Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 65.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hannah Montana [BRZ] & Commodore Sputnik [BRZ] vs. CruCiatus [KILLJOYS] ~ 891,46%
D1di - - Starcia Sombrero
PostRaz złomowany, raz złomuje Gratki Panowie BRZ w ACS, przy podziale złomu pewnie kłótnie
-
To i wypowiem się ja, w końcu jestem obrońcą. Zacznę od tego, żebyś mi [ciach] @tomex21 nie wmawiał że coś na allegro widziałeś. Jak to mówi klasyk '[ciach] widziałeś, w nogach śpisz.' Konto od początku i do końca w moich rękach. Nigdy nie sprzedane. Odbudowa będzie. Dzień się zaczął dla mnie [ciach] -100k pkt i 300% na Sombrero. Wczoraj zapiłem, sam @'Smakosh mnie ogarniał o 24 - ja dałem ciała myślałem że kolejne ekspedycję odbiorę. Zasnąłem wstałem o 7:40. Ale gorsze mało nadejść.. Potem odeb…
-
Cytat od Smakosh: „Nieznany gdzie jesteś z flotą? Styrta sie upomina o recki ” Poziom dzisiejszych nielotów taki mizerny, najlepiej podać kordy, godzinę - zero wysiłku. A Tobie @Smakosh.. Gratki.. Jeszcze poprzedniego sojusznika nie odbudowałem skąd ja mam brać na to surowce? Sojusznikowi kupie lizaka przy najbliższej okazji
-
D1di [BRZ] & Nieznany Sprawca [BRZ] vs. Styrtasiepali [WOWWW] ~ 39234.3%
D1di - - Starcia Mensa
PostOj bardzo często chyba nie słyszysz tych budzików Ale podziwiam taktykę, gadać z każdym na uni, nie pilnować i nie robić fs. Potem wyzywać że ktoś poleciał Stracić 15% floty i to same rece i taki ból dupy, widać właśnie jak masz wywalone na cyferki
-
D1di [BRZ] & Nieznany Sprawca [BRZ] vs. Styrtasiepali [WOWWW] ~ 39234.3%
D1di - - Starcia Mensa
PostHejo, żyjecie? Ano My żyjemy i fajnie się tu bawimy i życiówki robimy! Co tu dużo mówić? Ze Styrta czasami się pisało, czasami dla zabawy leciałem - zawsze bez wiary. Dziś skany, pojawiły się minuty i jedyne co mogłem mu ustrzelić to te recki. Ale i tak nie wszystkie, a i sam nie miałem tyle żeby po sobie posprzątać... Szybka wiadomość do @Nieznany Sprawca o recki, czas pozwolił to zrobiliśmy ACS bo razem raźniej i czekanie Aktywek zero więc raczej spokojnie, jakoś obaw nie było że nagle flota s…
-
Prędkość flot x2???
PostCytat od DarthBartek: „Jestem ZA, wtedy w 1 dzień tych wszystkich wyżej co są przeciwko można popakować w trumny i odesłać na kolejne UNI ” W 253 dni nie potrafiłeś tego zrobić i teraz nagle by Ci umiejętności wraz x2 przybyły? Wątpię. Po prostu się nie zmienia czegoś na co każdy się godził zaczynając grę tutaj. Nuda nudą takie życie.
-
Prędkość flot x2???
Post@gotYaaa za dużo wolnego czasu i głupoty wymyślasz
-
Witam tych, którym się jeszcze chce Myślałem ze 10 stek będzie troszkę większy.. No nic, trzeba wierzyć że 100 będzie godny jubileuszu.. Skan, lot dość długi i boom. Nic ciekawego. 60 życzeń. Pozdrawiam @kulka10, sojusz [BRZ] i buddy Dnia 19-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor D1di [BRZ] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 30.917 Pancernik 11.425 Okręt wojenny 16.833 Reaper 2.983 Sonda szpiegowska 1 ______________________________________…
-
Witam w tą piękną sobotę Samotny wilk sobie latał tak między swoimi planetami na stacjonuj nigdy nie liczyłem że tak można go złapać, wierzył za to @kulka10 który z 5 razy próbował ale stacjonuj było zawracane. Wczoraj się trochę przyjrzałem kiedy to owe zawrócenie nastąpi no i policzyłem powrót. Obrońca nadal (godzinę po ataku) się nie zalogował więc Kulka miałby spokojnie swoje okienko więc też brawa dla niego ze oddał cel i poszedł na rower Pozdrawiam Sojusz no i Kulkę Dnia 01-08-2020 --:--:-…
-
Słaby ze mnie farmer, jak mi co jakiś czas część gąsek ucieka na spacer ;/ Miał być większy %% ale oczywiście w dniu w którym już wiedziałem ze polecę nagle obrońcy znika bojowa flota ;/ No ale minimum jest, gąski na siebie zarabiają więc nie ma co narzekać Historia jak poprzednia, cel zlokalizowany - księżyc i boom. Pozdro i do następnego Dnia 27-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor D1di [BRZ] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 600 _____…
-
Witać się nie witam, no bo jak to? Dwa razy się witać w ciągu dnia? Tym razem gąski zostały w domu, a i tak nie wyszło najgorzej Cieszy wreszcie złapany ktoś z tego pseudo sojuszu (kto ma wiedzieć ten wie) pozostałych złapie i tak prędzej czy później Do następnego! Pozdro! Dnia 22-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor D1di [BRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 147.000 Krążownik 17.300 Pancernik 9.350 Bombowiec 5.700 Niszczyciel 3.700 Re…
-
D1di [BRZ] vs. Admiral Andromeda [LPA] ~ 3822.41% 600 Gwiazdek w akcji ;)
D1di - - Starcia Mensa
PostWitam po weekendzie Historia tego lotu jest krótka, choć lot dłuugi Sojusznik Nieznany Sprawca podesłał skanik co by mogły GS w kolejną podróż wyruszyć Potem już z górki, lotka, 18 prób co by za łatwo nie było, no i lot Pozdro dla Sojuszu, szczególnie @kulka10 co byś się po tym złomie floty z ekspedycji nie załamał i pozdrawaim też buddy GS wreszcie konkretniej na siebie zarobiły Dnia 21-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor D1di [BRZ] _________________________________…
-
Witam ponownie Brak czasu powoduje że mało skanuje, a po za tym nie mam czym wojować Wczoraj idąc spać zobaczyłem flotkę na planecie, no ale wolałem się wyspać. Dziś wróciłem z pracy flota nadal stoi No ale znając swoje umiejętności i szczęście wysłałem ekspedycje w nadziei spotkania piratów. Ekspedycje przyniosły 10kk metalu No to sprawdziłem czy dokonałem dobrego wyboru, flota stała, aktywności zero. No to z opóźnieniem 2,5 godzinnym poleciałem. Zysk w miarę możliwości jest więc jest fajnie Po…
-
Hej i czołem Quasar! Starcie na - ale kogo to obchodzi? Chyba ze Obrońca zebrał złom to jest na plus Nie mam recków - więc ich nie puściłem Dla osoby która zebrała Brawo! Przetapiaj i lataj (chyba obrońca zebrał) Starcie przypadkowe - konto założone przez przypadek i tak te 4 dni tu ciułam. Pozdro dla Chłopaków z Mensy i do przodu @kulka10 czekam na coś Twojego na Mensie Dnia 23-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor D1di [G2 Army] ______________________________________…