Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 150.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A co tam piątunio to trzeba trochę "przewrócić" forum bo się zastało, jak ziemia po zimie "P Chłopaki, tak żeby Wam nie było przykro, że Was nikt nie lubi :p to Wam pogratuluje, no bo ładnie żeście wyłuskali ziarnko. Ponury widzę perfekcjonista jest, bo nawet recki podzielił. Przecież o tej porze to na tym Uni nie ma komu skontrować Waszych flot, taki przykry urok tego Uni (brak adrenaliny). No ale jak to mówią strzeżonego Pan Bóg... Czekajcie mam jeszcze dla was komplementa: "Jesteście o minutę…
-
Piątek piątunio jest, troszkę nudno w pracy to skomentuję jakiś RW bo jednak faktycznie nie wszyscy wystawiają RW. Leniuchy Gratki sąsiadko upolowania fajnego celu. Taka miła miedzyKojakowa odmiana :P. Chociaż ponczo też coś tam ostatnio skubnął. Domson jest faktycznie specyficznym graczem, niestety też nie czystko gra co sam zaświadczyłem jak zaczynałem te Uni z dużym opóźnieniem. Miał taki "klakson", który rakietował mu obronę przed farmieniem, za to też dostał chyba bana, ale mi się nawet nie…
-
Z refleksem szachisty dodam swoje gratulacje i dodatkowe 3 grosze, czy tam oliwy do gasnącego ogniska Gratulacje jak najbardziej zasłużone, bo jak by nie było starcie topowe. Zysk też jest co w wyprawach na tej wielkości bunkier nie musi być takie oczywiste. A co do tego, że starcie d..y nie urywa jak na top1 to sam autor zauważył więc trochę nie rozumiem uwag (A teraz lejemy oliwę) Jak już Dewey zauważył trochę śmieszna jest uwaga co do tłuczących co się da dla topki, bo wiadomo że i małe ryby …
-
Zapomniałeś dodać ze była jeszcze druga fala, która nie wróciła. Aż dziw bierze ze Barry wychodowal taką flota z takim pilnowaniem floty. To nie pierwszy jego lot na pałę. Gratki obrony privat. Jak zaplanowales tak zrobiłaś. Tak tylko dodam, ze chłopaki z Kojaka to zaczynają wyrzucać mniej aktywnych graczy z soja by ich farmic. Co nie zurekiv? Bandit Lama
-
Dla mnie przegięciem jest próg 25%, bo to oznacza latanie ludziom po satkach. Vegi będzie miał kupę roboty w zliczaniu ustalając taki "wyżyłowany" próg. Zwykłe farmienie średniego lub małego bunkra kończy się procentem przekraczającym próg, już nie mówiąc o pozostawieniu półgodzinnej produkcji w stoczni. Proponuje żeby raport musiał się kończyć zbiórką, to wtedy faktycznie były ból czterech liter, czy blokować sobie slot po lot po śmieci. Dla "kreatywnych" polecam robić próby moon-owe na 25%.
-
Idę jeszcze po ostatnie pywko do piwnicy i coś może napiszę... pssssyyt (bo było w puszce) Gratuluję akcji, bo moonkilling nie jest na tym Uni zbyt prosty. No ale wiosna idzie, ptaki brną w lęgi, to i pożywienia potrzebują, to muszą zapolować. Cieszy fakt, że przy eskorcie Zieleni nawet nasze małolotne rodzime ptaki polne, potrafiły wzbić się w powietrze niczym ...hmm... myszołowy... No dobra orły, ale nie przednie Eee...no dobra dobra kończę wywody, bo za bardzo pitole, no ale co ja poradzę, że…
-
Kurczę nie mam w zwyczaju na forum pisać o pushach, ale sorry SoS ale przegiles. Wstawiajac te RW chyba udowodniles niedowiarkom ze faktycznie kupujesz konta. Szkoda To była bardzo mało dyskretna akcja. Parę godzin przed akcją widać było że coś się kroi bo dobudowaless floty za 5kkk. Później zmiana nazwy gracza i bumm. Akta gracza i inne niedociągnięcia. A wszystko to na koncie, o którym wrzało na forum wcześniej. Szkoda mi trochę twoich wspolsojusznikow, którzy są na poziomie np: No to lecimy, …
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
PostO widzę, że Ziutka posta już skasowany to ja podbije ST bo faktycznie nieźle przygrzmociło Po pierwsze gratulacje, w końcu RW, który przebił top łan na.... mnie (sporo musiałem czekać - dwa miechy czy nawet więcej). Sporo tych liczb stateczkowych zmalało, cyferki zysków są megacyfrowe więc wypada pogratulować. Ogólnie fajnie Wam to wyszło. Konto dzika po urlopie ogólnie coś kulało, to była kwestia czasu jak się dopełni (był jakiś spadek tuż po zbiciu urlopu) Wiadomo duże cyfry to i duży szum. Zi…
-
No... tu widać pełna kultura, chłopaki ze Sprite wykupili duży push-pakiet u Szefa wszystkich Szefów. I to z dodatkową eskortą. Nie to co analityk, mówiłem Ci Zielu, że on na lewo kupuje jakieś pakiety. GO nawet nie mówiłem, że to on, ale jakoś doszli, że to on psuje rynek. A tak na prawie serio, to gratki dużo surki zwieźliście to waszych doków. Cyferki się zgadzają. Trochę nie potrzebnie oceniacie, że Blue sprzedał to konto. [ciach] Moderator Neferet:Prowokacje
-
Czekałem, czekałem na RW, ale chyba się nie doczekam więc tutaj zrobiłem wątek Ostatnio moja działalność na tym Uni skupiła się na pomocy słabszym graczom. No ale wczoraj w pracy trochę po południu nudziłem się no to wysłałem parę slotów z farmieniem, tym co było w garażu. Jeden z tych slotów trafił na dziwny splot wydarzeń, który na 90-parę procent wskazuje na push. Ale po kolei: Jeden ze slotów poszedł na gracza, który według gamestates przestał być aktywny (a nazwa konta też nie przypadkowa).…
-
Gortek po pierwsze to nie wyczules ironi w moim poście Po drugie to ja Cię nigdy na priv nie obrazalem, ale za to Ty pierwszy zaczoles mi ublizac, wyzywać od pusherom. Wkleić coś na potwierdzenie? Nie wiem czemu fakt, że postanowiłem się pożegnać w ciekawym stylu spowodowal takie bez sensowne oskarzanie mnie. Rafik pierwszy zaczal pisac bzdury, a Ty prawie ze to samo zaczales wypisywac. Czy ja Cie w czyms skrzywdzilem ? Przeciez wysylalem Ci na priv zaproszenie do zabawy. Nigdy nikogo nie pushow…
-
Z refleksem szachisty odpowiem Dzięki dedki, jak je zobaczyłem, to aż nabrałem wiatru w skrzydła, wydziobałem z zapałem orzeszki i łezka przeszyła gołębie serce Ładnie rozwaliłeś te OWieczki stadkiem Lamek wspieranych czym nie czym. Się potwiedza się ... że Pojedyńczy ptak to nie zagrożenie, ale liczne stado już tak. Kto nie wierzy niech obejrzy wiadomy film Hitchcock-a Gratki, bo ładny procent jak na solówkę. A zysk to taki, że aż SoSika znowu boli...
-
Ta zagadka polegała na tym, że o 14:30 zrezygnowałem z koloni z moonem (widać to było w statach i gamestates) i zrobiłem nową kolonię na która poslalem stacjo. Zielu lecial 80 układów tam. Mnóstwo graczy znanych tam jest w okolicy. Nie znalezli tej koloni Nie staracie się. Jedna zagadka w ogole nie chwycila to jeszcze musze powtorzyc. Proszę już nie pushujcie już Ziela leniuchy.
-
Oj ludziska. Człowiek dał szanse dla tych mniej topowych graczy, no to Zielu to znalazł. Przylecialo to sobie o 17:15 i musiało 8 godzin czekac aż ktoś to sprzątanie. Przecież w zagadce wyraźnie było napisane ze LMy lecą blisko domu czyli mojej planety matki. Gratuluję i dziękuję Playstation za udostepnienie moona, którego na cito robiliśmy.