zlosliwy, udalo Ci sie. ” daj mu juz spokoj codzien z niego beke cisne az ma lzy w oczach
-
Cytat od Vertigo77: „Pierwszy w historii tej gry push na minus. Chłopaki, będziecie legendami ogame Puncek - coś tam wiesz, coś tam słyszałeś, słyszysz, że dzwoni, ale nie wiesz w jakim kościele. Psotny wyszedł z sojuszu po spięciu na disco z Crowem, a że teraz dzięki niemu wylądował w reckach... cóż - bywa. Starcie jest czyste, trochę więcej wiary w ludzi ” ojc faktycznie nie zauwazylem ze ze zlomem wyszla lipa a to co piszesz ma sens mea culpa
-
Gratulacje spushowania sie na koledze z soja haha poki sie nie odddal mial flote podzielona na 3 i wy chcieliscie nam pomagac w wojnie [ciach] p.s gosc mial podzielona flote na 3 moony i co nagle ja scalil i zlom haha * Nick * PsotnyS_oddam * Sojusz * - * Status * Zmiana nicka * Data * Stary * > * Nowy * 2018-12-19 * Director Genesis * > * Psotny Samotnik Zmiana sojuszu * Data * Stary * > * Nowy * 2019-01-08 * - * > * GLORY Moderator Miikuu:obraza
-
takie starcia to sie solo robi juz:P gratki dla atkierow a obroncy szo
-
[TR] Totalna Rozpierducha & [NuN] Nie ufaj Nikomu (17147,39%) vs [GLORY] GLORY (5134,27%) Zakończona
Postty wish myslisz ze tkos jest taki glupi jak ty? walczac w 3 wojnach jest duza szansa ze wojny skoncza sie bez rozstrzygniecia lub z wygrana 1 czy 2 strony walczac 2 cs 3 sojusze macie ponad 40 czlonkow wiec na niskich procentach ja wygracie bijac masowki... zenua zreszta z czym tu walczyc jak floty pobudowane macie na pushu i zasiadaniu za to lustro na mordim powinien byc ban perm alb o rpzynajmniej odsylka surowca do agresora no ale regulamin jest jaki jest a wy bez lamania go nie potraficie gr…
-
[TR] Totalna Rozpierducha & [NuN] Nie ufaj Nikomu (11833,54%) vs [BOSS] BOSS (0%) Nierozstrzygnięta
Post@wakat Hej czy możesz sprawdzić dokładną godzinę postu i przyjęcia przez wishmaster deklaracje dołączenia NuN do wojny. Starcie na lucyferze odbyło się o 06:56:52 trzeba doliczyć oczywiście czas lotu. bo z mniej wiecej info na forum i daty starcia wynika że agresor wystartował zanim została przyjeta deklaracja i możliwe ze samo starcie również odbyło się przed przyjęciem deklaracji. A w związku z tym czy RW zalicza się do wojny?
-
PostSojusz BOSS przyjmuje wojnę do wiadomości i błaga o odrobinę litości. Bo ze śmiechu my pękamy, gdy przez Puschera i Multikonciarza wojnę wypowiedzianą mamy.
-
Gratulacje Panowie udanego lotu, Obrońcy SZo
-
Dream Team znowu w natarciu. Tym razem to Nabu znalazł cel i w ostatniej chwili mnie złapał bo przysypiałem. Serdecznie Ci Dziękuje za kolejną wspólną akcje i do naSTępnego Pozdrawiam mój sojusz BOSS Buddyliste i dostawców paliwa. P.S.Abecadła głośno ujadają , a pączki smażą sie dalej. Bo cechuje nas pojęcie , którego wy nie znacie my chcemy latać i się bić wy do camperki tylko odwage macie. od Nabu: Dzięki Pączek za przyjemny lot, całe szczęście obyło się bez turbulencji. Pozdrawiam GLORY i zna…
-
jeden jedyny ban na 14 lat gry w ogame mniej wiecej to rok temu bann za payment kupilem tyle anty na 2 unie ze mysllei ze to kolejne wyludzenie po wyslaniu skanu dowodu przelewowo itp szybciutko bana zdjeli niemam sobie nic do zarzucenia korzystamz anty bo jest kupuje paliwo gdzie sie da i po ile sie da drozej nie sprzedaje bo niemam czasu p.s. rzygam pusherami i multikonciarzami
-
Witam Bandytę wychaczyłem już 2 weekendy wstecz , w zeszły weekend już mógł paść ,ale niemiałem recków i starcie na remis a w trakcie lotu zalogował. Niestety uciekł ponad 100 us odemnie , ale fsa zowu nie zrobił tym razem na nocnej warcie był Nabu. Nabu bardzo dziękuje za wspólny lot i do naSTępnego . Pozdrawiam mój sojusz BOSS BuddyListe Dostawców paliwa w szczególnośći. P.S. Yoshimoto proszenie mnie o pomoc w kontrze na recki Nabu tak mnie rozbawiło ,że aż z podziwu wyjść nie mogę Od Nabu: Po…