Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 515.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 24-10-2016 16:10:17 - Ratownik [Turkusy] - 132.27% Dnia 24-10-2016 16:10:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ratownik [G M] ________________________________________________ Mały transporter 500 Lekki myśliwiec 120.000 Ciężki myśliwiec 4.265 Krążownik 700 _________________________________________ Obrońca DeProfundis [NORD] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 389 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 7 Okręt wojenny 35 Recykler 186 Sonda szpi…

• XI kolejka (22.10-23.10) - mecze do typowania 8 kolejka Premier League sobota, 22 października 13:30 Bournemouth 0 - 2 Tottenham 16:00 Arsenal 3 - 0 Middlesbrough 16:00 Burnley 1 - 3 Everton 16:00 Swansea 1 - 0 Watford 16:00 Leicester 2 - 1 Crystal_Palace 16:00 Hull 1 - 1 Stoke 16:00 West_Ham 2 - 0 Sunderland 18:30 Liverpool 4 - 0 West_Bromwich niedziela, 23 października 14:30 Manchester_City 2 - 0 Southampton Mecze punktowane x2 sobota, 22 października 16:15 Valencia 1 - 2 Barcelona 20:30 Legia…

• ok sprawdzę dzięki za odpowiedź

• Witam Dziś zauważyłem błedy w naliczaniu punktów po zakończonym badaniu. Po ukończeniu impulsu na 3 lvl przez dłuższy czas nie doliczało punktów. Po przelogowaniu dodało je Teraz po ukończeniu astro na 1 lvl zamiast dodać punkty to je odjęło Ktoś jeszcze zauważył taki błąd ??

• Graty Mienso kolejnego ST Top na lajaki i mnie nie skanuj Obrońcy lizaka

• Tak sobie dziś chodzę i chodzę i postanowiłem pójść do pracy. A w pracy sobie tak siedzę i tak sobie paczam a tam link od AVI. Tak sobie myślę AVI pewni wtopiła, ale nie!! Wchodzę - paczam i co widzę AVI zrobiła ST. Myślę sobie "no nie wierzę" więc idę na dwór. Pokręciłem się, przewietrzyłem się i wieczorem paczam ponownie. Nic się nie zmieniło - Avi dalej ma ST Na chwilę przymknąłem oko z myślą że to jakaś pomyłka ale jak się okazało jednak to ST powstało Teraz pisząc ten komentarz tak sobie da…

• - Ratownik - Galaktyczne Minionki [G M] - Podam drużynie - ilość jednostek bojowych: 176.734 Lekki myśliwiec: 160.639 Ciężki myśliwiec: 4.265 Krążownik: 8.850 Okręt wojenny: 2.155 Bombowiec: 156 Niszczyciel: 1 Gwiazda Śmierci: 2 Pancernik: 666

• Cytat od Ruda: „Krecik widać nawet z żartem nie można bo i tak piana bita na nowo Grats Avi rośnij duża.” Powiem Ci szczerze że niektóre te wasze żarty są nie smaczne, a ja poprostu wyraziłem swoje zadnie na ten temat

• Cytat od Darth Malack: „Musze wam o czyms opowiedziec. Ogarnalem sie dzisiaj jakos popoludniem i paczam wejsc na forum wypaczec co sie tam dzieje. Paczam, paczam Avi wtopila na jakims nonejmie. Mysle sobie zle to dla mnie bo jak niedlugo Avi wypacze na BFS bedzie mniej dla mnie zlomu. Trudno. Cos tam sie po domu pokrecilem, na dwora wyszedlem i wypaczylem ze juz godzina wieczorna i trzeba pacznac sobie na forum czy cos ciekawego sie dzialo. Pacze sobie w ten nasz dzial ST i Avi zrobila jakies rw…

• No i jest mocne otwarcie wojny Życzę powodzenia oby stroną tego konfliktu niech wygra lepszy Chciałem napisać że wojna może przebiegnie w miłej atmosferze bez robienia gówno burzy w temacie ale widzę że chyba to nie możliwe. Obrażajcie sie dalej i pokazujcie ciekawe RW Powodzenia !!!

• Pierwsze co mi przychodzi na myśl to "zuch dziewczyna" Szybko pokazujesz na co Cie stać więc przetapiaj na flote i dawaj kolejne ST A obrońcy

• HAHAHAHAHA poprostu jak się dowiedziałem a potem to zobaczyłem to padłem i nie mogłem się podnieść. Podniosłem się dopiero jak musiałem wyjść z pracy Avi dałaś się pięknie złapać w pułapkę ale za to Cie lubię bo z Tobą zawsze wesoło Na pewno szybko się odbudujesz i pokażesz jeszcze co nie którym Wielkie jednak należą się obrońcy kimkolwiek jest bo akcja ogólnie ładnie zaplanowana Avi

• No proszę dwie lamy razem sobie poleciały popsuć kilka zabawek No jak się nie pilnuje to tak to się musi skończyć wyczucia chwili i ładnego %-u Dzięki za pozdrowienie a obrońcy despicable-me-2-image02.jpg

• No Schan flota w niezłym tempie odbudowana i już poprawnie użyta Weszło wam kolejne piekne ST z super zyskiem Przetapiajcie na nowe latajki Dzięki za pozdrowienia i za link Obrońcy

• X kolejka (15.10-19.10) - mecze do typowania 9 kolejka Eredivisie sobota, 15 pażdziernika 18:30 Utrecht 2 - 3 Go_Ahead_Eagles 18:30 Sparta 2 - 1 Willem_II 19:45 PSV_Eindhoven 2 - 0 Heracles 20:45 Groningen 1 - 3 Heerenveen 20:45 Alkmaar 1 - 1 Vitesse niedziela, 16 października 14:30 NEC_Nijmegen 0 - 2 Feyenoord 14:30 Excelsior 4 - 1 Roda 16:45 Den_Haag 0 - 2 Ajax 3 kolejka Ligi Mistrzów wtorek, 18 paźziernika 20:45 Sporting_CP 1 - 2 Bor_Dortmund 20:45 Club_Bruges 0 - 3 FC_Porto 20:45 Leicester 2…

• Cytat od Ruda: „i wyjedzie na roczny kurs "Pokonałem swojego Mistrza, co dalej?" do Ramsey'a Boltona gdzieś na północy uni.” Z tego co pamiętam to R. Bolton nie skończył za ciekawie, więc nie wiem czy ta nagroda to aż taka atrakcja

• Widzę że temat żyje to dodam i ja jakieś RW które sie na ST nie załapało Dnia 07-10-2016 22:35:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ratownik [G M] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 142.507 Okręt wojenny 2.160 Pancernik 22 Krążownik 3.210 _________________________________________ Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Okręt wojenny 4.000 Krążownik 15.000 Lekki myśliwiec 388.000 ________________________…

• Za oknem temperatura spada, pierwsze śniegi już leżą ale kiedyś w końcu nadejdzie wiosna a śniegi stopnieją Na razie jednak trzeba pogratulować bo wykręciliście mega % z całkiem niezłym zyskiem. Szkoda że to wszystko na sojuszniku który jednak wam tego nie utrudnił AUDI oczywiście i gramy dalej Byle do wiosny screenshot-2016-10-08-12-51-27.jpg

• A ja narzekałem że ostatnie Twoje St to słabizna i widać że Cie to zmobilizowało do lepszego wlotu Top i lataj Obrońcy

• Graty Stark kolejnej ładnej debunracji Jak widać żaden górnik z wielkim bunkrem nie może się czuć bezpiecznie to nie jest gra dla spokojnych ludzi Do tego jeszcze obrońcy CI nie utrudniają gry Top na GSy i czekamy na kolejną debunkracje Obrońcy