Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-24 z 24.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Marv!: „Art weź to jakoś posortuj, do u1 zapewne Ursy nie podpiszesz, ale do u69,66 i andro możesz - nie obrażę się Bo jak nas dasz razem z tymi beksami, to na 1 ogień pójdą największe płaczki :*” całkiem ciekawa opcja z u66 u69 i Andro aby dołączyć jeszcze Ursę. Chociaż pewnie zaraz znajdzie się połowa ekonomów z Ursy którym nie będzie to odpowiadać ... Art całkiem rozsądna opcja by z Andro połączyć i wyrównać eko do x1 krzywdy raczej jakiejś wielkiej nie ma ... ekonomi i tak w sumie m…
-
Cytat od RydzSmigly39: „Nie ma takiej możliwości. Ludzie aktywnie grający na kilku kontach nie maja prawa tracić je na rzecz łączenia uniwersów! To niezgodne z prawem inie fair wobec takich graczy! Skasujcie prędzej tych oszustów co grają na programach i są banowani na kilkadziesiąt lat a potem magicznie zdejmowane są im bany. Ja mam 4 konta na Elekrze, Draco, Quantum i Eridanusie i z żadnego nie zrezygnuję! Za dużo czasu poświeciłem, sił, czasu, środków a nawet antymaterii ,żeby je likwidować. …
-
Cytat od Rentek: „Cytat od Gully: „Strasznie narzekają co niektórzy. Najlepiej jakby połączenia były zawsze ze słabszymi uniami. Każdy troszczy się tylko o to, aby nie wypaść z topki... Prawda jest taka, że jak ktoś potrafi grać i nie da się zezłomować to poradzi sobie nawet jeśli połączone zostaną unie o ponad dwukrotnej różnicy punktowej. Skończcie już ten lament, trzeba się cieszyć że w ogóle jest rozważana taka opcja łączenia. Po łączeniu nawet jak ktoś na swojej uni czuje się bezpiecznie bo…
-
póki co jednostronna walka ... IMP w akcie desperacji spowodowanej przez tą wojnę rozbija się o topke... no ładnie