Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 361.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#229 Majs [LaOrden] & Frank Black [LaOrden] & Kiler [LaOrden] vs. defender ~ 112384.98% TOP 3 ACS Eridanus !
satanael - - Hall of Fame
PostHo ho ! ale przywaliliście Gratulacje składnej sojuszowej akcji PAny ! Zysk kozak , życzeń z gwiazdek macie tyle że starczy na dłuuugi czas Przetapiajcie na obrazki ! Obrońcy życzę SZO !
-
Tutaj też zysk kozak Przetapiajcie na flotę! Obrońcy SZO !
-
Cytat od Raaafff: „A ja mysłał że toto na efesie do 22 było a stało od poludnia ale widzę nauka w las nie poszła recki doleciały trochę wczesniej niz ostatnio co prawda synchro toto jeszcze nie bylo ale postęp jest a czy jest sens toto odbudowywac na tak skostniałym uni? same smerfy mega bunkry i kilka giga flot ktorych mozna nie FSowac a ktore w razie potrzeby sciagna wszystkie moony sensu to nie ma ” Ja i tak nie latam już tyle co kiedyś , a jak latam to w zasadzie z wydobycia z koloni (nie ch…
-
Jak to mówią co się odwlecze to ... Obrońcę trafiłem kilka dni temu z jeszcze większym zyskiem niż teraz jednak braki paliwa dały mi w kość bo obrońca zaraz po starciu się zalogował i zaczął wiosłować pzta którego nie zdążyłem nawet powąchać Dzisiaj się udało i trafić obrońcę i pozbierać praktycznie cały pz (obrońca zebrał chyba tylko 39 rec) Pozdrawiam sojusz , znajomych i dostawców dexu Puchatemu życzę SZO ! Dnia 28-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Barbarossa [L…
-
No tak - jak ktoś ma w nicku dodane "ODDAM" i jest trafiony to na pewno konto wcześniej sprzedane agresorowi ... pfffff Terror nie przejmuj się hejterami , rób dalej swoje i oraj to uni ile się tylko da . Nie gram tutaj ale obserwuję ten dział regularnie i również spostrzegłem że agresor z obrońcą za sobą nie przepadają więc tym bardziej dziwią mnie komentarze o rzekomym kupnie konto od obrońcy... Tobie Terror gratuluję TOP1 SOLO uniZ - zysk cieszy oko a i na pewno lekka zemsta na obrońcy za jeg…
-
Gratulacje ustrzelonego paliwa , na pewno się przyda do następnych lotów Obrońcy SZO !
-
Mieści się w progu więc wrzucam Obrońca już na urlopie więc życzę odpoczynku a potem SZO Dnia 17-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Barbarossa [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca Olas ________________________________________________ Mały transporter 2.510 Duży transporter 11.418 Recykler 153 Sonda szpiegowska 7 Satelita słoneczny 1.514 Gwiazda Śmierci …