Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 310.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty, ja jedynie na skanie gąski widziałem, ale daleko no i jak obstawialiśmy by nie weszło. przetapiaj, życzenia niech się spełnią.
-
Cytat od dryDson: „Miikuu podniecony zniszczeniem małych transporterów jak po obejrzeniu swoich chińskich bajek Udanych wakacji panie Inspektorze Dex! ” Lepiej być podnieconym zniszczeniem transporterów niż puszczać wiecznie fsy. .... Nie będę tłumaczyć różnicy, pomiędzy chińskimi bajkami, a anime. Ignorancja jest błogosławieństwem, ale byłeś blisko. Obrońcy życzę spokojnych wakacji
-
Ulubiony sojusz, choć Vipów brak! Pojawia się i znika na uni, trzeba chwytać póki jest. Obrońca zalogował się po wszystkim i włączył urlop. Spokojny grind poziomów w pewnej grze komputerowej przerywa wiadomość od Scofielda - chce skanować - no szalony... ale dobra.. 4 gala, 3 gala - 2ga, 6sta,1wsza no i coś jest. W sumie były 3-4 cele, padły dwa. Pozdrawiam Sprite & Smerfy oraz inne ekipy z S&D na końcu pana z botem. (brawo, jednak umiemy robić FSa) Dnia 03-06-2018 0x:xx:xx następujące floty spo…
-
Gratulacje! Chachar coś nie ma szczęścia, drugi raz przeze mnie wyskanowany i drugi raz w reckach, a miało być eko. Z tego miejsca go również pozdrawiam, gracz z niesamowitym poziomem kultury. Przetapiaj na więcej zabawek i czekam na więcej
-
Majowa susza odeszła w zapomnienie. Pozdrawiam standardowo: Sprite, wszystkich uczestników S&D poza 2 wyjątkami oczywiście oraz oddzielnie Demeter Dnia 25-05-2018 13:30:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Miikuu [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 6.795 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca VasiliBumwDenko ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 10 Okręt wojenny …
-
Co się stało na Xanthus?
Miikuu - - DiD Xanthus
PostMigotka prawie jak "rycerz na białym koniu".
-
21-05-2018 03:34:35 - Miikuu [smerfy] - 61.89% (Ukryta treść) 21-05-2018 06:55:12 - Miikuu [smerfy] - 51.49% (Ukryta treść) 21-05-2018 07:21:29 - Miikuu [smerfy] - 26.77% (Ukryta treść) 21-05-2018 10:30:46 - Miikuu [smerfy] - 409.75% (Ukryta treść) 21-05-2018 17:54:31 - Miikuu [smerfy] - 442.7% (Ukryta treść)