Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 180.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tyle hajsu co na anty wydaliśmy ta jak by mogło być inaczej
-
No z reckami to fakt ale że lecisz całą flotą to każdy wiedział jak coś to dowód na to : prnt.sc/lyk3ef i ze walnie grubo też wiedzieliśmy tylko nie wiadomo z jakim wynikiem do wojny
-
@Marshal C wiem że to wszystko dziwne dlatego nić nie chcę przesadzać ale musi to wakat rozstrzygnąć. Dlatego proponował bym nie robić afery ( przynajmniej narazie ) niech wakat wszystko wyjaśni
-
Cytat od Marshal C: „ idąc twoim tokiem rozumowania można również założyć, że ty wywiosłowałeś zlom z GS, a nie jodla ” No i tak mogło być dlatego wszystkie API ze zbiórek będą potrzebne zeby to opanować @wakat spokojnych świąt
-
@NarImmor z tego co wiem to recki Yodeu wpadły pierwsze wiec zebrały GSy. Nie twierdzę że nie wygraliście wojny ale trzeba na spokojnie to pozliczać wszystko Studiował tu ktoś wyższą matematykę???
-
No panowie chyba nie do końca Starcie na 100% dla Yodeu ale jeszcze straty i zyski dokładnie policzyć trzeba oraz 10 fal GS które padły więc @wakat przyjemnej niedzieli i proszę bez kolejnych spin tutaj
-
@Astrino skoro sojusz CKM jest sojuszem ekowców to spokojnie nikt na nich 100% nie ustrzeli i wojna zakończy się bez rozstrzygnięcia. Co będzie dla dla nich sukcesem że dali radę MNS Wojna wypowiedzona zgodnie z regulaminem więc trwa ( chyba że @wakat stwierdzi inaczej bo unavit mógł jak zwykle coś zlamić ) Wstawiajcie same RW i bez zbędnej spiny bo i tak mod wpadnie i wszystko wyczysci
-
Żeby nie było że nie latam Pozdro dla MNS Dnia 08-12-2018 12:49:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wierzba [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.636 Ciężki myśliwiec 886 Krążownik 1.639 Okręt wojenny 1.159 Pancernik 77 _________________________________________ Obrońca Yoyogi [PPB] ________________________________________________ Mały transporter 349 Duży transporter 674 Lekki myśliwiec 1.350 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 290 Okręt wojenny 588 Re…
-
To co sierotki lubią najbardziej A z tymi jajkami to już tak bardzo nie pochlebiaj unavitowi bo on nie ma wcale przecież