Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładowność sond
Post@buleon - wróciłem właśnie po dłuższej przerwie na nowe uni - wydaje mi się, że było to poddane pod głosowanie w ankiecie przed startem uni, tak jak jest poddawane teraz, przed startem kolejnego? jeżeli nie, to kiepsko. @Starrk - zgadzam się w zupełności. pamiętam też ile osób było przeciwnych wprowadzeniu pancerników chociażby. jednak póki nie ma odgórnej zgody na te sondy to raczej jałowa dyskusja.
-
Ładowność sond
Postale buleon, zrozum - uniwersa z ładownymi sondami już są, może powstaną kolejne, nie twierdzę, że na pewno nie. i niech tak zostanie, niech każdy ma coś dla siebie. niech ktoś, kto chce farmić sondami ma uni z ładownością sond, jednak niech ten, kto nie chce tej ładowności, chce grać inaczej, też ma coś dla siebie. nie możesz na siłę uszczęśliwiać innych, bo Tobie się wydaje, że tak im będzie lepiej. po to są zresztą te ankiety, żeby ludzie sami mogli zadecydować czego chcą - taka ogejmowa demok…
-
Ładowność sond
Postsam sobie buleon odpowiedziałeś, nie musisz siedzieć przy tej grze dużo, żeby nie być ostatnim - i to, ba, przede wszystkim to, trzyma przy tej grze jeszcze wiele, wiele osób. takich osób, które w przeciwieństwie do Ciebie, NIE MOGĄ poświęcać tej grze więcej. jeżeli grasz na tylu uniwersach, wiesz o tym doskonale. grając aktywnie też możesz, a nawet musisz mieć długofalową strategię, przecież to oczywiste, jednak Ty ten swój czas możesz poświęcić na farmienie, atakowanie innych flot. Ty i inni e…
-
Ładowność sond
Postcześć Akiko buleon, gram w tą grę na tyle długo, że doskonale to rozumiem. rozumiem też, że gra ta musi być zbalansowana właśnie po to, żeby nie tylko czas poświęcony grze decydował o tym, kto jest wyżej w statystykach, ale też decydowała o tym długotrwała i konsekwentna strategia działania. można grać po kilka minut dziennie i rywalizować z tymi, którzy tej grze poświęcają więcej czasu. gdyby tak nie było, to mielibyśmy na uni po 15 aktywnych osób, które ścigałyby się o surowce, tylko jak długo…
-
Ładowność sond
PostJa uważam, że ładowność sond powinna być głosowana dla nowych uni, niech większość zadecyduje, najwyżej będziemy mieć kolejne bardzo szybko wymarłe uni. Co do wprowadzania tej opcji na starych już uniwersach, zupełnie bez sensu, tam już raz większość miała szansę zdecydować jakie parametry uni chce mieć i o ile głosowanie nad zwiększeniem eko nie zmienia diametralnie gry na danym uni a jedynie pozwala na zniwelowanie różnic między uniwersami i wyrównanie szans przed kolejnymi UF, to ładowność so…
-
TOP 1 SOLO! #11 klikam bez myszki [SKB] vs. Lieutenant Dan [Mns] ~ 20.73%
farcik - - Starcia Indus
Postjeszcze parę takich ataków i imperium urośnie na pewno gratki!
-
Propozycja zmian na Merkury
farcik - - DiD Merkur
PostKoledzy nadal widzę z myśleniem na bakier. No, ale w sumie więcej po was spodziewać się nie mogłem. Nie jestem nawet zdziwiony. Już nawet nie chce mi się tłumaczyć dlaczego podniesione eko to większy, o wiele, plus dla górników. Do uf zostanie was ze 20 "aktywnych", o ile zsylka surki i fs to aktywna gra. Ja już się nie udzielam, nie warto. Cześć.
-
farcik - - DiD Merkur
PostOj Mirmir, żebyś Ty jeszcze po polsku pisał, dałoby się to zrozumieć. Trzymasz się cały czas tej swojej niewiedzy. To smutne. Moim zdaniem gra na x2 flot jest najciekawsza, jednak, podzielajac wasze zdanie uważam, że taka prędkość flot doszczętnie zniszczyłaby uni Merkur. Dlatego no odpada, ale myślę, że to już dawno ustalone, nie ma co się rozpisywać więcej. Eko powinno być podniesione i to tak wysoko, jak to możliwe. Dałoby to niesamowitego kopa górnikom przede wszystkim. A żeby to jakoś zrówn…
-
farcik - - DiD Merkur
PostJezeli złom byłby podniesiony do 80, to dok byłby mocno osłabiony. Nie odzyskiwalbys 28% tylko ok. 12-14. Nie ma takiej możliwości, żebyś ponad 100% wyciągał. Ludzie, używajcie mózgów...
-
farcik - - DiD Merkur
PostZlom z obrony myślę trochę by zachęcił do latania, bo większości już się po prostu nie chce. Złom przecież powstaje ze zniszczonych struktur, nie z tych, które się odbudowują. Obrońca zawsze mógłby przecież sobie to zebrać będąc czujnym. Dałoby to jakieś ożywienie. Mieliby górnicy za to sporo większe wydobycie przeciez. Idle również, może ludzie zaczęliby farmic trochę więcej. W przypadku uf na pewno Merkur będzie łączony z Libra, a zobaczcie jak ta Libra dzięki eko x5 odjechała...
-
farcik - - DiD Merkur
PostEko na pewno do podniesienia, przy UF po prostu nie bylibyśmy tymi najsłabszymi. Pz z obrony tez dobry pomysł. Spalanie mniejsze również. No, ale ładowność sond czy podniesienie prędkości floty raczej odpada. Zbyt dużo ludzi by to zniechęciło.