Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
sobota, 25 czerwca 18:00 Walia 2-0 Irlandia Płn. 21:00 Chorwacja 2-1 Portugalia niedziela, 26 czerwca 15:00 Francja 2-3 Irlandia 18:00 Niemcy 3-0 Słowacja 21:00 Węgry 1-2 Belgia poniedziałek, 27 czerwca 18:00 Włochy 0-1 Hiszpania 21:00 Anglia 0-1 Islandia Mecz punktowany x2 sobota, 25 czerwca 15:00 Szwajcaria 1-2 Polska
-
Cytat: „ ciekawe czy wintery odeslaly zlom z akceleratora;p graty starcia” Proszę mnie do tego nie mieszać i tak sporą część złomu z tego co ode mnie się rozbiło zgarnął crazy (z tego co się orientuję) więc chyba średnio trafione spostrzeżenie xD szczególnie w tej dyskusji... a co do niej samej to szczegółów nie znam, widzę wstawione starcie i póki oficjalnie jest w porządku gratuluję wlotu, % i zysk gruby pozdrawiam wszystkich grających
-
III kolejka (19.06-22.06) - mecze do typowania niedziela, 19 czerwca 21:00 Rumunia 2-1 Albania 21:00 Szwajcaria 0-1 Francja poniedziałek, 20 czerwca 21:00 Rosja 1-1 Walia 21:00 Słowacja 0-2 Anglia wtorek, 21 czerwca 18:00 Irlandia Północna 0-3 Niemcy 21:00 Czechy 0-0 Turcja 21:00 Chorwacja 0-1 Hiszpania środa, 22 czerwca 18:00 Islandia 0-1 Austria 18:00 Węgry 0-1 Portugalia 21:00 Włochy 3-2 Irlandia 21:00 Szwecja 0-1 Belgia Mecz punktowany x2 wtorek, 21 czerwca 18:00 Ukraina 0-2 POLSKA
-
Cytat od m.o.u.s.i.k: „Zachowanie akceleratora bez komentarza.Nie mam zamiaru pisać żadnych ticketow do supportu ale jestem ciekawy jak konsekwentni są nasi GO na Libra. Jak marek i svetlana postanowili się rozbić o Vigo bo kończyli grę to GO nakazał nam odesłać cały zysk.Jak o Sienia się na koniec gry zaczęli rozbijać małpiszony i melmaxy to zysk został odesłany.Ostatnio Craziemu obrońca podczas lotu załączył urlop bo konczył grę i Cały zysk musiał zostać odesłany na planete administratora gry.…
-
gratuluję ładnego walnięcia też zdarzyło mi się lecieć na obrońcę, no ale niestety w moim przypadku nie doleciałem xD Fajny % i zysk wam wyszedł. Miłego przetapiania obrońcy życzę powrotu i odbudowy bo widzę że na U. i PS. nie ładnie kraść złom, zapamiętam to sobie :P :P
-
II kolejka (15.06-18.06) - mecze do typowania środa, 15 czerwca 15:00 Rosja 1-0 Słowacja 18:00 Rumunia 1-2 Szwajcaria 21:00 Francja 3-0 Albania czwartek, 16 czerwca 15:00 Anglia 1-1 Walia 18:00 Ukraina 1-0 Irlandia_Północna piątek, 17 czerwca 15:00 Włochy 3-2 Szwecja 18:00 Czechy 0-1 Chorwacja 21:00 Hiszpania 2-0 Turcja sobota, 18 czerwca 15:00 Belgia 1-0 Irlandia 18:00 Islandia 0-0 Węgry 21:00 Portugalia 1-0 Austria Mecz punktowany x2 czwartek, 16 czerwca 21:00 Niemcy 1-2 POLSKA
-
Przyjemny zysk i na kilka kopalni będzie, graty za ładny wjazd
-
graty Akrobata! Fantastyczne starcie jak na 5 dni po złomie. Nie zrażasz się i z wiarą przystępujesz do nowych lotów, za to Cię zawsze podziwiam bo mi tego brakuje no a już w szczególności ostatnie mega niepowodzenia, także bardzo liczę na to że Twój ST po odbudowie odmieni może złą aurę super zysk Ci wyszedł także masz za co przetapiać na kolejne statki. Wielkie graty i oby tak dalej! Obrońcy życzę odbudowy komarów :P
-
No wiadomo, że Satanek to równiacha xD szkoda sojuszniku że padło, trzeba niestety zerkać na te fsy po zrobieniu czy na pewno leci co ma lecieć i na odpowiednią godzinę xD odbudujesz,więc jestem spokojny ale zawsze szkoda. gratulacje dla agresorów i namawiających xD
-
gratuluję starcia, zaktualizowane w topce jako......odbyte z głęboką przestrzenią jestem ciekawy czy ktoś walnie steka na ekspedycji z piratami albo obcymi, byłoby śmiesznie.
-
Witam, TOP został zaktualizowany w razie błędów proszę dawać znać. od razu informuję że staram się robić to średnio 1x w tygodniu, więc czasem możliwa lekka zwłoka po niektórych starciach. informacja nr 2 to taka, że edytor lubi płatać psikusy i nawet jak cos było poprawnie to po kolejnej edycji zmienia samoistnie (np kolory) także czasem możliwe że coś tam będzie nie zbyt dobrze ;d miłego stekowania
-
piątek, 10 czerwca 21:00 Francja 1–1 Rumunia sobota, 11 czerwca 15:00 Albania 0–2 Szwajcaria 18:00 Walia 1–0 Słowacja 21:00 Anglia 2–2 Rosja niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja 1–2 Chorwacja 21:00 Niemcy 4–1 Ukraina poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania 2–1 Czechy 18:00 Irlandia 0–2 Szwecja 21:00 Belgia 0–2 Włochy wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria 1–0 Węgry 21:00 Portugalia 3–0 Islandia Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 POLSKA 2–0 Irlandia Północna
-
Na deimosie np też wlepiają bany za używanie innych kont, I jak najbardziej rozumiem tego typu akcje,ale wyraziłem tylko opinię że mogło by być pewnie nieco trudniej jakby nie używać i tym większa sztuka zlomować bez takich zabawek słabych kont z masą drobiu jest sporo na librze, wiadomo że to standard na każdym uni ale jest to kwestia bardzo różnie i nierówno traktowana, I powtarzam graty dla agresorow bo zysk i % wyciągnięty na prawdę gruby, szkoda że na sojuszniku
-
szkoda bardzo że na sojuszniku, nie mniej graty wlotu bo na prawdę udany. Ładniej by co prawda było samemu a nie za pomocą multikont-gsówek no ale jak kto woli xD Akrobata SZO, obrońcom przetopu. :)
-
Gratuluję agresorowi, chociaż oczywiście bardzo żałuję że na sojuszniku. Nie udaje się PacManom to Uni niestety ale może jeszcze się rozkręcimy xD bo na razie to trochę stypa tak co kilka dni. Przynajmniej Wy bijecie czysto, nie to co koledzy z POD :XP: :XP: :XP: jeszcze raz graty i przetopu tego niezłego zysku a kenajowi SZO :gszo:
-
Gratuluję zdjęcia krzycha. Oczywista planowaliśmy, nawet sporo, nawet recki od momentu infa powsadzane były, ale złomu zebrać też się nie udało na samego Ciebie gotowi byliśmy, jak zaczęły dochodzić inny floty nasz potencjał militarny zatrzymał się daleko w tyle. krzychowi SZO, i rozważniejszych fsów