Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 444.
-
Wiedźmiński
Posttak jest. Zadajesz.
-
No w koncu widac tę flotę w akcji. Swego czasu ktos sie turaj ostro śmiał z mojego pw na innym uni, że będę bronił Barrego bo nie dam zrobić ZS hegemonii. No to jak to było Panie pl? "ja gram w inną grę niż reszta". [media]https://m.youtube.com/watch?v=kF2Md1KhGKE[media] Oczywiscie to jest żadna strata, ale coś czuję że to początek końca bo z tobą nikt już nie chce grać. No ale albo rybki albo pipka. Gratulacje i SzO.
-
git. Ulubione panstwo ludzi, którzy lubią jeść to oczywiście: Dania! Badam tsss
-
podpowiem ze panstwo o ktore pytam, miało chrzest praktycznie wtedy co Polska.
-
Wiedźmiński
Postblisko bliskonale prosze konkretniej
-
dobre dobre, ale nie o to panstwo mi chodzilo. Dla ułatwienia dodam, ze kontynent sie zgadza
-
No to lecimy sucharami: Jakie jest ulubione panstwo ludzi, ktorzy lubia jesc? Nie chodzi mi o Hamburgerykę.
-
Samoa
-
Wiedźmiński
Postnie po czym, a pod czym?
-
brawo. Zadajesz.
-
I ja korzystam mimo blednej odpowiedzi. Prosze wymienic chociaz jedno panstwo ktore nie ma dostepu do morza, ale tez zaden z jego sasiadow nie ma dostepu do morza
-
a Andora?
-
przyjmujac, że nie chodzi o date uznania przez inne kraje a sama proklamację to Nikaragua
-
Wiedźmiński
Postpod czym wyzionął ducha książe Rajmund?
-
Wiedźmiński
Postchodzi o Coena?
-
Wiedźmiński
Postproponuje zasade, ze brak pytania w ciagu 48 godzin powoduje ze zadaje kto chce.
-
Wiedźmiński
PostCalanthe?
-
Wiedźmiński
Postwidac ze ktos ma wprawe. W odgadywaniu rzecz jasna. Zadajesz.
-
Wiedźmiński
PostOo nawet nie skumałem, że to było pytanie. To ja zadam takie: Jako, że przeczytałem książkę "Czerwona zaraza" to mi sie zaraz skojarzyło. Jak można gwałcić baby kraju do którego się wkroczyło z "bratnią pomocą"?