Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #15 Wiara w bunkier Zysku nie ma wielkiego ale flota przynajmniej przewietrzona Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 08-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [DiR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca grizzly3 ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 16 Lekki myśliwiec 16 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 19 Okręt wojenny…

• #14 Nawet mi coś siadło Akcja w stylu nieodebrane stacjonuj Z dedykacją dla tych, którzy odeszli, odchodzą, odejdą. Przyjemnością była gra z Wami Dnia 06-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [DiR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.501 Mały transporter 700 Pancernik 150 Okręt wojenny 900 Krążownik 300 _________________________________________ Obrońca hydrol [s-s] ________________________________________________ Mały transporter 1…

• I znów czyścioch, gdzie Ty te cele wynajdujesz?! Oczywiście graty, a obrońcy SzO bo w ST ostatnio huczy, zaraz uni się całkiem wyludni

• Takie wloty krk smakują najbardziej, zwłaszcza, że wszedł czyścioch Przetapiaj i zostaw cos dla sojusznika

• Graty, tyle, żeś tego natrzaskał, że ciężko się na bieżąco wpisywać a co dopiero po jakimś czasie Fajny % do tego przyjemny zysk oby więcej takich akcji Akcja z niedzieli więc surka pewno już dawno przetopiona Obrońcy standardowe SzO

• Cytat od slojek: „Jesteście zwycięzcami, jesteście najlepsi ,wszyscy czmychają przed wami jak myszy przed kotem” Slojek Jedyny mądry post w tym temacie Chociaż lepiej by pasowało "jak myszy przed kocurc'em" ps. aż musiałem dodać do sygnatury niech każdy wie kim jest B S

• #135 / #136 Rano zauważyłem minuty u gamplera poszedł skan i okazało się, że flota stoi w 3 gali - na moonie drobnica i główna na planecie pod moonem. Gdy już pojawiły się minuty to na matce pojawiła się akty co mnie wcale nie zdziwiło gdyż gampler zawsze dobrze sie pilnował i nawet nie robiłem sobie nadziei, że kiedykolwiek uda mi się go trafić. W ciągu dnia widząc brak akty rzuciłem kontrolnego skana a ku mojemu zdziwieniu flota stała jak wcześniej Pozostawał jednak problem deuteru, którego ak…

• Hmm myślałem, że opis będzie ciekawszy i na koniec posumujecie jakoś grę na Wasat. Szkoda, bo liczyłem na godne pożegnanie ale jak zwykle musiałeś Piter wpisać swoje gorzkie żale Wasat już dawno umarło a wszystko co się na nim dzieje dawno zacząłem traktować z przymrużeniem oka Koniec i sam "powód" końca Waszej przygody daje mi dużo do myślenia bo sam nie wiem kiedy i po co zmieniłem swój styl gry z cukierkowego kocurca na bezwzględnego kocurc'a. Chyba sam już zapomniałem o co chodzi w tej grze …

• Wreszcie % top 1 solo na miarę Twojej floty choć z Twoją potęgą mógłbyś wykręcić coś o wiele lepszego Zysk wyszedł świetny, tylko pozazdrościć Buduj dalej latajki i czekam na jakieś 5k % co najmniej z Twojej strony leszczu

• #116 Nie wiem czy to jakaś zmowa na Wasat i wszyscy mi się podstawiają tak aby latanie mi się znudziło czy jak ale powoli faktycznie robi to się nudne, kiedyś ST'eki sprawiały mi o wiele większa przyjemność a teraz to taka rutyna się zrobiła I tak już teraz praktycznie latam tylko na cele, które dają b. duży zysk lub wychodzi z nich minimum progu do ST. Nigdy nie chciało mi się bawić w farmienie idlaków lub latanie po 2-5 kk zysku a szkoda bo może w tej chwili moje top by było jeszcze bardziej o…

• Zohan z pewnością to ten sam człowiek, mi też w wspomnianej w ST wymianie zdań pierw posłał wiązkę Jak widać zwykły wieśniak od tyle Wniosek jest jeden : niektórzy nie powinni grać w tą grę albo nie powinni posiadać internetu ze względu na swoją szkodliwość Nie zmienia to faktu, że sam łamiesz regulamin forum wklejając kordy i cytując wulgaryzmy

• #109 Jakoś za dużo tych gs'ówek mi się uzbierało postanowiłem więc pozbyć się tej z najmniejszą ilością gs'ów Pozdrowienia dla obecnych oraz byłych sojuszników - panowie oby zlot wypalił bo coraz bliżej wiosna i oczywiście dla moich fanóffff bo jakby nie było to dzięki Wam wciąż mam motywację do gry ! Piter czas na up bo 2 starcia zaległe znowu są :( No i najważniejsze 30k % solo pękło - naprawdę jestem pr0 ! [center]Starcie z 2015-02-14 10:49:31 następujących flot: Agresor kocurc [B S] (x;xxx;x…

• Cytat od Piterere: „Z farmami nie rozmawiam :* Prawda jest taka, ze flota trzyona zrobi wszystko solo, tutaj byłeś zbędny, lecz skoro niszczyłeś moona to Ci się należało [ciach]” A po co niby sa acs'y geniuszu? Właśnie chyba po to aby w nich latać. Flota trzyona jest tak potężna, że mnie w pierwszej rundzie by połknął tylko różnimy się tym kolego, że to ja z nim jestem w sojuszu To gra strategiczna i jeżeli lot z trzyonem może mi zapewnić 100 % powodzenia akcji + kilkukrotnie większy zysk logicz…

• #106 Wracało to polecieliśmy trzyon brawo za wkrętkę, tak jak przeczuwałem na początku ale byłeś bardzo przekonywujący Zysk nie najgorszy jak na dwóch slojek masz odpowiedz na pytanie : Cytat: „ Od: sloyek Do: kocurc Temat: RE:RE:RE:RE:RE:RE:Nie dotyczy a tak a propos jaki push znowu planujesz ..bo widzę ,ze variart odpalony?:) ” A co do pianobetona to w jakimś ST napisał : Cytat: „i kocura?:P może zacznie znów pisać ,że mu cele zabieram;p;p” No to się doczekałeś Trzeba było zostawić co nie Twoj…

• Cytat od O r i o n: „Kocurc takimi postami to Ty wychodzisz na największego lamusa na tym uni.” Orion serio? Nie sądziłem, że od Ciebie usłyszę takie słowa Problem tkwi w Waszym błędnym interpretowaniu moich słów. Nie nazywam lamusami całego uni, szanuje każdego gracza, który szanuje mnie a nie oszukujmy się ktoś kto mnie oczernia i wmawia mi kupowanie konta nie zasługuje na szacunek Cytat od O r i o n: „Ja też dostałem od Batcata nowiutkie Ferrari, ale jakoś nie przypominam sobie, żebym innych …

• Cytat od xcoo1: „Siema siema! Pamietasz mnie kocurc:D? Ogladalem sobie ostatnio 3 sezon serialu banshee ktory mi poleciles i przypomnialem sobie o ogame :D. Jak tam sie zyje, widze ze wrociles. Konto po 3jadrach :D? Ladny % graty i powodzenia !” Siema mordo jasne, że pamiętam ! Wpadnij jakoś na irc'a kiedyś wieczorem to się pogada Konto od Drogona (którego z tego miejsca pozdrawiam ) 3 sezon banshee dopiero ruszył - 2 odcinki jestem na bieżąco A ogólnie to jak widać, B S króluje a resztę lamusów…

• #102 Nie udało się zepchnąć 3ona z top 3, szkoda gdybym wiedział posłałbym odrobinę więcej lm Obrońca niezwykle dobrze się pilnował i rzadko widziałem jego flotę Jednak po powrocie z bana po moim skanie padła krótka wymiana zdań z której wyszło, że obrońca wkrótce może skończyć grę na wasat. Od wtedy sporadycznie zaglądałem do Charoneo tak jak i wczoraj w ciągu dnia. Wieczorem zobaczyłem minuty na matce więc poszedł skan. Okazało się, że stoi całkiem pokaźna fota.... którą obrońca od dawna skrzę…

• #97 Takie starcie byłoby lepsze na #100 ale cóż Jest Mały jubileusz w postaci ponad 20k % dodatkowo ostatnie top 3 solo jest moje czyli mam podium dla siebie a więc jestem tak pr0 jak mój mistrz trzyon a ogólnie to już 6 bitew w top 10 Solo/Acs (4solo/2acs) na Wasat zresztą większość tych starć należy do tagu BS którego bądź co bądz jestem założycielem no cóż mogę siebie spokojnie nazwać PrO Graczem należącym do elity ogejmowego świata Teraz tylko dobić do #100 i jako gracz będę już zupełnie spe…

• I to jest starcie na miarę Twojej floty Faktycznie zamieniliśmy jakiś czas temu parę zdań o obrońcy, fajnie, że udało Ci się go trafić Zysk też potężny jak przystało na taki %. Może wreszcie uda sie razem gdzies polecieć z sukcesem

• Też mam pytanie Za co mnie najbardziej lubisz ? Czemu uważasz że jestem taki wspaniały ? Gdzie wybierasz się a wakacje ?