Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 361.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Trochę metki wpadło Pozdro jak zwykle dla tych co zawsze Obrońcy SZO tirów Dnia 16-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Barbarossa [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 16.000 _________________________________________ Obrońca izinowak [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 70.000 Lekki myśliwiec 5 Recykler 3 Sonda szpiegowska 130 Gwiazda Śmierci 3 ______________________________________…
-
Gratulacje Franchi ! Czyżby znowu obrońca miał wyjazd ratowniczy ? Życzę SZO ! A Tobie Franchi SzP !
-
Odebrałem za Mordiego Obrońca zawsze dobrze pilnuje zabawek , do tego robi dobre fsy więc ciężko go trafić . Przypadek losowy sprawił że nie odebrał fsa na czas i stąd ten złom . Mordimer mimo że się nie lubimy to życzę SZO ! akcja ratunkowa ważniejsza niż jakieś głupie obrazki więc głowa do góry , odbudujesz się , pewnie sojusz pomoże i jeszcze z doku coś odzyskasz U mnie jak zwykle problemy z dexem i w zasadzie poleciałem tym co miałem na koloni z wydobycia + wcześniejszy farming . Majs dzięki…
-
Nie lubimy bunkrów ! Dnia 05-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Barbarossa [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 10.400 _________________________________________ Obrońca RASS [B Bs] ________________________________________________ Duży transporter 400 Recykler 40 Sonda szpiegowska 170 Satelita słoneczny 164 Gwiazda Śmierci 20 Wyrzutnia rakiet 1.937.978 Lekkie działo laserowe 1.200.110 Ciężkie działo laserowe 15.000 Działo Gaussa …
-
Cytat od Bunny: „Mi to tam pasuje, ze nie potrafi FSowac i zapomina zazwyczaj o czesci floty. Btw to Ty mu sciagnales kulke na 3g? ” Nawet dwie
-
Oh no ! moje push konto zezłomowane ciekawe co chłoptaś aka tępa dzida teraz napisze ... Agresorom graty ! obrońca chyba nigdy się nie nauczy fsować z pożytkiem dla nas hihi
-
[mniam] co boli d... bo nie dałem ci pograć w spokoju na Eri i konto trzeba było sprzedać Co do samej akcji to nie ma sensu się rozpisywać , obrońca słynie ze swojej lamerskiej gry więc każde ST na nim już nie dziwi. Zarzuty co do push konta są wyssane z palca bo chyba całe uni go pakowało w recki [mniam] Administrator Forum kasai:Nieregulaminowe treści zostały usunięte.
-
To chyba największy jak dotąd % wykręcony na obrońcy Pozdrawiam sojusz , znajomych i dostawców dexu Obrońcy tradycyjnie SZO i lepszych fsów Dnia 28-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Barbarossa [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4.444 _________________________________________ Obrońca Assan1 [D o D44] ________________________________________________ Duży transporter 3.271 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 946 Okręt wojenny 2.732 Rec…
-
Cytat od Jacasa II: „no i można, można gratki BMW a Terrokowi więcej czujności ” To samo stwierdzenie ciśnie mi się na usta . Chociaż to drobne w porównaniu do reszty floty Terrora to mimo wszystko gratulacje ! Reszta krzykaczy niech bierze przykład z agresora a nie prowokuje słowne zaczepki na forum. Terrorze tobie życzę szybkiego rewanżu na agresorze
-
Odebrane i zatankowane Pozdrawiam sojusz , znajomych i Terrora z Zibala Obrońcy SZO ! P.S Doczekałem się swojego wielkiego fana - Valar wszystko ładnie , pięknie ale mógłbyś się pod moją osobę nie podszywać tą zmianą nicka Dnia 27-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Barbarossa [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca nowiq [ANU] ________________________________________________ Mały t…