Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Suma: 965.679.000] imarcin [GLORY] & Wuderior [GLORY] & Wodzirej [GLORY] & Krol Alus [GLORY] & farcik [T_F] vs. Sprawdz DiD (6461% nowy top 1 acs)
farcik - - Starcia Yildun
PostNa wstępie dzięki wielkie za zaproszenie Procent robi wrażenie, ciekawe kiedy zostanie pobity. Obrońcy coz, wszystkiego dobrego w życiu.
-
jurassicWorld aka navarin[EFiO] & farcik [T_F] vs. czilout [WETERAN] --- 885.14%
farcik - - Starcia Yildun
PostDzięki za zaproszenie do acs Samemu nic nie mogę utluc, to chociaż w duecie wpadło. St już chyba nr 3 na tym uni. Nie ma źle. Obrońcy odbudowy, na spokojnie. No chyba, że woli spać dalej i dalej Pozdrawiam.
-
Dawno mnie tu nie było, bo nie ma czasu na nic więcej poza eko. Gsow trochę zbudowałem, sam nie wiem po co, dostałem cynk, że leży sobie taki prezent, no i poleciałem. Jarasowi bardzo dziękuję za cynk. Wachowi za recki, bo mi się zapomniało o nich. Pozdrawiam cały sojusz i znajomych. Prędko się tu pewnie nie zobaczymy Do sedna... Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor farcik [PZT] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 325 _____________…
-
Wszystko to kwestia cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celu. Jak ktoś skupia się tylko na tym, żeby jak najszybciej dojść do swojego celu, to i kupi masę anty i będzie chciał szybszego uni. Takie szybkie uniwersa nie mają kompletnie żadnego sensu. Chyba, że mówimy o dwutygodniowej zabawie i kasacji konta. Jaki sens mają kilkunastominutowe loty gsami w układzie w dalszej fazie gry? No tragedia.
-
Rozumiem, ale interesuje mnie tylko, czy w ogóle w firmie są jakieś rozważania w tym temacie, czy raczej jest to odkładane sukcesywnie "na później". Czy możemy się spodziewać czegoś powiedzmy w połowie przyszłego roku, czy raczej nie ma na to szans. Nie mówię, że już mają robić to UF. Chcę wiedzieć, czy w ogóle ktoś się nami interesuje, czy w głowie niemiaszkom tylko zysk z nowych bezsensownych uniwersów.