Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 123.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zamienie/oddam konto

[Raven] - - Forum

Sadze ze ogloszenia typu "oddam" lub jesli ktos proponowal rozmowy gg poza uczestnictwem board powinne byc kasowane.W PW miales "pisz gg" zglaszasz i ogloszenie jest kasowane.

• Zamienie/oddam konto

[Raven] - - Forum

Witam.Chcialem zapytac i zaproponowac. Ad1 Dlaczego nie ma tego dzialu forum. Ad2 Juz wiem dlaczego.Czy jest mozliwosc odwrocenia tego? Wielu graczy w tym ja wielokrotnie wymienialem i oddawalem konta( nie mylic ze sprzedaza) dzieki temu forum.Czy wy operatorzy nie widzicie ze usmierciliscue nawet ta materie ogame? Byl to bardzo ruchliwy temat i czesto przez zamiane kont wracala chec do gry kiedy dane uni sie nudzilo.Jest takie cos jak allegro i tam dopiero ludzie sprzedaja konta.Tutaj szlo wyla…

• Sadze ze nie masz racji.Pamietaj gornicy na takim uni dluugo pograja.Do czasu kiedy zrobia unifusion ze starym uni np quantum i wtedy dopiero zrezygnuja widzac przewage starych graczy.

• Nie ogarniasz jednak.Gra jest dopracowywana ciagle.Chcesz to sobie zagraj w kakiegos homeworlda a nie mysl ze ogame jutro stanie sie strzelanka bo ty tak chcesz. Gra jest taka i taka zostanie.Gracze w to graja dlatego ze im sie podoba.

• Maruda prosze cie.Juz 20 raz ci pisze ze nie ogarniasz.Nie mysl jak i co gdyby bylo tylko albo sie dostosuj albo nie graj.

• Masz recykler.

• Itak przylacza do quantum i kicha.

• Mam taki pomysl

[Raven] - - Forum

Przestan grac albo poczytaj jakies poradniki dla poczatkujacych albo masz 3 lata i nie rozumiesz fizyki i idei gry.Ktos cie zezlomowal i tyle.A moze to nie bylo 2 min tylko 3 godziny.Albo latales z planety na kolonizuj albo pz albo...itd.Nie ogarniasz to widac.

• Mam taki pomysl

[Raven] - - Forum

Zyczymy powodzenia w realu.Nie zapomnij zostawic konta na uni ze statusem(i).

• Mam taki pomysl

[Raven] - - Forum

Widac ze albo dopiero co kupiles konto albo grsz tydzien.

• Mam taki pomysl

[Raven] - - Forum

Marudam marudzisz i sam sie gubisz w tym co piszesz.

• Mam taki pomysl

[Raven] - - Forum

Marudam jesli nie umiesz oszukac oszustow to przestan grac bo sam siebie oszuskujesz.

• Mam taki pomysl

[Raven] - - Forum

Oszukuj i ty. Super Moderator Dziuba:Nawoływanie do łamania Zasad jest karalne, tym razem upomnienie.

• To chyba z 2k zl wyjdzie Ehh gdzie te czasy... Konta z top kosztowaly tyle co cale ogame dzisiaj. Ps. To tylko dygresja i nie jest oferta handlowa.

• Plany... zlaczenie wszsytkich uni w jedno, pozniej zwijaja interes calusek i nie ma ogame.Juz nie ma ogame.

• Przejmowanie planet

[Raven] - - Gra

Kolejny idiotyczny pomysl.Mam 14 planet eko 45 38 41 i co bym zrobil gdybym to stracil? Chyba w sadzie by sie to skonczylo.Konto budowane z 7 lat przez twoj pomysl zostalo by farma po 1 dniu.Wogole ile ty w to grasz tydzien?

• handlarz przeliczniki

[Raven] - - Zadawanie pytań

Dzieki Panowie Zapomnialem a nie wiedzialem czy klikac dalej czy sostawic 3:1,96

• handlarz przeliczniki

Ponawiam pytanie jakie przeliczniki maksymalnie daje handlarz sprzedajac metal?

• quaoar przylacza do quantum i top 1 quaoar bedzie farma dla najbiedniejszego gornika na quantum

• Przenoszenie za anty.

Dziekuje za wyczerpujaca wypowiedz Moderator kruszynka:Odpowiedź udzielona, zatem