Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 176.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Podobno przy tym UF każdy Exodus będzie mógł wybrać na które docelowe chce iść. Także mogą być fajne roszady. Ale czy tak to będzie wyglądać ostatecznie - nikt nie zgadnie

• prędkość sond

Ojczyznoslaw - - Błędy w grze

Cytat od prepare ur anus: „@Baju szpieguj nie uwzględnia prawdopodobnie zwiększonej ładowności sond przez technologię nadprzestrzenną i z powodu braku miejsca na paliwo zmniejszyło prędkość lotu. Podczas ręcznego wysyłania zostaje to już uwzględnione, nie jestem pewien czy to wina gry samej w sobie czy wtyczek do przeglądarki, musiał byś sprawdzić to samo bez dodatków do ogame ” Gra nie uwzględnia wciąż przy spalaniu deuteru zwiększonej pojemności, przykład: a7eca2d46e660dc9e0105d225d4a0cc1.png …

• Pozdrawiam cały sojusz PUSH i samego siebie, a co, zasłużyłem sobie Pozdrowienia dla @Neferet - wincyj panckuff I dla Krówki Pusi Dnia 13-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojczyznoslaw [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca DoomDeath ________________________________________________ Duży transporter 77.029 Lekki myśliwiec 7.116 Ciężki myśliwiec 2.087 Okręt wojenny 281 Recykler 239 …

• Flota: - Pancernik: 20.000.000 Ojczyznoslaw [PUSH_1][Virgo/148] - Pionier: 1.463.000 Ojczyznoslaw [PUSH_1][Virgo/148]

• Wincyj panckuff! Gratki Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi

• @Kromak Tu się nie rozchodzi o to kto ile ma czasu ani jaki speed tylko o sam mechanizm. U możesz zdjąć w każdej chwili i włączyć w każdej chwili po jego zdjęciu. Gra zamiast premiować aktywność premiuje urlopy poprzez fakt, że są bezpieczniejsze i tańsze (odpada koszt FSa). Tylko o to się rozchodzi. Skoro gra toczy się w czasie rzeczywistym non stop to schemat gry UFS wydaje się nie do końca fair wobec graczy grających aktywnie, bo omijają toczenie się gry pod ich nieobecność (ataki/moonkille e…

• Jaki jest sens zdejmowania moonów jeśli nie masz falangi i jaką flotę chcesz zdjąć bez falangi po zdjęciu moona? Nie ośmieszaj się więcej proszę. Ja nie mam dużej floty, ale przynajmniej nie robię z logiki szmaty... Poza tym chodziło o zdejmowanie moona dla zdjęcia moona, a nie łapania floty bo każdy szanujący się gracz nie dopuści do jej złapania na fali (chyba, że celowo). Odbudowa infrastruktury na moonie w porównaniu do kosztów jego rakietowania/niszczenia jest nieporównywalne, a UFSowi moon…

• Cytat od Apofis: „Cytat od roermond: „Na samym x5 postawienie moona i zrobienie telepa to kilka dni, ” Wystarczy sam moon na początek w razie ,,W'' ” Jak masz 10 multi z falangami to spoko ale to chyba nie o to chodzi?

• Cytat od Smerf Maruda: „Cytat od ChuckNorris: „Ciężko o sensowne rozwiązanie, ale dlatego tu sobie dyskutujemy o tym Warto spojrzeć na sprawę z drugiej strony - co jeśli każdy grałby UFS? Gra bez sensu. Bo jeden zdejmie U, stuknie jakiegoś ekonoma bezpieczny bo wrogowie są na U. Potem inny, i tak w kółko. Każdy się z każdym mija, nikt nikomu nie zagrozi - jeden wielki pat, który będzie po UF jeśli takowe nastąpi. ” chcialbym zeby kazdy mial rowne szanse ale niestety w tej grze albo sie jest debi…

• Cytat od Smerf Maruda: „No ja Ciebie nie wyzlomuje ale w druga strone jak najbardziej. z reszta błedne kolo sie zamyka poprostu boli Was to ze nie mozecie kogos trafic i tyle a ufs moze dziobać jak ciota czego tez nie mozna tolerowac. jak narazie w moim mniemaniu nie widze sensownego rozwiazania ” Ciężko o sensowne rozwiązanie, ale dlatego tu sobie dyskutujemy o tym Warto spojrzeć na sprawę z drugiej strony - co jeśli każdy grałby UFS? Gra bez sensu. Bo jeden zdejmie U, stuknie jakiegoś ekonoma …

• Ale tak było jest i będzie, nieważne czy to nowe świeże uni czy Srantum. Ktoś ma więcej, ktoś ma mniej, każdego da się zezłomować.

• Cytat od Smerf Maruda: „chuck kiedy ostatnio robiles fsa ?? o jakim paliwie mowa ?? chyba ze na expy ale to sie chyba oplaca tak czy inaczej .. fs oznacza paliwo stracone bezpowrotnie bez zadnego zysku ” Zmierzam do tego, że stać mnie na FSy, tak samo jak stać mnie na latanie. Nie róbmy z siebie idiotów proszę. Skoro ludzi stać na ekspedycje, ST, farmienie (whatever), i mają z tego zysk to ciężko odłożyć te 200-400kk deu na FSa na noc? Mówię o topowych flotach, bo każda mniejsza pali odpowiednio…

• Cytat od Winter: „Cytat od ChuckNorris: „Rozumiem kwestię kosztów FSa ale FSy są nadal tańsze niż latanie na ekspedycje, a jakoś stać ludzi na latanie ekspów, więc na FSy też byłoby ich stać. Gra powinna być równa dla wszystkich, a polowanie na UFSa jest upierdliwe, bo jak już ktoś wspominał, UF schodzi z U żeby siedzieć parę/paręnaście h non stop a potem wrócić na U. I proszę mnie nie przekonywać swoimi argumentami typu "to też idź na U" bo to nie jest żaden argument, a poza tym wyrażam swoją o…

• Cytat od Winter: „Cytat od ChuckNorris: „Cytat od Winter: „Cytat od ChuckNorris: „Cytat od Winter: „porównywanie fsa do latania na ekspy jest trochę jak porównanie cegły do chleba cegłą się nie najesz a chlebem owszem Zdajecie sobie ile kosztuje taki fs ? a co jeśli przez tydzień nie traficie nic co pozwoli na zakup paliwa na kolejne fsy ? Skoro pozwalają na to zasady to nierozumiem o co ból . Pilnujcie wydobycia , spalcie saty i nikt nie będzie latał bo po co ? ” Twój argument jest inwalidą, bo…

• Cytat od Smerf Maruda: „no to zablokujcie fajerwerki silos wylaczony i chu.... kazdy ma uzbrojonego moona chociaz troche i tak mnie rakiety zawsze irytowaly a tak to przeciez mozna trzymac po 50gs na kazdym moonie co niektorzy to pewnie nawet z 500 a fala na lewych kontach bez floty Panowie ” To materiał na inny wątek - RPM są zbyt tanie w późniejszym etapie gry w stosunku do ich mocy: 100k plazm to 13kkk sury, a 83k RPM żeby to zdjąć to 3kkk sury. 100k plazm na moonie się buduję parę lat, a 83k…

• Cytat od Winter: „Cytat od ChuckNorris: „Cytat od Winter: „porównywanie fsa do latania na ekspy jest trochę jak porównanie cegły do chleba cegłą się nie najesz a chlebem owszem Zdajecie sobie ile kosztuje taki fs ? a co jeśli przez tydzień nie traficie nic co pozwoli na zakup paliwa na kolejne fsy ? Skoro pozwalają na to zasady to nierozumiem o co ból . Pilnujcie wydobycia , spalcie saty i nikt nie będzie latał bo po co ? ” Twój argument jest inwalidą, bo nie każda fala ekspedycji to piraci/obcy…

• Cytat od Winter: „porównywanie fsa do latania na ekspy jest trochę jak porównanie cegły do chleba cegłą się nie najesz a chlebem owszem Zdajecie sobie ile kosztuje taki fs ? a co jeśli przez tydzień nie traficie nic co pozwoli na zakup paliwa na kolejne fsy ? Skoro pozwalają na to zasady to nierozumiem o co ból . Pilnujcie wydobycia , spalcie saty i nikt nie będzie latał bo po co ? ” Twój argument jest inwalidą, bo nie każda fala ekspedycji to piraci/obcy. Skoro stać ludzi przepalać parę kkk dzi…

• Ja może super dużej floty nie mam, ale też nie jestem fanem gry ufs, bo jest jak ktoś już wspomniał trochę bez sensowna. Zdejmowanie U w środku nocy w środku tygodnia, zdjęcie kulek albo obskoczenie komuś produkcji i siup na U z powrotem żeby rano jak ktoś wstanie nie mógł odpowiedzieć. Trochę lameriada wg. mnie. Rozumiem kwestię kosztów FSa ale FSy są nadal tańsze niż latanie na ekspedycje, a jakoś stać ludzi na latanie ekspów, więc na FSy też byłoby ich stać. Gra powinna być równa dla wszystki…

• To fakt. Kiedyś się pisało opowiadania do ST na Uni 21, długie piękne historie etc. Ale to było kiedy byli odbiorcy, teraz każde ST ma kilkanaście wyświetleń a żeby ktoś się wpisał to musi być sojusznik albo znajomy lub jak mówisz: pusz,cheat,bug, odsyłka, kumoterstwo, SGO!