Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 310.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uFenrir. Kandydatury przyjmujemy do 8.03. 22:00. Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogłyby …
-
[BOSS] czyli Mordimer + Blizna_orze_jak_moze + Lucyfer_idzie_po_Was vs. oddane & [NuN] czyli Szutruk-Nahhunte + gikerov - 4319.76%
Miikuu - - Starcia Fenrir
PostTemat przeczyszczony, mam nadzieję, że nie będę musiał go zamykać, do rozmów na temat banów proponuje założyć temat w DiD. Pozdrawiam.
-
Miikuu [Sprite] vs. khz [ZSDW] ~ 390.73% Dnia 30-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Miikuu [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca khz [ZSDW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.066 Krążownik 949 Sonda szpiegowska 74 Satelita słoneczny 929 Wyrzutnia rakiet 8.280 Ciężkie działo laserowe 2.985 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _____________…
-
Cytat od john malkowitz007: „Ciap Ja wcale nie jestem biedny Prosze zerknac w staty i przyrosty Spokojnie ja zawsze zjawie sie w odpowiednim czasie by przyfarmic A w takie zasieki jak Krwawy Tapicer to ja bez problemu wlatuje konwencjonalna flota ,a nie GS.ami ” Jesteśmy dumni, że dajesz radę bez gąsek Zmiana progu zawsze spoko, chociaż w przypadku niektórych, wystarczy wysłanie mniejszej ilości myśliwców... Myślę, że @ciap ma swój rozum, a sugerować się może do woli czym chce. (co też przyznała…
-
pomogłem w odbiorze transportuj przy okazji podbijam temacik Miikuu [Sprite] vs. Procurator Phoenix ~ 1512.53% Dnia 23-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Miikuu [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Procurator Phoenix ________________________________________________ Duży transporter 18.000 Bombowiec 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Miikuu [Sprite] _…
-
Gratulacje, kto by sie spodziewał, że w taki głupi sposób obrońca straci latajki. Za starcie dyszka, za niespodzianke kolejna. To już chyba poza skale wyskoczyło Przetopu agresorom, szo obroncy, Tirucostam juz znowu wyzej wiec miesiac i na nogi stanie.
-
pzdr Sprite & Znajomych. wszystko ucieka, pozostał minerales. Dnia 20-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Miikuu [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 970.167 Okręt wojenny 25.000 Pancernik 25.000 Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Minerales Ecto [PIRACI] ________________________________________________ Mały transporter 13.556 Duży transporter 25.659 Krążownik 2 Recykler 250 Sonda …
-
@ciap zawsze odpisuje, chyba, że wiadomość jest słaba to leci ignore Dzięki za zabawę, ciut motywacji było przez miesiąc, może dużo nie zrobiłem, ale wstydu nie ma więc jestem zadowolony, szkoda, że parę akcji nie wyszło, ale ludzie fajni w drużynie się znaleźli z którymi dało radę popisać bez względu na tag obok nicka... Zwycięzcom gratulacje, najwięcej czasu/starań/szczęścia po ich stronie, grunt to dobra zabawa bez względu na przekomarzanie się niektórych. Pozdrawiam i dzięki
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
Miikuu - - DiD Xanthus
PostST na brawoja - rekordy ow, krk, gs Krążownik 762.885 khz [ZSDW] Okręt wojenny 330.112 khz [ZSDW] Gwiazda Śmierci 2.883 BrawoJa [E-K-O] co do nietypowych.. pomyślę ;p
-
Jeszcze z tydzień temu się pytałem obrońcy kiedy zamierza paść Gratki wytrwałości w próbach, chociaż w ogóle nie pojmuje po co tam te gsy stacjonowały, Praktycznie czekanie na wyrok przy najmniejszym błędzie i rezultat jest. Przetopu bo jest co.
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
Miikuu - - DiD Xanthus
Postgracz Punkty Ekonomiczne: 125.647.041 Darth Kisiel [E-K-O] Punkty Badań: 31.385.998 Darth Kisiel [E-K-O] Punkty Militarne: 83.979.928 khz [ZSDW] Najwięcej Punktów Honoru: 6.164.955 pavciosz [Minionki] Najmniej Punktów Honoru: -5.604.877 Anubis [Herold] sojusz Punkty: 1.005.015.509 [Dark Blue] Punkty Ekonomiczne: 830.950.941 [SMURFS] Punkty Badań: 126.888.649 [N-D] Punkty Militarne: 310.501.971 [ZSDW] Zbudowane Punkty Militarne: 475.814.092 [Minionki] Zniszczone Punkty Militarne: 488.105.015 [Min…
-
Sonda nie dała rady przeżyć tej podróży niestety, Następnym razem wyślę bliźniaków Wstyd trochę, że dt puste - przy kolejnych odwiedzinach prosimy o poprawę co do zawartości, może być w nadmiarze przetapiaj Shade