Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ZBOCZKI] Zły sojusz 13637.87%% vs [RETRO] Ogame Retro 543,07% ZAKOŃCZONA
kocurc - - Wojny Tarazed
PostCytat od Numer dwa: „ Jednocześnie chciałbym przeprosić niektórych z naszych przeciwników za agresywne, upierdliwe atakowanie w grze oraz na forum - zdenerwowanie wroga, aby popełnił błąd jest integralną częścią tej gry (Totoro, Kocurc sorki). ” W całym tym szaleństwie warto zachować odrobinę człowieczeństwa. Wojna bardzo jednostronna, ale niestety tak jak napisał czysty zbyt duża dysproporcja zarówno pod względem wielkości flot jak i intensywności/aktywności w grze sprawiła, że ta wojna była z …
-
#26 Stały klient się znów trafił Rano podziękował za moona, którego de facto mu ulepiłem, teraz nic nie napisał Sporo złomu u obrońcy ale i tak fajnie to wyszło, a jestem przekonany, że i tak dobiorę z nawiązką Pozdrowienia dla sojuszu i prawdziwych znajomych Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 900 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca Czoper [WATAHA] _____…
-
#25 Niektórzy nigdy się nie nauczą Najdłużej wstawiane ST dzięki Eve i totoro, którzy zagadywali mnie na TS Pozdrowienia dla sojuszu Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 4.000 Okręt wojenny 190 Krążownik 700 _________________________________________ Obrońca galileo ________________________________________________ Mały transporter 48 Duży transporter 95 Lekki my…
-
#24 Który to już raz Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 27-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 500 Lekki myśliwiec 3.000 Okręt wojenny 280 Krążownik 700 _________________________________________ Obrońca grizzly3 ________________________________________________ Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 1.878 Ciężki myśliwiec 252 Okręt wojenny 1 Sonda szpiegowska 5 Niszczyciel 1 Wyrzutnia …
-
#23 Późny dosyć długi lot czyli taki jakich nie lubię Obrońcy SzO i brawo za zdrowe podejście, zagadał i pogratulował po walce, tak trzymać Parę recków u Kilera więc zalążek na odbudowę będzie Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 679 Pancernik 100 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kiler132 [ZOOMBIES] ___________…
-
Cytat od Numer dwa: „Cytat od Tomisher: „Czysty już zapomniałeś jak na idlaku ST wrzuciłeś? Graty tortex jeszcze moment i top 1 będzie Twoje ” Oj za dużo pijesz chyba kocurku. To nie ja wstawiałem Jeszcze raz gratki, admini próg do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” Ale zrobiłeś ST na idlaku, na forum zamieszczone edit. Od wczoraj nic nie piłem
-
#22 Wczoraj troszkę przysnąłem i obrońca zdążył zalogować się przed moim dolotem Dziś moim oczom ukazała się stacja a na niej jeszcze większa ilość floty obrońcy Część floty i recków została w innej galaktyce i samemu ciężko było się przebić, szczęśliwie z pomocą przyszła Eve więc lot w bardzo miłym Towarzystwie tym bardziej cieszy Podziękowania dla Eve za lot oraz pozdrowienia dla całego sojuszu i znajomych :beer: Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc […