Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 65.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
D1di [BRZ] & Nieznany Sprawca [BRZ] & ChilliKulka [BRZ] vs. Malinka [KPKT] ~ 9539,07%
D1di - - Starcia Sombrero
PostDzięki za lot Kto za co był odpowiedzialny w całej tej zabawie? Nieznany Sprawca: - obserwacja - wyliczenie +/- fs - kalkulacja - recki D1di: - wcisnął tylko przycisk 'wyślij flote' 0 wysiłku, 100% zysku - musiało się opłacać
-
kakarotto [SUICIDE] & Styrtasiepali [WOWWW] & Leman [WOWWW] vs. D1di [BRZ] ~ 52574,07%
D1di - - Starcia Mensa
PostGratulować już gratulowałem to się nie będę powtarzać. 3 floty z TOP 10 flot na uni na biednego D1diego, no nic moi koledzy trochę słabsi ale nie znaczy ze gorsi A co do Twojego PS proszę o to dowód Ale za całokształt się należało, przecież sam się upominałem o większą aktywność z6nOHu.jpg
-
Chief Aurora [BRZ] vs. Drakkainen [KPKT] ~ 20995.55% OBRONA TOP 5 SOLO
D1di - - Starcia Sombrero
PostSzkoda sojusznika, będzie chęć to i będzie odbudowa Gratki obrońcy, złom pod dom..
-
Cześć i czołem Menso. Miałem okazje brać udział w takim małym zamieszaniu dziś na uni, plany były fajne no ale wyszło co wyszło nie każdy dostał na to co liczył. Kilka kulek dziś spadło u @depesza_1992 dostałem swój przydział Pozdrowienia szczególne dla @Smakosh, to Ty dziś miałeś tu zrobić rozpierdziel. Pozdro dla Sojuszu, który rozwinął się niesamowicie na Sombrero <33 Pozdro jak zawsze dla najlepszego kompana @kulka10 Pozdro Depesza, jedyny chyba ogarnięty tam człowieku Panie @baton(B.u.S) ży…
-
Lecimy dalej Od autora RW: "Pozdrawiam całe BRŻ. Spawcia, Hammera i resztę wyjadaczy. Ps. Skany o 1000% więcej teraz." Dnia 03-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaRecki [BRZ] ________________________________________________ Krążownik 9.157 Okręt wojenny 7.038 Pancernik 6.808 Pathfinder 7.550 _________________________________________ Obrońca MAC007 [SOP_2020] ________________________________________________ Mały transporter 142 Duży transporter 1.202 Lekki myśliwiec…
-
Hej Sombrero! Dziś chwalimy sojusznika Kilka słów od głównego bohatera - MaRecki: "Pozdrowienia dla całego BRŻ! D1di statysta lotu i finalizacji akcji. The Time dobre serducho masz, w potrzebie pomożesz Hanna dziś bez SS nie zawsze opóźniamy Jeszcze pozdrowienia dla Hammera i Spawcia." Dnia 04-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaRecki [BRZ] ________________________________________________ Bombowiec 298 Niszczyciel 19 Lekki myśliwiec 63.956 Ciężki myśliwiec 6.739 Re…
-
#42 Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] & Styrtasiepali [WOWWW] vs. KOMORNIK [WSNR] ~ 15338.72%
D1di - - Starcia Mensa
PostWypominać komuś wypalony deuter, a samemu w ostatnim tygodniu spalić go na głupie loty na @Nieznany Sprawca to już szczyt głupoty No ale czego oczekiwać Gratki starcia.
-
Witamy serdecznie, BRŻ się kłania Robiłem sobie już grzecznie Fs'a gdy wyskoczyła wiadomość na disco, że jest coś do zezłomowania. Samej Miley Cyrus się nie odmawia więc sen przełożyłem na potem. Recki poszły, po chwili atak. W trakcie lotu kilka aktywek na koloniach ale nic szczególnego żeby się stresować. Obrońca zalogował się jakieś 30 minut po ataku i zaczęło się wiosłowanie. Podebrał co nieco ale nie za dużo. Żydki po to wrócą Pozdrawiamy ekipę z BRŻ, ode mnie standardowo szczególnie dla @k…
-
Witam wszystkich, Nic nie wskazywało na to żebym miał okazję się tu z Wami przywitać. Ale dostałem prezent, za który agresorowi dziękuje! Jesteś spoko Jak do tego doszło? Nie wiem Obrona jak to obrona, wynika z faktu że agresor to antytalent lotnictwa. Od rana zabiegany w pracy to surowce na planecie się zbierały. Agresor się skusił na jakieś 4kk i poleciał. Oczywiście na księżycu przy planecie 0 deuteru, więc dobudowałem szybko dt, poleciał kurs z paliwem teleport i 40 minut przed atakiem już f…