Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
niezły % wykręciliście, a zysk na prawdę kosmos... graty, top zaktualizowany także graty top 1 acs
-
oj browar że razem z synonimem padniecie w ten sam dzień to w życiu bym złamanego grosza nie stawiał xD szkoda że tak wyszło, mam nadzieję ze jeszcze wrzucisz odbudowę. Agresorom graty się należą za ustrzelenie, wykręcony % i zyski. Przetopu.
-
Szkoda synonim że taka decyzja ale każdy taką w pewnym momencie podejmuje. Szacuneczek za akcje tak czy inaczej bo zdecydowanie mniejsza część flociarzy decyduje się na tego typu starcia szkoda że wyszło jak wyszło ale graty się należą przede wszystkim dla obrońców też za ostrą rozwałkę jaką zafundowali powodzenia w realu, zaglądaj czasem z dobrym słowem xD obrońcom przetopu :graty:
-
gratuluję ataku, niezły % już wykręcony a i zysk robi wrażenie miłego przetapiania a obrońcy SZO :gszo:
-
graty browar, fajnie że bawisz się dalej dzięki za linka, oby tylko tak dalej steków już trochę Ci tutaj weszło... w sumie i tych z tej i z tej ale to tylko pokazuje jak ciekawa jest ta gra mimo wszystko byle do przodu xD czekam z niecierpliwością na więcej obrońcy SZO
-
Proszę nie brać tego do siebie, po prostu miałem ten spis zrobiony już z kilka dni temu i myślałem że nie muszę nawet wysyłać zapytania tylko automatycznie zostanie taki temat przyklejony. Zapytanie niejako wysłałem dodatkowo, a żeby nie tracić czasu na myślenie po prostu podrzuciłem temat już na forum. Wolny czas tak moderatorów jak i każdego szanuję bardzo A że musi zapaść decyzja o wyborze prowadzącego to nie wiedziałem - po biernej obserwacji niektórych innych uniwersów wiem że nie jest to r…
-
@Ruda teoretycznie starcie miało miejsce, fakt że oszustwo ale zostało to zapisane jako informacja obok :P a nie mniej takie spotkanie flot się odbyło.... niedługo spadnie :) edit: a w sumie rozwiązałem to w inny sposób. @sadelko zrobić to zestawienie to pół godzinki roboty było raptem, edytowanie też pokładów czasu mi nie zajmie.... a na nudy nie narzekam :D
-
:fa: TOP 10 SOLO UNI LIBRA :top1: 1. Malack [WINTER] vs. Schan [MAFIA] - 43820 % 06-10-2016 :top1: 2. Malack [WINTER] vs. StoorM [MRUCZKI] - 39408 % 24-08-20163. ciamajdek [WINTER] & Method [WINTER] vs. Polepiony [MRUCZKI] - 22860,33 % 27-09-2016 4. Kate Push [Ronin] vs. GNJ [Aooo] -13198,79 % 13-08-20165. Malack [WINTER] vs. Poochacz [MRUCZKI] - 12969 % 31-07-2016 6. Malack [WINTER] vs. habusek [oGBE] - 11655 % 12-08-20167. york [MRUCZKI] vs. senwiatraka [Ronin] - 10259,9 % 17-06-20168. markus…
-
Nooo gratuluję, w dobry moment trafiłeś akurat po trzech mocno intensywnych dniach, wczoraj doslownie spalem na stojąco czekalem sobie na flotke kolo 24 bo puscilem na krotkiego fska i chyba na 5 min przed mimo usilnych rozbudzaczy w tym alarmu zasnalem i przespalem wszystko :p Graty i liczę na akcje w stylu rozklepywania midasa na izarze Sam flotką grać tez bede za jakis czas wiec zapowiadam rewanz, o ile dluzej wytrzymasz
-
Można tylko gratulować agresorom takiego % a proskanerowi no może nie SZO ale przede wszystkim zmiany decyzji, (chyba nas nie zostawisz???), a potem dopiero spokojnej odbudowy jak nas zostawisz to nie wiem chyba wpadniemy do ciebie z rózgą. najwięksi padają ale nie poddają się. top może na razie uciekł i to bardzo ale kto wie jak to będzie za jakiś czas. a dla agresorów jeszcze raz graty, sprawna akcja, sprawni lotnicy, % bardzo duży i top1, bardzo szkoda że na proskanerze, ale tak chciał Morfeu…
-
Powinieneś jeszcze podać jaki jest % ze starcia. Dla ułatwienia podam już że 54,55 % gratuluję starcia ale liczę że to ostatnie setów w tej wojnie xD
-
asta nam wojnę wywołuje a ja się w górnika bawię............... Cytat od -=Looz86=-: „ No to co rewanż robimy na Deimosie xD A człowiek spokojnie eko sobie buduje hehe Powodzenia obu stronom ” dokładnie
-
graty, ładny widok liczę na więcej bo widzę ładnie współpracujecie oby tak dalej obrońcy SZO