Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No gratulacje aż nie mogę uwierzyć, że InnDem zaniechało rozjeżdżania Burito jeden uciekł na urlop, drugi się zmęczył a w nocy nie wiedziałem na co lecieć, a przecież przeleciałbym się te 100 układów... Masz top 2 uni Rhea, super i gratki... Ja bym nie miał top2, ale że lubisz rozwalać swoją flote, no to i % puchnie (jak we wszystkich stejkach przecież xD) przetapiaj Pozdrr
-
W InnDem to co najlepsze Matteo, dzifki, koks i amfetamina, my bez spania gramy 140h... Mówię Ci Przetapiajcie bankowcy
-
1145,03% Dnia 19-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Niegrzeczne Avocado [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 164 Duży transporter 3.769 Lekki myśliwiec 289 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 2.926 Recykler 2.001 Satelita słoneczny 333 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie…
-
SAGA WILKOŁAKA! 39e36135627928611fb0da893b5019f0.jpg Pozdro dla wakacyjnych urlopowiczów Only InnDem Przymierze z bogiem wojny! Wish, kupiłem kolejne konto za 2.70 PLN +Mocny FULL Dnia 19-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Niegrzeczne Avocado [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 164 Duży …
-
Gratki ładna topowa akcja następny będzie BANKSTER Obstawiam, że koniec wojny jeszcze w lipcu (spoko wypowiemy Wam trzecią...) Aha p.s. to co nastąpi to konto kupiłem za 2.70 PLN Zastanawia mnie co czujecie po napisaniu "dobrze, że się nie zalogował bo się trochę rozjechaliśmy" - jakbym widział lustrzane odbicie odczuć po akcji na unero Oczywiście minusik co by za słodko nie było... (unavity i inne parówy mają wprawę w minusach, to pobieram tę edukację w jak najlepszym momencie) I z cyklu teorii…
-
Cytat od Matteo: „Cytat od unavit: „atakierowi, przetopu w kopalnie dexu, bo te krążki żrą konkretnie ” Unavit, zobacz jeszcze raz kto atakował On kupuje dex za AM Klama wszyscy czekamy z zapartym tchem na te legendarne już 10k niszczar ” Czekali na legenadrne 50k krążków, mam ponad 80k, czekacie na legendarne 10K niszczar a może mam 15? ciekawe czy ktoś na uni ma więcej recków ode mnie, a jak się okazuje, to mam wciąż mało
-
Cytat od unavit: „Ja kiedyś też assasina dopadłem, dziwnym trafem drugi raz mu telefon padł No nic, SzO. atakierowi, przetopu w kopalnie dexu, bo te krążki żrą konkretnie ” No nie wiem, jak chcesz mogę Ci pokazać: Cytat: „BANKSTERAssasin1[xxx] - Assasin118.07.2017 05:58:57Dzięki za przelew, mam te 2 zł, dokładasz mi do browara, dawno nie piłem, pozdro yoł ” Po za tym czy ja wiem czy krążki tak dużo palą lecąc 2 układy obok? na każdym moonie mam po ok. 20KK deu, 2KK mi nie robi różnicy... najbard…
-
SAGA WILKOŁAKA! 0eae52652d7b72a1c330cf2a34e034e8--dracula-halloween.jpg Assasin1 nie zaskoczył. Za konto wziął 2 zł Only InnDem Dla El Cypasa i Dziubkowej - udanych wakacji Dnia 17-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 81.840 _________________________________________ Obrońca Assasin1 [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.027 Duży transporter 2.06…
-
SAGA TRWA! 1838,69% Dnia 17-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 81.840 _________________________________________ Obrońca Assasin1 [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.027 Duży transporter 2.068 Lekki myśliwiec 4.792 Ciężki myśliwiec 65 Krążownik 5.494 Okręt wojenny 710 Recykler 476 Sonda szpiegowska 176 Bombowiec 1 Niszczyciel 2 Pancernik 81 _…
-
SAGA WILKOŁAKA! 4652d8ab578d6391623278eacf1cb408--mythical-creatures-witcher--art.jpg BANKSTER robi takie stejki, że jak je czytam, to aż mnie skręca, że w ogóle to nazywają stejkami zysk na minus... Takie zyski się robi. Ale takie rzeczy tylko w InnDem Pozdrr dla sojuszu Z 6 fal padł jeden GS, Moon miał 8717 km, flota tej pani na czysto miała wyjść na 2300%, ale nie miała całej floty na tym moonie Została ukarana za przyfarm mojego deuteru: Cytat: „Twoja flota z: Xanabellum [xxx] dotarła do ksi…
-
Cytat od ukati: „unavit bo ludzie pomysla ze tu debris z obrony jak tak trzaskal bedziesz gratki a provo to kto ? ” Nikt znaczący ukati, szkoda czasu, żeby zajmować sobie tym umysł to jeszcze raz Panowie... przetopu i
-
Za to szczekanie spotka Cię kara Drogi Cycu, niech no ino postawię moona u Ciebie w układzie to zaraz jestem bejbe... Sz.O. na zapas xD Pozdrr
-
I po co bijesz tu pianę? Na prv do Frank3st3ina piszesz, że szacunek, bo ledwo uciekłeś spod topora, a się dziwisz, jak to było z unero... 3x na niego leciałem, 2x uciekł, a potem sami nie wiemy co się stało. Nie odebrał i padło RW. Pewnie był zmęczony psychicznie tym wszystkim nie miał 3-4 moonów w układzie, tylko 2 - tak samo jak Ty. Unero wystartował o ok. 0:30 w nocy, jak nigdzie nie wylądował i flota mu się nie pojawiła no to czekaliśmy kiedy się pojawi, ale się nie pojawiał - polecieliśmy …
-
Inner Demons [InnDem] VS DarkBlue [DarkBlue] 1. Liczą się tylko nasze sojusze. 2. Preferowany system liczenia: system procentowy. 3. Warunki zakończenia wojny: Po upływie 80 dni, to jest 30 września do godz. 23:59. Lub po osiągnięciu 40.000% 4. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% 5. Stosunek do RW z ACS: Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie. 6. Powody: Bo trzeba wyprowadzić PitBulla na spacer xsmile.gif Bo jeszcze Was nie kroiliśmy …