Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gdyby nie fs zrobiony przed pracą to my byśmy wstawiali st. FS zawrócony i zabrakło niewiele i wtedy ciekawe czy byście lecieli do końca i wracali na tarczy. Do mojego sojuszu. Jestem z Was dumny! Czuję się zaszczycony, że mogę z Wami grać! Serce rośnie!
-
Piona chłopaki. Sennej SzO
-
Niestety trzon mojej floty padł przy tym starciu (btw gdzie jakieś Szo dla mnie??!), Ale powolutku zbieram surke na odbudowę jest zysk jest impreza. Bierz się za latawce
-
Wstyd to ukraść w sklepie. Wstyd to olać rodzinę. Wstyd to zostawić przyjaciela w potrzebie, a nie *** dostać złoma w grze. Puknij się w czoło człowieku. Ta gra to nie koniec świata. Gdybym miał zesranie dupy na tą grę jak niektórzy to bym do tej pory bym nic nie stracił. Wszystkie złomy były, bo gram dla fanu. Ci co mają zesranie to po pierwszym złomie idą do kąta i płacząc włączają wieczny urlop. I mało mnie obchodzi czy jestem farmą online, bo żyje w świecie rzeczywistym.
-
Styrta mów gdzie mam przyjechać na kawkę. Odpalę mojego passatteriego w TDI i jadę! Moja rodzina to najwięksi podróżnicy, więc skoro się rzekło to pakuje się i w drogę
-
Moi mili dla mnie to są tylko cyferki, nie mam takiego spięcia chce mi się i będzie chciało dopóki nie powstanie nowe uni z prędkością x1. Ostatnio gram eko i styrta poleciał na moje expy (co więcej poleciał flotą wskazującą na odwagę sarny, przy tym szpiegując 1000 razy xD - bez obrazy oczywiście styrta). Steka by nie było gdyby nie moja cudowna żona. Przedstawię sytuację i rozmowę z żoną: Jestem po nocce. Powrót do domu o 12. Dialog z żoną: - Kochanie idę na drzemkę, obudź mnie za 2 godziny. (…
-
Fajnie, że pojawiają się nowe twarze na forum pozdro dla chłopaków z trusta, ogarnijcie majchera do powrotu obrońcy weź się w garść. Fs na planetę nieodebrany?! Za to tylko może być
-
Lot bez historii, bardzo długi, ale zakończony powodzeniem, więc Aż ciężko uwierzyć Czy coś kolegę zatrzymało? Moje szczęście czyjś pech ktoś się przymierzał do kolegi, bo światełko się pojawiało, ale byłem pierwszy Pozdrawiam moich Wieprzy! W szczególności Zbieracza wracaj szybko Mistrzu! Do rzeczy Dnia 02-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gumior [WwG] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.882 Pancernik 11.221 Krążownik 13.934 __________…