Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-324 z 324.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Grabki ST. Jak pisałem kiedyś z kilkoma graczami z tego uni -flot jest sporo ale flociarzy tylko kilku - i to się potwierdza { a oni sie obrażali} . Ps.Jak gameforge nie połączy tego uni z jakimś innym w krótkim czasie tu już nic nie będzie latło ;]. Obrońcy : dużo szczęścia w realu i miłego oglądania filmów - Ogame to tylko cyfry nie ma co się spusz..ać
-
Rysiek [OCB] & melmax [OCB] & Lucyfer [OCB] & paniwidelec [OCB] vs. Rafii [Ronin] - 2 735,44% TOP 1 ACS
Gotrek - - Hall of Fame
PostNiw wiem dla czego mnie w koszu umieścił indescrible. Przecież tak pięknie opisałem wspólną akcję agresorów , taki piękny acs , obrońcy szo . Jak na to uni to grubo i wiadomo kogo się bać. Szkoda usuniętych postów Ojca Dyrektora , bo były naprawde świetne. Obu stronom konfliktu przypominam iż jest taki zapomniany {zwłaszcza przez leniwych flociarzy i ekowców} dział wojny i tam radzę pokazać na co was stać . Myślę że wszyscy chętnie popatrzą a i moderatorzy forum będą mieli ubaw {oby tylko ojcieć…
-
mIMaS i sosenka], ncr [Z_P], WIECZNY FARMER i hefajstos [B.D. ] vs krzystyna i maxym i akuku i izza i bryk [[LaMki] ] - 78 724,71% + obrona ACS TOP 4 OGAME PL
Gotrek - - Hall of Fame
PostNo graty panowie - spore floty , jeszcze piękniejsza akcja. To jak dla mnie sam smak ogame , żeby wysupłać ze zbiegu cyferek tak piękną akcję, do tego angażująca takie floty Takich graczy. Miód sam w sobie ;D. Graty chłopaki - w szczególnośći Tobie Krzystyna ;D - jesteś jednym z największych flociarzy Ogame pl.
-
. : Złomiarze Uni 48 : .
Gotrek - - Hall of Fame
PostCyber Master [HB]- 103720.64% (90785.36 % solo & 12934.66 % acs) 57-RW (52 solo & 5 acs) 1. board.ogame.pl/thread.php?threadid=1030700 2. board.ogame.pl/thread.php?thre…025063&hilightuser=243735 3. board.ogame.pl/thread.php?thre…025056&hilightuser=243735 4. board.ogame.pl/thread.php?thre…018205&hilightuser=243735 5. board.ogame.pl/thread.php?thre…007202&hilightuser=243735 6. board.ogame.pl/thread.php?thre…006298&hilightuser=243735 7. board.ogame.pl/=http://board.ogame.onet.pl/thread.php? 8.threa…