Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 361.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fajnie jak by zrobili serwer gdzie parametry były by eco x10 lub więcej , speed floty x3/4 , badania x8 lub więcej , 60-70 % z pz , spalanie deu 0.5 . Myślę że i flociarze i ekowcy byli by zadowoleni . Gracz który dostał by złoma nie kończył by od razu gry bo przy takim eko + dok szybko odrobił by to co stracił . Takie moje zdanie i chociaż jedno uni mogli by takie stworzyć żebyśmy dla przykładu mogli zobaczyć jak to by wyglądało ...
-
Piękny ACSik panowie ! Jak zwykle tam gdzie Terror robi super ST znajdą się zawistni którzy krzyczą że to push , ustawka itp ... Tak było na Eri , Zibalu i teraz zapewne będzie na Europie ... Panowie jechać tak dalej a będzie git a hejterami się nie przejmować
-
Teraz dopiero mam czas na wyjaśnienie tego złoma itp . Niestety przepraszam sojusz ale real mnie dopadł w najmniej oczekiwanym momencie . Natłok pracy , obowiązków no i zmęczenie dały mi w kość stąd ten złom . Oczywiście gratuluje agresorom szybkiej reakcji , ja się nie poddaje i bawimy się dalej Wodzirej i Bunny w zasadzie rozumiem wasze zadowolenie i nawet się uśmiechnąłem jak czytałem wasze posty
-
Od Terrora : Pozdrawiam znajomych a szczególnie tych z dawnych lat Dnia 18-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terror ________________________________________________ Okręt wojenny 73 Pancernik 1 Mały transporter 561 Lekki myśliwiec 16.603 Krążownik 569 _________________________________________ Obrońca dracox [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 250 Duży transporter 140 Lekki myśliwiec 550 Krążownik 100 Okręt wojenny 421 Recykle…
-
Dnia 17-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terror ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 6.800 Krążownik 200 Okręt wojenny 322 _________________________________________ Obrońca Sovereign Pioneer ________________________________________________ Mały transporter 1.855 Duży transporter 147 Lekki myśliwiec 405 Krążownik 176 Okręt wojenny 143 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 477 Sonda szpiegowska 59 Satelita słoneczny 110 ____…
-
Wrzucam na prośbę znajomego , z przyczyn technicznych nie może sam tego zrobić Dnia 17-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terror ________________________________________________ Krążownik 460 Okręt wojenny 323 Lekki myśliwiec 14.226 _________________________________________ Obrońca Bandit Rover [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 70 Lekki myśliwiec 10.280 Recykler 9 Sonda szpiegowska 45 Satelita słoneczny 96 Lekkie działo laser…
-
Gratulacje wspólnej akcji Widać pomału się rozpędzamy hehe Obrońcy SZO !
-
Puk puk nowa EUROPO
satanael - - DiD Europa
PostSiema , również postanowiłem tutaj pograć . Fajna konfiguracja itp Gra tutaj ktoś może ze starego Eridanusa ?
-
Oj Fenio tak jak rozmawialiśmy na GG - trzeba było urlop zapodać skoro życie prywatne dość mocno cię ograniczało w grze ... Cóż to tylko obrazki i tak jak mówiłeś pomału się odbudujesz ewentualnie może coś sojusz pomoże z surką Dla agresora oczywiście szczere gratulacje bo zysk wyszedł baaaaardzo przyjemny dla oka Fenix tobie szczere SZO !
-
Gratulacje składnej akcji aczkolwiek szczegółów nie znam hehe Mnie już zostało obserwowanie waszych poczynań z boku ... powodzonka na Q Pany ! Obrońcy SZO !
-
Witam ! Sprawdziłem właśnie jak to wygląda punktowo pod względem uni które mają być wrzucone do Q (chodzi o grupę 2 czyli - Eridanus , Quantum , Cygnus i Antares) i delikatnie mówiąc kogoś mocno pogięło ... Cygnus i Antares mocno odstają od Eri nie wspominając o Q z resztą My (Eridanus) mamy taką samą sytuację jeżeli porównać nas z Q . Według mnie to się nie trzyma kupy i osoba która to ustalała chyba nie sprawdziła dokładnie punktacji . Według mnie można było to podzielić sprawiedliwiej ...
-
Drobne wpadły Dnia 07-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Darth Satanael [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 9.999 _________________________________________ Obrońca Marian-Klb [CENT-PAX] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Duży transporter 5.865 Lekki myśliwiec 10.311 Recykler 64 Gwiazda Śmierci 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Darth Satanael [LaOrden] _______________…
-
ALE BOOOOOM !!! Gratulacje ! Masz Terror tego czego chciałeś czyli spakować głównego rywala w recki Brawa dla was za wyliczankę ! Fajne floty w powietrzu , na Eri by mogły takie latać ale poza LaOrden oczywiście Mimo wszystko obrońcy życzę SZO żeby jeszcze nie raz agresorzy mogli go odwiedzić P.S Tak z czystej ciekawości spytam - ile $ poszło na anty itp w tym starciu , jestem ciekaw po prostu