Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 180.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Panowie Śpiochowaty na kolejnym uni znowu zaspał . SzO nie życzę bo znowu będzie tylko po satkach latał
-
możecie się już nie kłócić ??? Gratki obrony, zysk konkret ( możecie się podzielić z nami ) Obrońcy skoro spoko to szczere
-
Dzięki za wspólny locik. Przy okazji pozdro dla wszystkich znajomych Cytat od stark87: „ PS. Wierzba zysk inwestuj w fuzyjną ” @stark87 fuzyjna dopiero na 13 lev bo musiałem dok rozbudować do 6 lev
-
Eh, to tu napisać Śledzik sprzedał, ktoś tam kupił a co będzie dalej to czas pokaże ( albo GO) Śledziu szacun za tego posta bo potrafiłeś szczerze się przyznac i powiedzieć całą prawdę. Szkoda tylko teretha bo tak był chłopak podjarany że złoma dostałeś a tu jednak lipa
-
Gratki starcia, wyszło jak wyszło szkoda że na sojuszniku śledzik jak wróci to może powie co się stało. [ciach] Jeszcze raz gratki starcia Panowie Moderator Neferet:Offtop z obrazą
-
starcia, akcja jak by wyszła to było by ciekawie obrońcom SzO jeśli będzie [ciach] Moderator Neferet:Obraza
-
Cytat od Rafik1986: „muahaha kolejnego lamera mniej Padacie mnsy jak sledzie w eiatki rybakow haha Zlatan do wora husiu husiu Tereth przetopu zycze ” Te fafik, czy jak ci tam. A ile to płaczu było ze MNS nie chcą cię przyjąć??? Właziłeś w 4 litery jak głupi żeby dojść do nas. Czyli to teraz akt zemsty czy co
-
Ojojoj. Co to się porobiło. Ekonoma nam ubili na bfsie @Bydlak SzO @tereth dalej jesteś niegroźny [ciach] PS. Do reszty ekipy z Waszego soja nic nie mam i widzę że są to dobrzy gracze, ale ty jakoś strasznie mnie drażnisz i irytujesz Moderator Neferet:Flejm
-
Witam, wstawiam za Mściciela bo akurat znowu pierogi lepi i nie ma czasu Także MNS lata i ma się dobrze Edit: Pozdrowienia dla żony rolnika od Mściciela czy żony Mściciela od rolnika, jakoś tak chyba miało być Dnia 21-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Msciciel [Cycu] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca torino [HSR] ________________________________________________ Mały transporter 75 Duży…
-
No cóż bywa. Levyx Mad Max, zielu75 gratuluję trafienia sojuszniczki. @tereth a tobie nic i szczekaj sobie dalej