Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ehh zawsze to jakas roznica w wydobyciu.Mam dex 40 lvl kalkulator Ciap mi pomoze policzyc roznice w wydobyciu na 8 a 12 pozycji? Na 8 panuje temperatura cos w granicach 50c a na 12 przyjmijmy ze 10c.Jaka bedzie roznica na dobe dzien miesiac x5 speed?
-
Aha dziekuje bardzo.Czyli max 12 pozycja?
-
Pls wytlumaczcie mi dlaczego skoro mam planete na 8 pozycji a w podgladzie galaktyki moge ja przeniesc nawet na 15 i nie wyakakuje zadne okienko informacyjne ze nie mozna.?
-
Zrobcie nowosc hehe Eko10x Predkosc flot 5x - 50% zuzycie deuteru Stare wielkosci planet >300 50%zlomu z flot Gram na quaoar po 4 letniej przerwie, widzicie ile tam jest graczy? 2.5k!!! Nowe uni. Gdzie te czasy kiedy bylo po 15k? GF samo sobie szkodzi jakimis nowinkami.Zrobcie w koncu jak gracze chca, a nie podajecie swoje propozycje bez mozliwosci negocjacji.Wladowalem w te uni z 3kk anty ale widze ze nie warto.Zaraz jakis pl1 wyleje zale ze po co takie uni itd.A na 100% wielu graczy by zagralo…
-
Zostanę więc przy "swoim" znajde najwieksze w przedziale 4-8 pozycji i przeniosę wszystkie na 12. Na 15 pozycji bedzie wielki problem z zasilaniem. Ps.kiedy mozna sie spodziewac eventu na tansze przenoszenie?
-
Hej.Zapomnialem jaki przelicznik daje handlarz z anty. maksymalny sprzedajac metal za krysztal.Podpowiedzcie.
-
Taki projekt
[Raven] - - DiD Quantum
PostDokładnie tego samego życzę. Super pomysł na dokończenie graczy na OG.
-
Ciapka jak zawsze pomocna dzięki za pojasnienie i sorki że jestem leniem i nieukiem , któremu nie chciało się czytac
-
Ok załóżmy ,że mam 9 planet wszystkie na pozycjach 8 9 ,czy będę je mógł przenieść na 13 pozycje wszystkie?
-
Ale nie wielkość? Czyli mogę sobie skolonizowac na 6 pozycji taką 250 pol i przenieść ja na 15 pozycje wtedy będę miał i duża i zimna pod dex?
-
Hej chciałem zapytać, czy jeśli przenoszę planete z pozycje np.4 na 12 zmieni się temperatura panującą na planecie a co za tym idzie wydobycie dexu?
-
Taki projekt
[Raven] - - DiD Quantum
PostWłaśnie pokaż skila i zezlomuj laczka albo pla.
-
Taki projekt
[Raven] - - DiD Quantum
PostStrasznie głupi projekt.
-
antymateria...
PostKtoś to jeszcze kupuje?