Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-233 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zatem zdrowia Predective choć się nie znamy. Pozdro z uni Rhea
-
Brawo Wy Marchewa Ty stary urwisie... jak możesz nie mieć deuteru? Złom zebrany.. Przetapiajcie Pozdrr z Rhea...
-
I chciał do InnDem dobrze, że nie przyjeliśmy :F ever luck... pozdrr dla obu stron
-
Jak jakieś DarkBlue rozbije floty MNS, to co dla nas zostanie? a sorry, przecież nie rozbije Pozdrrr
-
Po za tym musi być określony TERMIN zakończenia wojny, a próg procentowy jest podawany (25.000%) jako przywilej zakończenia jej szybciej w momencie przekroczenia progu Poćwiczcie // Coraz cieplej na zewnątrz, to teraz za wojaczkę się bierzecie? Zmieńcie pod regulamin, po za tym przyjęte NO PAIN NO GAME: )
-
Niech wygra lepszy... ale 50,000%? Przecież i jedni i drudzy nie mają takich flot, gdzie wszystkie razem złomując nie dadzą nawet takiego wyniku Okej wy chcecie po prostu utrzymać datę do końca ja tam jestem zawsze zdania, że albo blitzkrieg albo wcale Pozdrr dla jednych i drugich BTW: Liczyłem na jakąś wojnę BANKSTER vs InnDem w ramach 1:0 dla nas a tu dupa... ni ma P.S. BANKSTER go go go!
-
Długo nie zabierałem głosu, ale wnioski mam takie, że Ziutek sam sobie jest winny, tak to jest jak się skacze jedną dupą po trzech weselach.. "Wejdę tu, pogram z nimi, wyjdę tam, zagram z innymi przeciwko tym, co gram..." ukati zrobił co zrobił, nie jest to spoko, wiadomo, ale po co komuś podawać swoje pasy do konta? Tu nie było włamu, to oczywiste, tu było poprostu samopozwolenie sobie na czytanie cudzej korespondencji potem już poszło całe szaleństwo... Z jednej strony szkoda, z drugiej strony…
-
Cytat od Billie the kid: „prawda jest taka ze sacra i ja zdominowalismy unie ” Nie rozśmieszaj mnie prawdziwa gra dopiero się zaczyna. Koniec z brakami FS, bo taką dominację to każdy noob potrafi - wystarczy przysiedzieć. Teraz zaczyna się myślenie. A 400 euro to i dla mnie grosze, ale myślę, że dla wielu Polaków, grających tutaj to spora kwota, która robi różnicę, zwłaszcza w tej początkowej fazie, która wyniosła Cię na top1, ale jako, że nie masz nic więcej do zaoferowania, to kończysz jak koń…
-
To była kwestia czasu... Makrela będzie miała szczególną uciechę z tego RW Co do tego, że night zdecydowałeś się na ten lot, to pokazuje tylko to, jak śmiesznie Cię zapakowali tylko dlatego, że masz parcie na szkło Co tu dużo będę pisał Noob jest noobem, a niedocenianie wroga jest największym grzechem... Odejdźże do realu, mówi Ci to stary wilk... Będziesz bogatszy (kup sobie wakacje zamiast antymaterii)... Pozdrr... Saga Wilka!
-
Aż mi chatą zatrząsnęło Co wy tu robicie? Tyle niesamowitych zdarzeń tu zaszło, że aż jestem w szoku, że doszło do tego RW, no ale bez szczegółów. Po co to analizować Brawo dla jednych i drugich... Sierotek. Ty jako jedyny wiesz o co chodzi na tym uni LM+KR+N... brawo Ty...