Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mam nadzieje, ze jednak obrońca się podniesie i grał będzie dalej, bo jak każdy po zlomiku będzie od razu się poddawał to zaraz zostanie nas 15 (w tym 1 na urlopie) Tobie dawczu ogromne graty, konsekwencja godna najlepszych. Kombinuj w co przetopić (mam oczywiście nadzieje, ze nie zapomnisz o potrzebujących) i przetapiaj w co tam zechcesz jeszcze raz graty!
-
Moim zdaniem jeden to będzie statek transportowy, mega transporter, czy coś w tym stylu, może recykler...w każdym razie statek cywilny. Kolejny to będzie szybsza, ale też słabsza GŚ, coś bardzo drogiego, ale też srogiego w bitwie, właśnie coś między niszczarką a GŚ. No i ostatni statek to będzie coś bardzo szybkiego (jak sonda) i z jakąś znikomą ładownością (np. 100 jednostek) żeby już nie wprowadzać wszędzie ładowności sond szpiegowskich, ale żeby dać ludziom możliwość szybkiego farmingu - tak,…
-
Kot w butach [SKB] vs. Commodore Stingray & zeol [SKB] ~ 840.04% Majom rozmach skurczybyki "Top wszystkich Topów"
farcik - - Starcia Indus
Postnaprawdę, przestańcie się doszukiwać jakiejkolwiek logiki w tym starciu. stało się, jeszcze długo będziemy się z tego śmiać i to wspominać.
-
Kot w butach [SKB] vs. Commodore Stingray & zeol [SKB] ~ 840.04% Majom rozmach skurczybyki "Top wszystkich Topów"
farcik - - Starcia Indus
PostCytat od Usagi: „Że kuzyn zeola to lama, to jeszcze zrozumiem, ale że zeol, który aspiruje do grona lotników, to już wątpię. Jak już wcześniej napisano, na pytanie podstawisz się muszę wiedzieć: kto leci? czym leci? o której atak? Potem robienie symulacji, co posłać, ile recków, pilnowanie ataku itp. Tymczasem atakujący leciał na pałę, nie pilnował ataku, a jeszcze większe zdziwienie jak czytam zachowanie obrońców. Kuzyn zeola nie informuje go, kto leci??????? No przecież widzi, że to sojusznik …
-
farcik - - Starcia Indus
PostTeraz przynajmniej nie będzie dennych podań do sojuszu, każdy dwa razy przemyśli czy na pewno chce z nami grać I kiedy już myślałem, ze w tej grze widziałem wszystko to trafiam na dwóch gości, którzy kompletnie nieświadomie zlomuja się nawzajem grając w jednym sojuszu no mistrzostwo Jeszcze zapomniałeś dodać, ze wstawiasz za sojusznika...tzn sojuszników
-
Mallory [P N] vs. farcik [PZWP] ~ 164045.99% TOP3 SOLO U68 - TOP6 ogame.pl X1
farcik - - Starcia U68
Postcóż, mogę tylko raz jeszcze pogratulować. resztę wyjaśniliśmy sobie na pw. miłego przetopu
-
Cytat od Stanley: „W obecnej sytuacji umierania tej gry powinni wymyślić coś w podobie jak w plemionach (chociaż tamta gra nie umiera , ale jak dla mnie jest nudna ) chodzi o to ze planety barbarzyńskie rozwijające się do jakiegoś poziomu robiące fs itp żeby komputer/program zastępował ten brak aktywnych graczy i było po czym latać . Wiem ze spotkam się z fala krytyki ale miedzy Bogiem a prawda takie coś dało by rozwinąć się słabszym graczom/ nowym graczom którzy nie wiedza jeszcze co z czym się…
-
Widmo [LHiP] & Nikomu Nie Oddam [SKB] #21 vs. Iron Mike [RETRO] ~ 861.62% TOP 1 ACS
farcik - - Starcia Indus
Postzysk nieważny, kiedy kasuje się taką flotę. ogromne gratulacje, bawcie się dalej