Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 340.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Draken: „ Cytat za "Art" Ktoś mnie wołał? Nowe uni już niedługo... (wolałbym ogłaszać połączenie, ale cóż...) Czasu na propozycje jest niewiele, do 3 grudnia muszę coś podesłać. Tym razem prędkość nie większa niż 3x. Art jasno napisał, że na więcej niż 3x nie ma co liczyć. Czyli wszystkie dziwne konfigurację typu x5 eko, x3 Flo odpadają. ” Art pisał jasno wiele rzeczy, które potem się miały tak do rzeczywistości jak życie na Słońcu. Art jedynie przekazuje informacje które dostaje, a któ…

• Cytat od Virus: „ Cytat za "Avinashi" W raportach szpiegowskich blednie pokazuje status gracza. Dokladniej chodzi o idlakow. Mimo iz w galaktyce pokazuje (I) to w raporcie szpiegowskim pokazuje (i) Odnośnie aktywności gracza: Skanowałem wczoraj gracza (aktywnego) dwukrotnie w odstępie czasowym 10 minut. Pierwszy raport nie wykazał żadnej aktywności na planecie i tu wszystko by się zgadzało gdyby nie to, że drugi skan również nie wykazał żadnej aktywności na planecie pomimo, że skanowałem go nied…

• To ja bym chciał wiedzieć i coś przeczytać odnośnie oprogramowania, które dzisiaj zostało wgrane, bo nie mogę znaleźć informacji na ten temat? Czy owe oprogramowanie miało wyeliminować błąd? Bo rzeczywiście widzę poprawę - dzisiaj wywaliło mnie z gry tylko jakieś 20 razy... Raz po 10 sek po zalogowaniu, więc jest rzeczywiście postęp i można cieszyć się grą.

• Byłoby niezmiernie miło jakby ktoś się pofatygował i napisał, czy cokolwiek jest robione w sprawie błędów i notorycznego wylogowywania z gry? Z supportu zostałem odesłany tutaj, ale nie wiem tak naprawdę w jakim celu? Żeby poczytać jakie inni mają problemy? Podczas klikania pz wczoraj, w przeciągu 5 minut zostałem wywalony z konta 3 razy - zapewne przeciążyłem serwer klikaniem tego idiotycznego przycisku "start" (jakikolwiek start, ma on oznaczać) i przepraszam za to.

• Cytat od Sideswipe: „ Cytat za "Art" Nie ma planów na rozpoczęcie nowego uni z wersją 6.0 2 strony wcześniej jest ten post Arta. ” I tyle są warte słowa Arta ;)

• Pasowałoby zaktualizować temat, o starcie Mohera z dnia 04.09.2015r, które zalicza się na Top5 solo klik

• Bo od tego jest ten temat, żeby porozmawiać odnośnie fuzji i możliwości?

• Cytat od Cezarcfc: „Tak tak... Czas może na uni CHAOS wzorem us i es. (czyli bez kar za bash, push i multikonta) do tego speed x5 i niech wszyscy się wytłuką.” Czyli standardowe uni, tylko z większym speedem

• Również uważam, że konfiguracja z Xalynth jest idealna: - flota - x2, - eko - x4, - pz - 60%. Dla ekonomów - dobre eko, dla grających flotą - fajne pz. Dodatkowo przy takim eko, nawet po złomie można się w miarę szybko odbudować, więc złomowania nie wyludniają tak universum.

• Staraj się tu człowieku, żeby dogonić czołówkę flot, bądź już o krok, to przyjdzie Rekin i wszystko spieprzy - Top1 solo? nawet się nie przebiłeś... Jednak, co by nikt nie zarzucił, że zazdrość przeze mnie przemawia (oczywiście, że tak jest!) to pogratuluję, bo ostatecznie dałeś sobie radę i nie musiałem się wbijać w us i Ci pomagać Ładnie wykorzystałeś zysk, więc teraz musisz latać dalej z takimi sukcesami :)

• Po trzech miesiącach od ostatniego posta, może warto ponowić pytanie - czy są jakieś nowości dotyczące fuzji?

• By By Sid

The Preacher - - Oceń mnie

Ten ostatni obrazek jakiś taki znajomy Gratulacje zacięcia i chęci do takiej obróbki.

• Jeżeli mówimy o aktywności, to może warto porównać coś więcej niż ilość graczy? Wykluczacie u69, bo jest tam najwięcej "aktywnych" graczy, ale wchodząc w dział ST widać jak wygląda ta aktywność. Ilość zrobionych ST we wrześniu i sierpniu: Rigel - 27st/30st = 57st Sirius - 10st/23st = 33st Taurus - 15st/35st = 50st u1 - 21st/29st = 50st u66 - 24st/19st = 43st u67 - 14st/17st = 31st u68 - 19st/17st = 36st u69 - 10st/24st = 34st

• Na pewno spodoba się to top1 takiego speeda, bo pozwoli mu to zarobić na sprzedaży swojego konta, tak jak obecnemu top1 Nekkar Gratulacje Art za takie rozwiązania fuzji - jesteś wielki :)

• Niemożliwe - po 20 dniach olewania tematu łaskawa wypowiedź Pana Community Managera, że potrzebuje informacji "na wczoraj" - brawo! Proponuje połączyć uni Leo, Nekkar i Mizar.. choć to i tak bez znaczenia i okaże się w efekcie końcowym, że jednak się nie udało.

• Ciekawe, że moja wypowiedź odnośnie Pana Community Managera i jego olewania użytkowników forum została usunięta, a jego offtopy pozostają nietknięte. Super Moderator Madzia:"Nietknięte offtopy", jak to nazwałeś, są odpowiedzią na Wasze pytania. Natomiast Twoje posty to indywidualne zarzuty, które równie dobrze można było napisać na PW, a nie zaśmiecać temat. Przy okazji upominam za spam i przypominam - PW.

• Tak szczerze Art, to dla mnie Twoje zachowanie jest żenujące

• I słusznie - zwłaszcza jeśli nasze pytania są olewane.

• A wiadomo coś o łączeniu, o którym była mowa parę miesięcy temu? Mam tu na myśli uni Leo, Nekkar i Mizar ;)

• Witam wszystkich Moja przygoda z OGame rozpoczęła się w 2007r, miałem dwuletnią przerwę, ale jak pojawiła się możliwość ponownego zagrania to powróciłem do nałogu. Jakieś doświadczenie mam, ale nigdy nie dowiedziałem się, czym jest ten cały FS.. Odnośnie najnowszego uni, to za jakiś czas się pojawi: klik