Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Queen_ASS: „Sporo szczescia, gra przez telefon nie daje sporo mozliwosci, gratulacje dla was, a sobie zycze Szo i przepraszam caly sojusz. Do zobaczenia ” Taa leciałeś na pewniaka i jeszcze na telefon zwalasz z tego co ja przeglądałem to na telefonie masz ogame 1:1
Soczek weź ty wejdź do lodówki i się zakręć, bo nie znasz sytuacji a się wypowiadasz, to farcik pisał że mu przykro że wywalili mostAl z sojuszu bo chciał konto przytulić. A było tak że sam odchodziłem. PS. Gratki zysku
Wstawiam za sarniaka bo nie pamięta hasła do konta. Wielki powrót Sarniaka w szeregi W_P! Polowane było na Szakieta w ramach zemsty za jednego z sojuszników Padły oba moony, a reszta to już historia Pozdro dla Buddy i W_P i koneserów pustych moonów Od Sarniaka: Pozdrowienia dla sojuszu i dla Riddicka! Dnia 18-01-2018 06:23:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sarniak [W_P] ________________________________________________ Bombowiec 2.012 Niszczyciel 15.195 Mały transporter 60.000 Le…