Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 186.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty ładnie górnik dexu nazbierał nachapales sie za wszystkie czasy przetapiaj a obroncy Szo
-
Bry, Żeby nie było że same przepały to i mi jakieś tam ochłapy udało sie trafić Gratyfikacje dal wszystkich znajomych za stki jakoś na dniach postaram sie nadrobić zaległośći Pozdrowienia dla znajomych i sojuszników Dnia 04-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor markus [KAC] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Smok_na_Emeryturze [NoM] ________________________________________________ Mały transporter …
-
Bry, Kulturalnie odpoczywam w niedziele z daleka od ogejma i patrzę tel od Ryby sobie myślę pewnie w końcu go dojechali i będzie prosił o recki ale jednak jeszcze nie nadeszła jego pora Cel podrzucony przez Rybę ładnie siadło obrońca spóźnił się jakieś pół godziny ale pogratulował/a dlatego Szo Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Kacowatych i MGkowatych i Winterowatych Specjalne pozdrowienia dla halsy... ja cały czas czekam Dnia 09-09-2018 14:51:53 następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
Witam, Z racji tego że Fisher lamus zaproponował zakład a ja lubię zakłady to chwilowo odwiesiłem emeryturę na draco nie na długo bo zakład wygrany w 3 dni a czasu było dużo więcej ale spokojnie czekam na kolejne propozycje godne rozpatrzenia Pozdrawiam wszystkich poza bloodem bo on we mnie nie wierzył od samego początku Poniżej takie tam rozbijanie się wszędzie złom zabezpieczony także nie ma co narzekać Dnia 31-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor markus [KAC] ______________…
-
Bry, Z racji tego ze Fisher to lama i najprostsze akcje potrafi spierniczyć poprosił mnie żebym wykończył to za niego a że człowiek dobre serce ma to wziął ten ciężar na swoje bary, zarwał nockę i pokazał rybie jak to się robi pozbierane i posprzątane po sobie w całości Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor markus [KAC] ________________________________________________ Pancernik 519.161 Mały transporter 1.111.111 Lekki myśliwiec 11.000.000 _________________________________________ …
-
Graty ładnie okolica wyczyszczona przetapiaj i szukaj dalej
-
Bry, małe tankowanie się trafiło jeszcze Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor markus [KAC] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 3.000.000 Pancernik 1.111 _________________________________________ Obrońca LucasCorp ________________________________________________ Duży transporter 10.650 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 26 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 1.200 Wyrzutnia rakiet 223.000 Lekkie działo laserowe 278.000 Ciężkie …
-
Bry, kilka skanów kontrolnych i coś tam się udało znaleźć Dnia 02-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor markus [KAC] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 Lekki myśliwiec 1.500.000 _________________________________________ Obrońca GorilazPL [NoM] ________________________________________________ Mały transporter 1.125 Duży transporter 1.484 Lekki myśliwiec 402 Ciężki myśliwiec 122 Krążownik 80 Okręt wojenny 37 Sonda szpiegowska 2.706 Bombowiec 23 Sa…