Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fajna akcja w zacnym towarzystwie. Kawa i papieros dobrze smakowały Ale przechodząc do rzeczy to już wczoraj szakul przekroczył próg bo było 7-1 dziś było by pewnie z 12-1 nie mówiąc o jakim kolwiek acs-ie bo dołożył jeszcze floty. Tak że nawet bez obrony nie było by żadnego steka. Chyba nie zwrócił uwagi że Red nie jest bandytą i nie ma jescze 500k pkt Tak że szkoda tej floty. A liczyłem na to że i tak zawróci przed odlotem i tylko zeskanuje co tam czekało.
-
Ło Pany Gratuluje wlotu Fajny zysk i prawie czyścioch wyszedł Obrońcy Sz0! Każdemu się może zdarzyć mała wpadka Dzięki za pozdr
-
Graty ANTONI !! Piękny stejk Ci wyszedł. Teraz pora na Uliśa tylko które konto trafić bo tyle ich ma
-
19R20 Taki to chojrak byłeś a dałeś się nabrać na taką podpuchę. Gościowi floty i dexu co skana ubywało ale chyba tego nie sprawdzałeś. Przynajmniej ja sobie spokojnie złom zbierałem z farmienia bo chłopok żeby się nie zdradzić musiał bacznie czekać na ofiarę. No i trafił.. Wielkie gratulacje.
-
Powitać. Wyszło trochę inaczej niż chciałem. Ale moje stado owiec było jeszcze zbyt małe na tyle gęsi. Pozdro dla sojuszu Obrońcy SzO! Dnia 15-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 007 [RLR] ________________________________________________ Mały transporter 8.945 Lekki myśliwiec 52.883 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 3.700 Okręt wojenny 3.092 Pancernik 263 _________________________________________ Obrońca Los Bandit [B-D] ________________________________________________ Ma…
-
Ostatni januszowaty padł. Graty pany ale już niewiele wam zostało tych latawców.
-
Ten użytkownik jest zbanowany! Do: 27.11.2035 14:16:17 Powód: Obraza / wulgaryzmy (V) Śmiechłem. Aż mi się żal zrobiło tej gry. Ale i tak miałem już przejść na emeryturę. Bawcie się.
-
Antek nie pisz mu tak bo Cie zezlomuje.. To jest najlepszy gracz światowej sławy nie ma żartów. A my skontinontoniemamypomocy. Agent srown nas wszystkich spakuje w recki wybudowane niespuszu a uczciwą i ciężka pracą na urlopie.
-
Jak kraść to miliony.