Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kto mi wytłumaczy czemu przed dofarmami surka doleciała ? Proporcje 1 wlotu pokazują ze metalu tam wcześniej prawie nie było

• Mam pytanie Da sie jakoś sprawdzić czy prawidłowo doszło zgłoszenie o nagrodę? interesuje mnie to bo nie dostałem żadnego maila a ponoć wysyłacie po otrzymaniu zgłoszenia. 2 sprawa - czy można ewentualnie ponowić tego maila jeśli nadal nie będzie odpowiedzi?

• Skoro nie można edytować posta powyżej to dodaje kolejny 13.11.2017 00:40:27 - kuzuri [Rzymianie] - 37,84% ....................................................................................................................... Dnia 13-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Duży transporter 400 Bombowiec 777 Niszczyciel 2.222 _________________________________________ Obrońca molibden [N C] ____________________…

• Takie skromne - zwykły lot po deuter w układzie a że % spełnia to wkleję choć sam nie wiem po co 02.11.2017 12:59:36 - kuzuri [Rzymianie] - 17,58% ....................................................................................................................... Dnia 11-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Bombowiec 5.027 Niszczyciel 14.444 _________________________________________ Obrońca Haviland_Tuf …

• 02.11.2017 12:59:36 - kuzuri [Rzymianie] - 61,16% ....................................................................................................................... Dnia 02-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Okręt wojenny 999 _________________________________________ Obrońca udar ________________________________________________ Mały transporter 67 Duży transporter 105 Lekki myśliwiec 75 Ciężki myśliw…

• 01.11.2017 22:30:32 - kuzuri [Rzymianie] - 269,53% ....................................................................................................................... Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.111 _________________________________________ Obrońca wiktor26 [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 347 Lekki myśliwiec 200 Krążownik 1.713…

• 01.11.2017 00:53:06 - kuzuri [Rzymianie] - 69,24% ....................................................................................................................... Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.222 _________________________________________ Obrońca udar ________________________________________________ Mały transporter 215 Duży transporter 17 Ciężki myśliwiec 78 Okręt woje…

• 31.10.2017 04:55:27 - kuzuri [Rzymianie] - 42,58% ....................................................................................................................... Dnia 31-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.888 _________________________________________ Obrońca molibden [N C] ________________________________________________ Duży transporter 400 Sonda szpiegowska 260 Satelita słoneczny…

• regulamin zabrania łączyć kilka raportów w jeden procent nie pytam czy nadążasz bo uznaje to za dogmat. jeszcze raz powtarzam proponuje usunąć wszystkie nierozstrzygnięte walki i po ptokach. miło się pisało ale spam mnie nudzi a noc taka piękna gwiazdy na niebie pies chce na spacer ja też bym coś zaliczył więc tyle w temacie - powodzenia w rozgrywce dla każdego gracza a ci co chę niech piszą dalej może im to poprawi samopoczucie. Jeśli nie - odsyłam do fragmentu z psem

• widze że nie bardzo rozumiesz zamysł tej akcji lece sobie skanem - znajduje troche floty u gracza który ma aktywa 24/24 prawie a jak nie ma to zawsze fos przeglądam jego planetki widzę minuty - licze flote wysyłam rekci - przeglądam planety na matce aktyw - czekam kilka minut na jednym moonie aktyw - po 15 min matka minuty kilka minut później moon minuty ale nie po 15 a po ok 20 minutkach. wniosek - albo ktoś siedzi co chwila albo ktoś skanuje te same lokacje - ewentualnie farming wraca chyba na…

• wiedziałem że tak będzie no ale fakt faktem nie było to celowe zamierzenie a wynik obserwacji i taktyki Rip z drugiej strony chętnie bym widział raporty remisowe poza tym działem w tedy atak gąskami były by w wielu przypadkach poza tym działem 18.10.2017 13:15:39 Riphagen [Galowie] 28% Agresor Riphagen [N C] ________ _______ Gwiazda Śmierci 73 ( -0 )__________ Bitwa zakończyła się remisem. 19.10.2017 08:30:44 Riphagen [Galowie] 80% Agresor Riphagen [N C] _________________ Gwiazda Śmierci 71 ( -0…

• 29.10.2017 04:45:32 - kuzuri [Rzymianie] - 21,42% ....................................................................................................................... Krótkie info - wlot na raty z racji na ciągłe gwiazdki na planetach obrońcy =>> takie działanie miało za zadanie rozpoznać czy nie robi mi podstawki a w razie wpadki małe straty No ale wynik na plus i do tego kilka udanych wlotów Dnia 29-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ______________…

• 27.10.2017 03:56:55 - kuzuri [Rzymianie] - 22,03% ....................................................................................................................... Dnia 27-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.333 _________________________________________ Obrońca Kia [Anime] ________________________________________________ Duży transporter 300 Satelita słoneczny 522 Wyrzutnia rakiet 2.5…

• Gratulacje udanej akcji - ja również potwierdzam, obrońca to "harpagan", więcej siedzi niż go nie ma - Szybkiej odbudowy dla niego

• (Ukryta treść) średnica była większa między 4460 coś a 4860 dokładnie nie pamiętam (nie wiedziałem że trzeba to zapisywać :P) Ale to był już3 lot na tego moona wiec jestem pewny że ponad 4460 km Atak na księżyc 26.10.2017 11:42:22 Od: dowódca floty Flota z księżyc [x:xxx:x] dotarła do księżyca planety Księżyc [x:xxx:x]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę.…

• 22.10.2017 04:07:20 Kuzuri [Rzymianie] 1049,61% ............................................................................................................................................................................ 3 dni klepania nanonitów i silosów + jakieś 400-450 RM z dopalaczami + 30 min do stoczni Dnia 22-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Niszczyciel 13.574 Okręt wojenny 21.291 Bombowiec 5.085…

• Live to nie ST 15 % masz o to bo na uni gdzie zostało ze 100 kont bez urlopu z czego połowa za bunkrami ćwiartka na fosach całotygodniowych opy chcą zmotywować ludzi do gry. Dają więc zabawę z nagrodami dla której kupowana jest anty pod badania sloty kolonie przenoszenie itd. To 2017 rok era smartfonów gdzie jak ktoś gra na poważnie to ciężko go złapać nawet na 5% chyba że satki. Tak czy siak niech ludzie przestaną fos robić i rozbunkrują kolonie a i ST ożyje Próg mały tu się zgodze - ale jest z…

• 18-10-2017 03:59:06 - kuzuri [Rzymianie] - 16,7% ....................................................................................................................... Dnia 18-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Okręt wojenny 888 _________________________________________ Obrońca orbit [CIS] ________________________________________________ Mały transporter 140 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 1 Recykle…

• 17-10-2017 01:40:25 sorka w tytule dałem własny sojusz zamiast grupy S&D oczywiście Rzymianie Dnia 17-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Mały transporter 77 Niszczyciel 3.899 _________________________________________ Obrońca RangeRover [CIS] ________________________________________________ Duży transporter 410 Wyrzutnia rakiet 5.276 Lekkie działo laserowe 647 Ciężkie działo laserowe 842 Działo Gaussa 45 W…

• to też pisałem żebyście sprawdzili bo dla nas zwykłych śmiertelników od kiedy nie ma pręgierza ban to ban - nie rozróżniamy czasów których nie podajecie ale jak tak to ok Do wypowiedzi niżej Czego sie ciskasz kolo - nie wiem jak Ty ale jak by opy nie wiedzieli i sprawdzali wszystko sami to by wystarczyło podać nick chętnych do udziału a nie pełne statystyki. koniec tematu opy sprawdziły, wyjaśniły - temat zamknięty