Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-150 z 150.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Blackbeard [ZJAWY] vs. Tyrion Oferma [SITH] & szamandeszczu [M L] 2449.21%
piwofil - - Starcia Spica
PostPodejrzewam że Tyrion wie co to znaczy dostarczać złom pod dom. Taka trochę nie za miła niespodzianka. Tutaj atakujacy nie zrobil dużego błądu i podejrzewam wiekszosc by wpadla. Nie wiem jak bylo z aktami. No ale ile ataków trzeba tutaj ciągnąć do końca mimo akt. SzO sąsiedzie, sporo Ci zostało A Wam chłopaki cwaniaki wielkie brawa za ta akcje. Sporo tempa i wyczucia waszego dalo efekt cyferkowy.
-
Atak praktycznie bez strat, dofarm potężny. Dużo napompowałeś tej surki, wszystko pięknie, poza faktem że zrobiłeś to na naszym sojuszniku . Gratki. Biedny ice wstąpił do SITH-ów i poczuł się chyba trochę za pewnie. Swoją drogą to trochę grzech, żeby przy tak już okazałym stadku owiec i pancków, nie doklepać im trochę LM-ów na obstawę. Ehh przecież ruscy wygrali wojnę dzięki mięsu armatniemu, a nie super mocnym czołgom, czy samolotów -->The Russian attack SzO icedragon Ty nieogarze ty ty
-
Poke, ja wiem że teraz słonko wcześnie wstaje, ale o 4 powinno się spać, a nie po bunkrach rozbijać Gratki, Poke na waciki i paliwko chyba będzie. Część floty przewietrzona. Chłopak cierpliwie plazmy wznosił, nastukał tych cyferek w obronie, no ale co to właściwie mu dało, to każdy widzi. Przecież LM-kom plazmy nie straszne. SzO mu życzę, tylko że w bardziej przemyślany sposób
-
dex [OLD] & Eol [OLD] & AlteR [OLD] vs. imarcin [D_Z] --jakieś 79 .000 %
piwofil - - Hall of Fame
PostWidze ze ostro tutaj jedziecie ma Oberonie. No i trzeba przyznac ze imarcin daje rade. Bez zmysłu Endera coś ciężko wam idzie chłopaki oldziaki Nie bardzo rozumiem jak doszlo do tej akcji. Rozumiem że to było cofniete stacjo na moona czy inną była tego historia. SzO życzę agresorom.
-
ACS; djogrodek i qbolbol i Axerd [S_P_R], Arab [N-7] vs rocky i Ridick i enzo [ZWB], black lamka [GPS] - 2685,49% + zbiórka
piwofil - - Hall of Fame
PostProponuje innym graczom nie wdawać się w dyskusję z lamką. Nie ma sensu dla tego typu kreatur klepać w klawiaturę. Przekrzyczy was, zgnoi itp. No bo co taki może więcej niech się spina.... Ciekawe ile dukatów mu dali za tą zdradę
-
ACS; djogrodek i qbolbol i Axerd [S_P_R], Arab [N-7] vs rocky i Ridick i enzo [ZWB], black lamka [GPS] - 2685,49% + zbiórka
piwofil - - Hall of Fame
PostCytat od rocky: „Przepaszam że gram w grę taką jak każdą inną.... Ja traktuję to jak granie w Fifę czy COD... Jeżli macie inne zdanie co wy tu wogóle robicie?? Skoro tak, nigdy nie grajcie w żadne gry ze znajomymi bo jeszcze strzelicie im bramkę lub ich zastrzelicie i to też nie będzie honorowe.... Panowie źle dobrali kompana to fakt ale nikt tu nikogo znajomego nie wciągał w maliny. Nie wiem też dlaczego sie spinacie ale to wasza sprawa - świństwo może i tak ale na koniec dnia to tylko gra, gra…
-
piwofil - - Hall of Fame
PostPowiem tak: Psujecie tym stekiem obraz tego Uni i przede wszystkim swój. Chłopaki (agresorzy) nie są psychologami, żeby wiedzieć jakie macie relacje miedzy sobą. Ogólnie lamka zachował się jak nędzna ............ Jak się leci z kimś to się nie zawraca. Chyba że jest się właśnie nędzną......... Udławcie się złomem i życzę wam obrońcom pojemnych recków na was. Agresorom SzO