Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie nie... juz kupiłem 2 konta za 2.60 PLN i za 1 PLN +VAT bo państwowe
-
Krzychu rozumiem ze masz świadomość że skończę z banksterami i nie będziecie mieć życia? graty
-
najgłupsze RW jakie widziałem kiedykolwiek do wojny jednakże punkty dla Ciebie, że jako jedyny z BANKSTER coś robisz
-
SAGA WILKOŁAKA! No to mamy te 50 starcie, szkoda, że nie jakieś mocne pierdzielnięcie na jubileusz, ale wszystko przed nami (co prawda martwi mnie, że na uni mamy zaledwie 32 floty, które mają powyżej 100 tys statków, ale póki uni jeszcze żyje, to może uda się na coś zapolować :D). A z tym ACS BANKSTERY to mówiłem poważnie panie parówo No to z cyklu DEMONY GÓRĄ A i bym zapomniał - konto kupione RW: Dnia 25-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] …
-
Zapytaj Kamcia co było celem po za tym tutaj stawiałem kolonka, robiłem próby i wszystko budowałem od podstaw Co nie Kamcio? uciekaj do 6g Unavit, nawet mam cel na Steka na 614% i zastanawiam się czy lecieć - 14KK zysku Zrobić Stejka "na unavita" czy poczekać aż wlecisz?
-
SAGA WILKOŁAKA! Co raz większe bunkry są na uni, będzie trzeba coś polatać w ACS. BANKSTERY chętne? DEMONY GÓRĄ Dnia 25-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 249.534 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 82.598 Okręt wojenny 7.033 Bombowiec 8 Niszczyciel 9.153 Pancernik 5 _________________________________________ Obrońca bedzie [KOG] ________________________________________________ ały tr…
-
SAGA WILKOŁAKA! 5e7b39d2325751455e98a935cd86aff2--wolf-picture-werewolf-art.jpg Pozdrr dla InnDem i dla drugiej strony świata. Zwłaszcza dla lubiących urlopy No to ONLY INNDEM No to gdzie rzucamy planetkę? Dnia 24-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Niszczyciel 9.122 _________________________________________ Obrońca Gadula ________________________________________________ Mały transporter 51 Duż…
-
SAGA WILKOŁAKA! 15be0f2ba0a944659eccf3143d0772cf--skyrim-mods-werewolf-art.jpg Imprezowa noc a więc i obrodziło. Brak FS u kolegi. No to Niszczarki w akcji Skład floty dziwny - ktoś mu zezłomował resztę kiedyś czy co? Pozdro dla InnDem Dnia 23-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Klamka Agressiv [InnDem] ________________________________________________ Niszczyciel 9.100 _________________________________________ Obrońca Gadula __________________________________________…
-
Klamka Agressiv [InnDem] vs Netchu [BANKSTER] 716,39% Cytat: „Atak na księżyc 23.07.2017 06:57:17 Od: dowódca floty Twoja flota z: Megatronis [xxx] dotarła do księżyca planety Moonik_2 [xxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księż…