Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #21 Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500 Okręt wojenny 400 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca kulek [AK_G] ________________________________________________ Duży transporter 210 Lekki myśliwiec 468 Krążownik 48 Okręt wojenny 39 Recykler 98 Pancernik 57 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…

• #20 Powrót po krótkiej przerwie Lot bez większego zysku, bardziej na przetarcie i przewietrzenie zardzewiałej floty Pozdrowienia dla sojuszu i tych, którym ta gra jeszcze nie zryła baniaka Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000 Okręt wojenny 500 Pancernik 60 Krążownik 600 _________________________________________ Obrońca galileo ________________________________________________ …

• Graty coś tam wpadło jak widać Bunkierek przeorany, flota przewietrzona a i zysk jest więc wszystko tak jak być powinno Przetapiaj i złomuj dalej

• Graty totoro, szkoda tych recków ale i tak ładnie to wyszło Przetapiaj i śmigaj dalej, Top 1 samo się nie zrobi

• Graty tortex, ale idziesz jak zły! Oby tak dalej to przegonisz tych noł lajfów Przetapiaj i śmigaj dalej

• Gratuluję bardzo się ciesze, że dobrze poleciłem! Super Wam siadło Drugiego moona w miarę możliwości i sił obstawiłem, więc też coś tam wpadło małego No i najważniejsze, dziękuję za wsparcie uparciuchy, cudownie mieć takich sojuszników jak Wy Dziękuję i obiecuję, że się odwdzięczę

• #19 ST to ST i wrzucić trzeba Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Pyjter [UYS] ________________________________________________ Mały transporter 189 Duży transporter 156 Lekki myśliwiec 658 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 229 Okręt wojenny 92 Recykler 40 Sonda szpiegowska 94 Satelita słoneczny 71 Wyrzutnia rakiet 1.071 Lekkie dzia…

• Spoko luzik czysty, byłem świadom, że polecisz nie tylko na tym uni graliśmy poznałem Cie już trochę

• Graty czysty fałszywy koleszko Co do samej akcji, rano byłem w dobrym szoku, ale tak coś czułem jak się obudziłem, że mogłem coś spieprzyć robiąc fs'a Odbudowa jak czas i chęci pozwolą to będzie

• Sam latałem kilka razy na Technika, wiedziałem, że jest do trafienia ale szczęścia brakło zawsze Dobrze, że ktoś znajomy się wzbogacił Graty i miłego przetapiania

• Graty fajnie to siadło, fajny % zysk tez miodzio Przetapiaj i do przodu

• #18 Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 14-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 5.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca Owczy [OWCA] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 33 Lekki myśliwiec 321 Krążownik 20 Okręt wojenny 483 Recykler 204 Bombowiec 50 Niszczyciel 1…

• Graty, masz już tych pc troszkę Straty znów małe, zysk fajny jednak pancki robią swoje Przetapiaj i dawaj dalej !

• Ładny czyścioch wpadł BOB jest twardy, tyle już razy w reckach ale dalej walczy brawo! Przetapiaj na pc i zostaw coś dla nas

• Graty totoro! Fajny % i super zysk Dodatkowo jako bonusik wpadło życzenie Przetapiaj i lataj dalej

• #17 totoro się przywitał, to witam się i ja z RETRO ;) Fs na atakuj nie może skończyć się inaczej Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 11-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.200 Mały transporter 600 Pancernik 200 Okręt wojenny 650 _________________________________________ Obrońca Imperator ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 47 Lekki…

• Ale totoro śmigasz z tymi ST, piękna robota Oby tylko takie starcia wchodziły, po tej właściwej stronie i z zyskiem fajnym Przetapiaj i czekamy na kolejne! Obrońcy ofc

• Ale siadło! I ten zysk coś pięknego Graty starcia, przetapiaj i rośnij w siłę!

• #16 Wreszcie jakiś fajny sojuszowy ACS Skan, poszukiwanie kompana, lot i bum kocurc 09.06.2017 i jakieś refleksje przy papierosie? siądzie cz nie? totoro 09.06.2017 musi siasc Podziękowania dla totoro za lot Pozdrowienia dla sojuszu i reszty znajomych :tratata: Dnia 09-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [DiR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.928 Krążownik 600 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 200 _________________________________…

• Graty starcia ! Małe straty, zysk jest więc przetapiaj i śmigaj dalej