Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-54 z 54.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pisałem że Cie w koncu spakuje i długo nie trzeba było czekać. Żadne starcie nie cieszy mnie tak jak to.

• Powitać po jakże długiej przerwie od czegoś grubszego. Wielkie podziękowania dla Antoniego który wypatrzył tą flotę w moim układzie i ciomqowi za recki. Do głowy by mi nie przyszło że coś tam będzie stało bo wczoraj robiłem mu nalot na mony a tu proszę najciemniej pod latarnią. Noo ale jak by nie było to o jednego szczekacza mniej. Xd Jeszcze nam kilku zostało. Pozdro dla KOLTÓW I naszej sojuszowej rafinerii. Dnia 21-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 007 [KOLT] ___…

• Dnia 18-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 007 [KOLT] ________________________________________________ Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca Last Shadow [OGS] ________________________________________________ Duży transporter 600 Gwiazda Śmierci 36 _________________________________________ Po bitwie... Agresor 007 [KOLT] ________________________________________________ Niszczyciel 9.667 ( -333 ) ________________________________________…

• - wojtas1405 16.06.2017 18:45:51 ani cie nie atakuje ani nic - wojtas1405 16.06.2017 18:47:56 a dwa widze ze cos mi nie pasuje z twojego ataku jkaby wygladalo ze mi sie na konto wlamales - wojtas1405 16.06.2017 18:48:11 wiec tak czy tak zglosze to do moderatora w celu sprawdzneia - wojtas1405 16.06.2017 18:57:12 zgloszenie poszlo wojtas1405 16.06.2017 21:29:12 poszlo tez zgloszenie ze nie mialem zlomu podczas ataku To chyba jakiś radny na wiosce. Pozdro dla Koltów. Dnia 16-06-2017 --:--:-- nastę…

• Gra tu 10 osób na krzyż więc jaki to ma sens.

• Pozdro dla Koltów i dostawców paliwa. Moon Mahata był najeżdżany co jakiś czas i chociaż nie był jakiś duży to padł za jakimś 60 razem. Tak że trochę gynsi mi pochłonął. Obrońcy SzO! Bo miły gość. Dnia 14-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 007 [KOLT] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 217.281 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca MahatTalituli [xxx] _____________________…

• Graty ciomq ładnie towaru nazbierałeś. Ale to nic w porównaniu do Szczura który z urlopu ma większe zyski niż Ci co grają. Xd 15 SzczurekApst Janusze 24.076.736 +412.680

• Mi to szkoda sond szpiegowskich na Ciebie.. no ale co zrobisz. Prędzej czy później będziesz tu po prawej stronie w moich reckach. A co do steka to oby tak dalej powiększaj flotę.

• Pozdro dla Koltów. Obrońca trafiony ale nie tak jak planowałem dlatego moja flota trochę przeorana. Dnia 10-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 007 [KOLT] ________________________________________________ Duży transporter 28.042 Lekki myśliwiec 422.433 Ciężki myśliwiec 23.824 Krążownik 79.598 Okręt wojenny 72.092 Niszczyciel 16.622 Pancernik 18.251 _________________________________________ Obrońca kvaser ________________________________________________ Mały transporte…

• Powitać. Z braku flot na tym zapomnianym uni postanowiłem się zabrać za to co jeszcze zostało. A że podejrzewałem gdzie mogła lecieć ta część floty to zabrałem się za rakietowanie i niszczenie mona. Padł za 1 razem i wszystkie gynsi przetrwały co mnie zdziwiło i przez to musiałem kupić komandora bo wszystkie sloty zajęte. Do tego flota pojawiła się o dziwnej porze na fali bo o 3 nad ranem tak że do pracy bida była wstać. No ale coś tam wpadło. Obrońcy SzO! Jeszcze pół godziny przed wlotem farmił…

• Mój dostawca Paliwa. No ale graty wlotu.

• E tam zaraz nóż w plecy. Nie raz robiłem Ci akty jak flota stała. W ten dzień stała od rana do 17 i poszła w piach bo stwierdziłem ze jak nie ja to ktoś inny to trafi. Do tego jest wiele osób które piszą piszą a jak już są w buddy to się nie odezwą bo nic im już nie grozi.. ;p I tak miałaś duże ułatwienie bo nikt Cie nie atakował no ale już się chyba skończyło.

• Top łan znowu w reckach. Dobrze że właściciele konta zmieniają się jak skarpetki bo jeden to by tylu złomów nie zniósł. Brawo brawo. Tylko jak ta jedna sonda wyrządziła tyle zniszczeń.

• Haha jak czytam niektóre wypowiedzi to aż mi was żal haha to jest gra raz jeden dostaje złoma innym razem drugi ale zeby pisać takie pierdy jak sa pod tym starciem to ... Jak widać dla niektórych ogame to całe życie połowa z was pewnie nie ma realnych znajomych tylko Mietka i Ryśka z ogame graty wlotu