Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od gizmo833: „Klamka nie mam nic do Ciebie ale ty chyba nie masz znajomych w rl tylko pc ogame pc ogame pc ogame..... ” Cycek, gratuluję Ci pierwszego RW BANKSTERÓW do wojny. Super, brawo, brawo... Jak wrócę z dwudniowej imprezy urodzinowej i wishmaster podobnie, to wkleimy I jeszcze taka ciekawostka dla Ciebie specjalnie ode mnie w ramach top secret: Cytat: „Klamka Agressiv 02.07.2017 01:11:45 do której? bo chce Ci dać flotę i iść spać wishmaster 02.07.2017 01:19:39 Nke wiem Ja bym wstał …
-
SAGA WILKA! Dawno nic nie walnąłem większego, same farmingi, może to ST pozwoli mi pokonać jakiś bliżej nieokreślony marazm ogejmowy. Pozdrawiam fałszywych playerów, którzy są mi przychylni w rozmowach i rozmawiają, jak ze starym znajomym, a jak pojawi się jakiś wulgaryzm to szpila w plecy i zgłoszenie do GO. Brawo, brawo... [ciach] hiobex uparł się na budowanie bunkra i faktycznie już jest taki, że ledwo ledwo co... InnDem Pozdro dla wishmaster, Dziubek, Hot_Shot2, cypas, Frank3st3in, Zabstone,…
-
Gratulacje PATOLE świetny ACS super, że ktoś się ruszył z poza "kanonu lektur" Pozdrr dla Was dawcy śmierci tradycyjnie sz.o.
-
ST jak najbardziej świadome kontra to kontra, myślałem, że będę miał mniejsze straty przy stratach Netchu, biorąc pod uwagę to, że zbierze złom i tylko na tym polega wpadka i tyle...
-
Narazie to ja w tej wojnie robię wszystkie RW, a że jedno poszło na niekorzyść, to wypadek przy pracy, także Miskov nie szczekaj za mocno, tylko zróbcie coś a planetka przenosi się za kilka godzin. Pozdrr
-
1) Klamka Agressiv [InnDem] vs Matteo [BANKSTER] 109,56% 2) Klamka Agressiv [InnDem] vs Matteo [BANKSTER] 104,23% 3) Klamka Agressiv [InnDem] vs Vanish [BANKSTER] 100,44% RW: Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Okręt wojenny 600 _________________________________________ Obrońca Matteo [BANKSTER] ________________________________________________ Duży transporter 359 …
-
Klamka Agressiv [InnDem] vs Allertec [DIS] 80,80% Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Niszczyciel 7.986 _________________________________________ Obrońca Allertec [DIS] ________________________________________________ Mały transporter 104 Duży transporter 140 Lekki myśliwiec 113 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 2 Okręt wojenny 1 Recykler 139 Sonda szpiegowska 15 Satelita słoneczny 416 Wyrzu…
-
Proszę o zamknięcie tematu. Dziękuję
-
Cytat od Provokator: „Przepraszam bardzo, ale od kiedy to przegrany zakłada temat? Coś się zmieniło, czy tak bardzo potrzebowałeś się pochwalić swoim lamerstwem? I jeszcze ten dopisek #37... kompleksy leczysz czy co? Brawo dla Banksterów, że ogarnęli temat i wyszli z tego zwycięsko. Jak widać, czasem lepiej nie latać niż latać głupio. ” ST jest na remis a nie na wygrane / przegrane. Jedynie w rozliczeniu wojennym jest na korzyść obrońcy. Lepiej latać głupio i mieć fun niż być przodownikiem KUTAF…
-
Z powodu tego, że jest to rzadkie ST które powstało dzięki mojemu skillowi to ST licze do wygranych jako do kolekcji. A co jak co - ten % to nie ze mnie powstało - 2k% Pewnie Netchu7 się zdziwił
-
Dnia 22-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 70.528 _________________________________________ Obrońca Mielony [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 1.980 Okręt wojenny 2.975 Sonda szpiegowska 1 Gwiazda Śmierci 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Krążow…