Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szkoda ale jak to zwykle bywa konto oddane - konto zezłomowane szkoda tylko że po 1 dniu Panowie niestety ale to nie Halla padł z Waszej ręki
-
#8 Drugie starcie na obrońcy i mam nadzieję, że nie ostatnie Tym razem obserwacja, synchro recków i ładnie udało się wstrzelić Pozdro dla sojuszu i znajomych Dnia 24-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [T_F] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 2.500 Krążownik 3.500 _________________________________________ Obrońca waigel84 ________________________________________________ Duży transporter 200 Lek…
-
#7 Pozdro dla T_F i znajomych Dnia 20-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [T_F] ________________________________________________ Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca MARTEX [Korpo] ________________________________________________ Duży transporter 241 Lekki myśliwiec 1.913 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 1.575 Okręt wojenny 3 Recykler 996 Sonda szpiegowska 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor kocurc [T_F] _…
-
Skanowanie przy porannej kawie, aż taka perełka się pojawiła Nie miałem całej floty dostępnej ale na szczęście root szybko zgłosił się do lotu i wystartowaliśmy Chwile po ataku obrońca zalogował się no i zabrakło chwili żeby dobić planetę po moonem więc obrońca coś tam wywiosłował Cytat od root: „pozdro dla soja i dzieki za lot ” Cytat od kocurc: „dzięki root za lot i pozdro dla ekipy T_F ” Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [T_F] ____________________…
-
#5 Brak czasu i szczęścia ostatnio składają się na fakt, że nie goszczę tu zbyt często, no ale jak stoi coś większego i jest chwila to trzeba lecieć Obrońca niestety chwilę po starciu zaczął wiosłować jak szalony złom więc zysk jest mikry, na szczęście gdzie indziej wpadło ~30 kk zysku Pozdrowienia dla [GLORY] reszty znajomych i prawdziwych madridistów Dnia 11-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [GLORY] ________________________________________________ Lekki my…
-
#4 Pozdrowienia dla [GLORY] i prawdziwych znajomych Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [GLORY] ________________________________________________ Okręt wojenny 300 Pancernik 300 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca QlQd [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 27 Duży transporter 324 Lekki myśliwiec 4.431 Ciężki myśliwiec 1.253 Krążownik 250 Okręt wojenny 50 Recykler 100 Sonda szpiegowska 43 _…
-
#29 Rzutem na taśmę Nie wiedziałem, że sąsiad ma taką fajną flotę w okolicy i robi fs'y na kolonizuj Rano przed dolotem akty, bałem się, że 2kk z planety się nie załapie a jednak wszystko fajnie siadło łącznie ze stosunkiem flot Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 12-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 780 Pancernik 300 _________________________________________ Obrońca mansobrzuch [Ko…
-
#28 Dziś trochę ciekawszy lot i dobrze lepiej smakuje Dobrze, że floty było wystarczająco pod ręką żeby wystartować Pozdrowienia dla sojuszu Pierwszy Wlot : Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 1.951 Krążownik 220 _________________________________________ Obrońca Qor [Legion] ________________________________________________ _________________________________________ Po bitwie... Ag…
-
#27 Znalazłem chwile czasu to gdzieś tam się wybrałem Dedykacje dla totoro - wracaj chłopie boś nie tylko dobry gracz ale też świetny kompan Dnia 07-07-2017 22:31:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kocurc [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 164 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca amcius63 [Legion] ________________________________________________ Duży transporter 26 Ciężki myśliw…