Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 150.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zarzuciłam wędkę i czekałem na jakaś grubą rybę. Cały ranek nic nie brało. Ryba pojawiła się, akurat wtedy kiedy byłem zajęty wcześniej wystawionym ST. Późno uchwyciłem moment ataku, flota dosłownie tuż po powrocie poszła w kolejne tango, a recki nie szły w synchro. Co gorsza akurat tam było ich tylko 5,5k, bo reszta po galach porozrzucana i w locie. Ale lubię Fan więc wyliczyłem powrót i bum. Obrońca ma pecha bo w podobnej sytuacji już go raz wyhaczyłem. Duży spontan więc jakieś 3/4 zebrałem (d…
-
Powoli te Uni już faktycznie przekształca się w Uni typowo ekonomiczne. Flotowcy mają coraz trudniej. Sam się o Ty przekonuję. Gratulacje ziutek tego, że jednak próbujesz, walczysz, grabisz, gwałcisz dziewki Pomocnikom też trochę gratuluje, no bo pomogli troszkę Obrońcy SzO
-
Niedługo będzie wielkie święto. Możecie je przyśpieszyć -->100 k wyświetleń. Czuć piniądź: youtube.com/watch?v=n2hJA78YuWw Obrońca chwycił za wiosła, ale złom kto inny pomógł zebrać Pozdrawiam nowych sojuszników i znajomych Obońcy mniejszej wiary w bunkier Dnia 02-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bandit Lama [LSD] ________________________________________________ Krążownik 13.806 Pancernik 1.393 Sonda szpiegowska 40.000 _________________________________________ Obr…
-
Chleb zabrałeś wioślarzowi, Ty nie dobry Ty. Kto pomoże iderkom rozładować magazyny. Coraz większe te procent Ci idą. No ale że Zielu Ci nie pomógł pozbierać, on mi często pomaga :P. Gratki, gratki i nie przejmuj się nie zebranym złomem --> statystyka p.s. mam taki pomysł, żeby w DiD zrobić wątek: Co czułeś jak nie zebrałeś złomu po RW, no tylko żeby mod tam się nie wtrącał//Neferet, bo topic straci sens
-
Te krążki już gdzieś dzisiaj widziałem... Akcja oparta na wyczuciu i szczęściu,. Gratulacje bo tego Ci nie zabrakło. No szkoda, że obrońcę tak zniechęciła taka niewielka jak na x5 strata. No ale każdy jest kowalem swojego losu. Życzę mu wyćkiego wymarzonego p.s. wypłata była, piniądź się zgadza, kończę 5 pywko i nadal smakuje, także nocni łowcy sprawdźcie czy coś nie wysłałem na fs, bo to nie przystoi, żeby stało całą noc
-
No brawo SoS-ik. Już się bałem o Ciebie, że tak jak ja zszedłeś na psy i koty i tylko farmisz, no a tu proszę Top Łan jak w mor..ę strzelił. Gratulacje. Czepliwy jestem to tylko zapytam czemu sondeczek nie wiozłeś, żeby krążki Japana czymś zająć, bo te LM-y Twoje trochę dostały po 4 literach, no ale w sumie procent jeszcze większy tak więc nie ma co. A zysk , to nie powiem...pomarzyć Obrońcy SzO
-
Trafił się Wam jeźdźca bez głowy. Aż dziw ze tyle zakisil tych statków, bo z takim stylem latania jest typowym dostawcą surki. Gratki wykorzystania sytuacji. Topcie złom i róbcie sweet topcie. Obrońcy życzę rozwagi. Ps. Idę spać, więc można już mnie farmic.
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
piwofil - - Wojny Xanthus
PostUwaga post zawiera produkty lokowane Łomża niepasteryzowana jest dosyć fajna (promocja była) to zacząłem sobie trzecią i tak myślę, że powód wojny jest w pełni uzasadniony (i nieco brzmi znajomo :P)... no bo dłuższy czas myślałem, że farmie tylko jeden z sojuszy (bo złomować coś nie potrafię, bo lamą jestem, to wiadomo). Kurczę tak mnie korci, żeby przyłączyć się do jakiejś wojny (dawno nie szamotałem w reckach), no ale nam coś nie chce nikt wypowiadać wojny...pewnie się boją leszcze Na razie ki…
-
Reaktywacja NN no no, kto by pomyślał Jak to mówią, terror trzeba niszczyć siłą. Biedny obrońca, dosyć często te wpadki mu się przydarzają. Pushuje ziutka, że aż śnieg topnieje Obrońcy SzO, no wiwat zwycięzcy p.s. Ciekawe czy owen pochwali się swoim pushem
-
Takie tam lamerskie farmienie (bo wincyj nie umim bo jestem lama - Bandit Lama :P) na bardzo stojącą flotę, ale wystawiam dla pewnego ukrytego haczyka. Kto go wyłapie to jego, przydaje się. Powiem tylko tyle, że celowo musiałem poprzedzić fale strącającą tzw zmiękczaniem obrony (i nie tylko obrony). No powiem, jeszcze jedno na innym Uni rok temu miałem takie farmienie i dałem się w konia zrobić trashsim-owi. Teraz leciałem do końca mając wątpliwość czy nie zmienili tego w mechanice, ale na szczę…
-
Kolejny raz pokazujecie klasę chłopaki. Brawo . Akcja od początku po śrubki i dofarm dopracowana. Wincyj takich. Obrońca z klasą, więc szczere SzO.
-
No ładnie chłopaki gracie w te klocki. Widać na amatorów nie padło. Obrońca trochę jednak zrobił błąd, bo lecieli na osobę z dobrego soja. Mógł jednak podzielić te recki No ale, kto błędy nie popełnia.
-
Dedman coś za bardzo ufa swojemu Aniołowi Stróżowi, bo to nie pierwsza jego przygoda z pakowaniem w reckach. Chociaż akurat nie wszystkie recki pakujące miały szczęście powrócić bez przeszkód do domu. No ale dziwne to nie jest bo AnT do słabych sojuszy nie należy Gratki gratki chłopaki. Był fan, było przedstawienie, byli aktorzy nie byle jakiego spektaklu Obrońcy SzO i więszej wiary w FS-a
-
No gratki gratki chłopaki. Udała się Wam na prawdę dopracowana akcja. Co mnie cieszy w końcu mój sojusznik jest po stronie wygranej. A ta kontra na recki, to szczególnie mi się podoba Atakującemu SzO
-
Zacznę od offtopu, żeby mod miał co robić. Nie chce Was (MNS i Hehehee) kusić, ale zamiast tych małostkowych pyskówek to może byście w końcu jakąś wojnę zrobili. Jak zrobicie, będę tam zaglądał,obiecuje, żeby zobaczyć ktonastępny będzie "do wora" :P. Wracając z dygresji, to gratuluje Topówki. Z wiadomych przyczyn ona trochę odstaje od TopŁan, ale nie ma co metalu i kryształku trochę wam przybyło Obrończyni życzę szczerego SzO p.s. Kto tam chłoptaszki, przyznać się, spushował się Dukatem, bo i mi…