Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak kończy sojusz, który grał nieczysto z Ziutkiem i z Nightem - klękacie przed InnDem Pozdrr SAGA TRWA!
-
No to jak to mówili? Dopiero teraz zaczęła się gra koniec z brakami FS czy coś... A i zacytuję coś z klasyka: Cytat: „Cytat od Provokator: „No Klamka, poczułem Twój czosnkowy oddech na plecach. Szacunek za to, że nie nabijałeś specjalnie procentu Liczba krążków imponująca... czyli jednak zrobiłeś to obiecane 50k! ” ja dopiero zacznę nabijać % kierownik ” Nabijam grube % od piątku zrobiłem sam i +z Wami razem 45.000% Na kolana farmy SAGA TRWA! Co raz bliżej do 50 Stejków...
-
SAGA WILKOŁAKA! e115ca3b9beb6587095737c10fdd7a5e--fantasy-creatures-fantasy-art.jpg Witam po przerwie... SAGA TRWA Ciekawe starcie, od dawna przeze mnie planowane. Odkąd powstało RW w związku z PZT, kiedy nękali Kijankę w ramach wojny ZwirekMuchomorek po tamtej akcji wbił w układ Kijanki i mnie sobą zainteresował. Na kartce playerów, którymi jestem grubo zainteresowany jest Was co raz mniej. Dlatego z góry wszystkim życzę grube sz.o. Żwirek zauważył, że leciałem na niego wczoraj GSami, dlatego, …
-
zuch chłopak... Dawaj, dawaj wishmaster Helix sz.o.
-
Zazdrość Cię toczy unavit... zero sojuszu, zero sojuszników, zero... Toczysz forumową wojnę a jeszcze 2 tygodnie temu łkałeś i błagałeś o przyjęcie do InnDem Przetapiam grubo Pozdrr
-
Dobrze Franki... SAGA TRWA Jedziemy dalej z koksem... OGIEŃ! !! Pozdro dla InnDem
-
598,89% :D Dnia 03-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 27.973 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 72.686 Okręt wojenny 1.827 Niszczyciel 8.089 Pancernik 5 _________________________________________ Obrońca krokiet77 [XEN] ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 210 Lekki myśliwiec 1.352 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 17 Okręt wojenny 220 Rec…
-
Spoko, ja też nie ogarniam dlaczego unero wciąż się nie loguje. Ale nie rozumiem dlaczego nie macie do niego nr tel. U nas w sojuszu wszyscy flociarze mają do siebie nr telefonów
-
SAGA WILKOŁAKA! 697ff8ed6801d01aeb1b73c52bc1c9ba--mtg-art-wild-wolf.jpg Bunkry na uni są co raz bardziej demotywujące. Dzięki Hot_Shot2, za wspólny lot. Only InnDem Dnia 03-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 32.891 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 68.289 Niszczyciel 8.152 Pancernik 5 Okręt wojenny 1.853 _________________________________________ Agresor Hot_Shot2 [InnDem] _________…
-
Cypas już w trakcie sz.o.; No tak, jak mu piszesz, że się nie podstawisz to olał temat, ale nasze starcie było o 6:50, jego flota wylądowała o 6:25 - przecież miał 15 min na to by zrobić z flotą cokolwiek... np. FS. W dniu, co wishmaster przyfarmił unero, to zdradzę Ci Miskov, że ja tego nie zrobiłem z przyczyny takiej, że klikałem PZ w jego układzie z dwoma moonami, bo zauważyłem, że i na PZ FSuje. Jego dni były policzone. Dla mnie spoko, że to siadło GG!
-
Właśnie dziwne, liczyliśmy na jakieś gratki czy coś, i jeszcze ktoś go strzelił na 580-590%. Wydaje mi się, że to było tak: siedział i widział lot... i zasnął. I wiedział, że to oznacza RW i się wnerwił i nie wchodzi na ogame. Nasza rozmowa: Cytat: „ wishmaster 02.07.2017 02:58:58 ma aktywki, wishmaster 02.07.2017 03:10:31 po 3 tez ma * wiec moze cos organizowac, ma duzo czasu, nie potrzebnie tak szybko lecimy, teraz nie wiem co robic, bo nie chce mi sie wstawac i pilnowac, lecimyw ciemno do kon…
-
Jest moc DEMONY GÓRĄ BANK rozbity Okej, jedziemy dalej z koksem
-
NOWA SAGA! SAGA WILKOŁAKA! 45089.jpg Okazik zostawiał flotę na więcej niż 90 min, widziałem w tym szansę dla siebie i siadło za pierwszym razem. Weszło 9122%, leciałem dofarmem i chciał mi strącić tę flotkę, a wyszło jeszcze drugie ST 789,60%. Pozdr dla InnDem rzecz jasna... a także dla parówczaków z MNS, BANKSTER i dla Krzycha. TOP 5 SOLO 1dcc5cb79404f9ce5c0096650e86b8d5--werewolf-art-werewolf-love.jpg Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [Inn…