Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 150.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Eol Ty chyba faktycznie się starzejesz. Chociaż ja widzę w tym drugie dno: Sądzę, że to jest taki trochę sposób na to żeby od-zielenić okolicę, co chwile trzeba skasować flotę, żeby zwiększyć ilość potencjalnych celów. Ja miałem tutaj i na oberonie podobną taktykę, jak już mi się konto za duże się zrobiło, to oddawałem i zaczynałem od nowa (po co nowe Uni ) No tylko mogłeś innego agresora wybrać, WujO biedak, tłusty jest, ciężko mu w lecie będzie. I specjalnie dla tych trzymających dietę: youtub…
-
Co to się staneło. Naszemu Unijnemu pitbullowi wróciło mniej cyferek. Nadział się jak gęś na wielkanoc. Lubie takie akcje, to jest piękno tej gry. Rutyna, gubi, ale jak to mówią, kto nie ryzykuje to nie ma. Sam już miałem podobne akcje, więc mu się nie dziwie. Ciekawe jakie były szczegóły akcji. Takie sentymentalne staruchy jak ja lubią opowieści. Gratki mapi, SzO Toxowi p.s. I mówisz że Wałesa (grzywa) Ci powiedział: ja Ci mówię Mapi, wybuduj gęsi
-
Tox powiem tak. Koordynaty starcia beda faworyzowaly ML. No ale faktycznie moze wyjsc jak zawsze Bitwa NIE będzie na moich koordynatach EDIT No i już po zabawie. Flota stała ponad 3 godziny, zaparkowała w 7 częściach no moonie arts-a. Flotę skasowały znane osobistości, ale myślałem, że będzie to kto inny. Ale o tym jutro. Dzisiaj życzę miłej nocy, wreszcie bez kilku FS.
-
Witam Z racji, że kończę grę postanowiłem nieco urozmaicić Wam grę i organizuję mały event pożegnalny, gdzie do wygrania jest moja flota, a właściwie śrubki, które z niej zostaną. Nie chciałem oddawać konta, bo z doświadczenia wiem, że operacja ta zakończyłaby się rychłym złomem, oraz nie chciałem sprzedawać konta, bo cenię sobie uczciwość. Na marginesie: to: to nie jest moje konto (za reklamę proszę 10% jak już chłopaki kupią ) Zasady eventu są proste: macie znaleźć flotę i ją skasować. Kto pie…
-
Wątek widzę zamiera, a więc z refleksem szachisty dodam coś o swoim "imponującym" ataku na Tox-a. Fakt miałem zdziwkę , ale taka pazera jak ja nie mogła podarować wlocik w imponujący bunkier z imponującą ilością surki. A że do pracy jechałem, to i z telefonu chciałem podkraść trochę cyferek. A co do opóźnienia HwiNore to oczywiście, że było, tylko że parosekundowe na sam skan bo miałem go na fali to podstawki, ani dolotu z moon-a się nie obawiałem. Ale na ścianę płaczu zasługuję offkorse, bo nie…
-
Widzę ze ostatnio istnieje pewną paranoja tj. Przy każdym większym RW pojawia się wątek pusha. Każda paranoja ma swoje przyczyny ale... Tak żeby nie dac się temu ponieść ja może po prostu wam pogratuluje. I gratuluję. Zysk do podzialu wam niezly przypadl. Kolejny top ostatnio no no widać że idzie lato.
-
Sorki ze z opóźnieniem ale wypada pogratulować bo procent zacny, a na weselichu pićku pilem to na ogejma nie bylo czasu. Gwiezdzista potyczka nie ma co. Trafiło na kolekcjonera bo jakoś obronce nie kojarzę z akcji agresji Gratku WujO ładny wlocik. Teraz musisz znaleźć takich dostawców wody bo trochę tych pancow musiało spaść i spadlo. Obrońcy SzO
-
Panowie za brak umiejętności posługiwania się z konwertera dla obu karny jeżyk. Obaj nie uwzgledniliscie zbiórki przeciwnika. Przy okazji części wspólnej to obum życzę SzO. Straty macie podobne Z części oddzielnej. Eol lamko gdzie tam były satelity że poleciales? He he gratki zabawy. A tak na marginesie: ja tez bym poleciał bo jak to mówią głupich nie brakuje. pozdrowka
-
He he temat trochę zszedł na offtopic, ale fajnie się to czyta, nie ma co. Mam nadzieje, że nie wpadnie tutaj jakiś nadgorliwy admin Szczerze mówiąc to też nie wierzą w skromność gdy się robi top łan, ale nie mi to oceniać. Co rusz widać jakieś zawirowania w statach, a śladu na forum ni ma Co do starcia, to gratuluje, fajnie Ci to wyszło. Procent zacny, nie ma co, a i zysk przy tym niemały. Wyszło tłusto Obrońca kiedyś podstawił mi się do jakiejś farmy i mało się nie nabiłem, ale i tak mu życzę …
-
W dedykacji dla derlej-a, nieogara żeby mu budzik głośniej dzwonił Stocznie mi stały puste, a mnie to drażni, a przy tym lubię w coś p…..ć: Dnia 05-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor piwofil [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 4.494 Lekki myśliwiec 213.716 Krążownik 3.960 Sonda szpiegowska 45.001 Pancernik 2.118 _________________________________________ Obrońca Yanush [aW a M] ________________________________________________ Mały…