Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 361.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od angelsin: „Cytat od satanael: „Cytat od angelsin: „Satan... po takim czasie, tyle zarzekania się, blokowania mnie na fb, gg itp i teraz taki publiczny lincz?? naprawdę majs zaszedł Ci za skórę. Rozwaliliście Eri, robiliście z siebie pro i wielu normalnych graczy zrezygnowało dzięki takim występkom... ale na obecną chwilę wiem że to nie tylko na eri miało miejsce masz godnego rywala z majsem w te klocki a mianowicie Jarczyk osobiście uważam że powinieneś tutaj wszystko wyszczególnić z ob…
-
Cytat od angelsin: „Satan... po takim czasie, tyle zarzekania się, blokowania mnie na fb, gg itp i teraz taki publiczny lincz?? naprawdę majs zaszedł Ci za skórę. Rozwaliliście Eri, robiliście z siebie pro i wielu normalnych graczy zrezygnowało dzięki takim występkom... ale na obecną chwilę wiem że to nie tylko na eri miało miejsce masz godnego rywala z majsem w te klocki a mianowicie Jarczyk osobiście uważam że powinieneś tutaj wszystko wyszczególnić z obecnego quantum niki , koordynaty i jeszc…
-
No to zaczynamy ! Na wstępie napiszę tylko tyle że nie było by tego tematu gdyby nie samolubstwo Majsa do którego mnie dzisiaj w 100% przekonał . A mianowicie - od dłuższego czasu nie gram na żadnym serwie og (ostatnio na Europie ale konto oddałem całkowicie za free Pradawnemu) . Skończyłem tam grę z tego względu że jak dla mnie za wolne uni jeżeli chodzi o speed flot (jednak przyzwyczajenia z x5 pozostały) dlatego olałem tamto uni . Kilka razy pisałem do Majsa że gdyby miał jakieś lepsze konto …
-
Cytat od Black Grucha: „Cytat od satanael: „Graty ST aczkolwiek szkoda że trafiło na Franka bo z niego akurat jest w porządku gość czego nie można powiedzieć o samolubie Majsie ... Konto Franka już sprzedane Majsowi (mam rozmowny na gg z Frankiem i Majsem dla ciekawskich) , więc spodziewajcie się kolejnych sporych przyrostów u "Najlepszego gracza uni Eridanus" ^_^: Jeżeli temat się dalej rozwinie to sprecyzuję dlaczego tak diametralnie zmieniłem zdanie na temat Majsa bo oczywiście wcześniej gral…
-
Cytat od DarthMario.: „Cytat od satanael: „Jasne że sprzedałem i to samemu Majsowi i nic nikomu nie wypominam z resztą nie jesteś w temacie Maryś więc nie pisz ... ” Jak nie jesteś czegoś pewny to tego nie pisz obrońcy szo i dawac vegecie unlikesy ;D ” Niby czego nie jestem pewny ? Ja o jednym a ty o "czymś" drugim ... Nie jesteś w temacie i nie wiesz o co chodzi , czemu taka zmiana u mnie w stosunku co do osoby Majsa to po co zabierasz głos ?
-
Cytat od DarthMario.: „Cytat od satanael: „Konto Franka już sprzedane Majsowi ” Ty blue vegeta sam sie sprzedałes za złotówki najlepszemu graczowi, a teraz wypominasz, że ktoś inny to zrobił? Rozwiń ale w did, pogadamy. starcie ujdzie, ale ja bym to zrobił dużo lepiej ;D ” Jasne że sprzedałem i to samemu Majsowi i nic nikomu nie wypominam z resztą nie jesteś w temacie Maryś więc nie pisz ... Moja propozycja - 20 polubień mojego posta i robimy temat w DiD wchodzicie w to ?
-
Graty ST aczkolwiek szkoda że trafiło na Franka bo z niego akurat jest w porządku gość czego nie można powiedzieć o samolubie Majsie ... Konto Franka już sprzedane Majsowi (mam rozmowny na gg z Frankiem i Majsem dla ciekawskich) , więc spodziewajcie się kolejnych sporych przyrostów u "Najlepszego gracza uni Eridanus" ^_^: Jeżeli temat się dalej rozwinie to sprecyzuję dlaczego tak diametralnie zmieniłem zdanie na temat Majsa bo oczywiście wcześniej graliśmy pod jedną banderą na Eri itp ...
-
Cytat od ale cios antynazista: „tu przynajmniej sa ludzie co nie graja kilka mcy i konta "oddaja" , Quantum weryfikuje graczy którzy myślą, że coś wiedzą, poziom hard/hell i to nie z powodu kont z topki bo tylko 10 graczy ma pkt odstajace od standardow ... za to jest urodzaj w farmach i to jedno znajaktywniejszych uni... Zreszta powtarzam, ze albo fuzje beda miedzynarodowe albo i tak wszystkie unie trafia na Q jedne wczesniej drugie pozniej,; dlatego od razu lepiej grac z najlepszymi a nie stuka…
-
Cytat od ale cios antynazista: „nie pekaj i tak kazde nowe uni zostanie poddane fuzji i predzej czy pozniej wszczyscy traficie na Quantum xd ” A co wy macie na tym Q po tej fuzji teraz ? Ponad 8 k kont , z czego aktywnie gra tak naprawdę garstka ludzi . Praktycznie cała topka na ciągłych urlopach , masa kont nieaktywnych itd ... Jak było przed tak i po łączeniu uni , nic się praktycznie nie zmieniło tylko liczba kont na serwie
-
Cytat od Hawok: „kozackie uni w innych krajach a u nas pipa trzeba bedzie poklikać na zagranicznych fajnie się na .US zapowiada Eco x7, Fleet x6, 80% DF, 5 Galaxies, 0.5 Deu Consumption, +25 fields, Espionage probe storage ON w Hiszpanii też spoko - Velocidad x6 Flotas. - Velocidad x6 Economía. - Velocidad x12 Investigación. - 70% escombros generados tras las batallas. - Consumo de deuterio 0.5. - 6 galaxias. - +30 campos por planeta. - Universo lineal (galaxias y sistemas). - Sondas con capacid…
-
Grube fajerwerki na koniec roku Graty Terror ! Dla obrońców również gratki się należą a wszystkim oczywiście SZO
-
Bunny jak zwykle musiał o mnie wspomnieć "gdzieś" ... Co do mojej osoby to nie gram na Q , jeszcze przed uf z tym uni pozbyłem się konta żeby była jasność . Jakieś 2 miesiące temu oddałem konto Pradawnemu na Europie i skończyłem definitywnie z tym nałogiem i powiem wam że nie żałuję Co niektórym radzę zrobić to samo