Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 150.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• xx55xx-oddam

piwofil - - DiD Xanthus

Kamix bez urazy, ale albo Ty próbujesz robisz z nas idiotów, albo jesteś tak naiwny, żeby nie powiedzieć dosadniej Twoje wystawione ST, jedynie dowodzi, że akcja była push-owana. Podsumowanie Tommiego jest jednym z najlepszych cytatów na tym forum. Mówisz, że push jest wtedy jak słabszy gracz wspiera lepszego, zgoda. Ale jak może wiesz recki (które rzekomo skontrowałeś) wysyła się po złomie, a nie przed. Stąd też zanim one wróciły na planetę to gracz był niżej w statach niż Ty, bo odjęła mu się …

• Nowe zagadki Lamy

piwofil - - DiD Xanthus

A jednak zrobiłem nowy wątek Jak już wspominałem w poście z głównej potyczki, postanowiłem przygotować dodatkowe 3 zagadki gdzie do wygrania będą zdobycze mojego DOK-u. Chcę, żeby mniej flotowi gracze też mogli się pobawić. Kolejny dok przeznaczę w całości na potrzeby słabszych, ale aktywnych graczy. Zagadka nr 1 pt. „Sentymentalna noc” Moje LM-y nie jeden księżyc zrobiły, ale ostatni, niestety nie mój, najbardziej im się spodobał. Niedaleko to domu, to postanowiły zatrzymać się na nim całą noc,…

• Sorki, że podbijam topic (karny jeżyk mi się należy), ale ważne info Dostałem trochę pytań co z moim dokiem :P. No i były też zdania, że trochę niefajnie, że "wsparłem" tylko silnych (chociaż, każdy mógł wysłać przecież recki i ponad 1kkk trafił do szczęśliwców, którzy nie brali udział w rozbijaniu) Jutro w DiD (w wątku już obecnym) podam regulamin dodatkowych mniejszych konkursów, na zdobycze z dok-u. Trzy nagrody do zebrania p.s. Proszę modów o niekasowanie wątka (dziękuję Wam)

• Ale zaszamotałem w Waszych reckach, aż miło. Miło słyszeć też, że brakowało Wam walizeczek żeby mnie spakować. Zgrubłem trochę Dziękuję Wam wszystkim za grę i dla ekip próbująco-złomujących w składzie: Pierwsza ekipa podana na obrazku, Druga ekipa: Perezini, defo, Raa, Ozyrys, GoHard Trzecia: Dzik, Puszer, grusss, Angelina i Ziutek Był jeszcze jeden tajemniczy lotnik pod którym spodziewałem się może SoS-a, ale jednak nie He he, zacząłem grę z ponad miesięcznym opóźnieniem i faktycznie zagadałem …

• Zwycięzcy sami się ujawnią jutro ja tylko podam pewne szczegóły całej akcji i zabawy. Flota leciała z misją atakuj na niegrubego gracza czyli -->Hudy (iderek). Tak jak już pisałem część floty (chyba jednak jakieś 135k stattków) z przyczyn technicznych i dla zapewnienia większych wrażań schowałem, ale w statach można było oszacować ile brakuje. Poleciało finalnie 3 ekipy po 5 osób. Wszystkim tym osobom dziękuje za skorzystanie z zaproszenia i rozwiązanie zagadki. Co jest ciekawe kolejność walk ok…

• Cytat od Perez_Uni_38: „wow 135k reckow zlomu co to za lamy stuknely ?:D nam wychodzilo mniej... graty komukolwiek to siadlo i recki zgrane... ” A bo tam jeszcze wracało jakieś 120k statków na schowanym slocie, to pewnie dlatego. Tak jak pisałem w ostatnim punkcie w walce będzie brała moja "CAŁA" flota i tylko ona.

• No teraz jest git . Lamo_kura rowniez pozdrawia inne ptaki.

• Brawo Wy Mało wyrozumiały atak na GS-ówkę he he. Czy Lamy też będziecie pozdrawiać czy tylko drób. Fajna anima Obrońcy chyba nic tym razem nie życzę. p.s. zapraszam pracowitą parkę na DiD. Jest robota to wykonania

• No wypada pogratulować konkurentom. Ojciec Chrzestny stanął na wysokości zadania i wypracował prowadzenie w wojnie. Trochę mógł straty pomniejszyć dając jakieś sondy, ale może i nie o to chodziło Edvin-owi chyba powodzenia w realu p.s. przy okazji chłopaki z LSP zapraszam was do DiD (na priv nie mogę bo limit mi się wyczerpał). Proszę moda o nie kasowanie tej informacji

• Dzisiaj są urodziny mojej Lubej, na które dawno planowałem koniec z ogame, więc kończę. Żeby nie był to smutny moment, to organizuję dla Was zabawę, gdzie tradycyjnie wygrać można trochę surki, po wykonaniu dobrej roboty. Jak żegnałem się z Spice to zrobiłem coś takiego: board.pl.ogame.gameforge.com/i…alny-zapraszam-do-zabawy/ Teraz event pożegnalny ma inne zasady. Jest to swego rodzaju zagadka. A teraz składowe tej zagadki: 1. Mój Nick w grze: Bandit Lama 2. Dzisiaj o godzinie 10:27 moja flota …

• No gratki chłopaki, że coś z pomysłem zrobiliście. Sypnęło Wam za to trochę, więc topcie Obrońcy kolejny raz SzO

• Ziutek tylko sprzedaj dobrze tą resztę, to chociaż będziesz miał miłe wspomnienia z tego Uni. Gratki za podejście. No chłopaki macie tupet, że na ziutka polecieliście. Brawa Wam się należą, bo można było spodziewać się głównego flo. Tracić statki cywilne nie jest przyjemnie, no ale dla was wyszlo zyskownie Brawo. [ciach] Moderator Neferet:offtop

• A pierwsze RW gracza, oj sorki graczy-ni (co za faux pas), to się wpiszę Należało Ci się te RW solo jak nobel Czochralskiemu. "Obserwowałem kiedyś, Twój atak (nie na naszego), widać było zasadę: savety first. Kobieca ręka. Nie jeden samiec alfa, by się ładował w cel jak kuropatwa w zarośla Gratki, gratki. Obrońcy a może obrończyni SzO ([ciach] znowu faux pas) Moderator Neferet:Pseudocenzura

• Ostatnio coś staliście się aktywni jak.. hhm jak izotop plutonu 238 W sumie to i dobrze, jest ruch w przyrodzie, jest przyjemność Gratki ataku, może to nie jest jakaś topka, ale jest posumowaniem waszych starań. Trochę zawstydziliście Ziela nim. Obrońcy/obończyni SzO edit: Lady Fireball należy się karny jeżyk za polubienie w swoim RW

• Ładna Ci się trafiła okazja. Nowa kolonia już się pewnie zwróciła, bo zyski na prawdę są nie byle jakie. W tym przypadku dwa grzechy główne obrońcy to braki: brak mięsa i brak fs-a. SzO mu życzę A Ty Raa szalej szalej

• Kurde SoS to Ty wykupiłeś ten pakiet na LSP, a przecież ja go chciałem kupić. Muszę porozmawiać z Szefem wszystkich Szefów. Farmerzy zawsze mają pod górkę ehh. Gratulacje wlotu, nie powiem odstawiłeś we flotach resztę. No ale nie dziwię się, przy takich zyskach. The Shok Obrońcy SzO

• Cholera jak Ty to robisz Ktoś kiedyś powiedział na Tym Uni, że loty na bfsa powoli odchodzą w przeszłość, Ty jednak udowadniasz, że tak nie jest Gratulacje Obrońcy SzO życzę, bo to gość na poziomie (no to co że mamy z nimi wojnę) [ciach] Moderator Nefret:offtop

• Cytat od Mari: „Pięknie farmisz SoS, zastanawiam się na serio, czy Ty może jesteś jakimś wirtuozem tej gry, bo tyle co ST narobiłeś w tym 3 z 10 są w TOP 10 solo. Gratulacje, Szo obrońcy, do następnego, starcie wyszło TOP 4 SOLO, wpisane w TOP 10 SOLO & ACS Xanthus ” Mari top 4 to chyba nie jest, bo owens czymś tam sie wczoraj niezle spushowal ale śledź nie ma czasu , to nie może wystawić Graty SoS starcia, ale zważywszy na sojusz obrońcy, nie cieszy mnie ono bynajmniej. No ale jak stało bo to c…

• No ale przecież powyżej 100kk to duży pakiet, więc ktoś tu kogoś oszukuje Gratki Zielu, fajny farming czuć piniądź Obrońcy SzO, ale ten nick mi się źle kojarzy z innych Uni (czyżby znowu GS-ówka, czy zbieg przypadków) p.s. APA z Grodziska jest nawet fajna, ale szumi więc idę spać, można farmić.

• Cholera, tego się nie da inaczej nazwać jak depopulacja. Kolejna sieka z dużym zyskiem Rozumiem, że konto przejął jakiś nowy "dobry" właściciel. No gratki, gratki, w statach już dawno widać było ten złom. SzO obrońcy, kimkolwiek jest