Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 173.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Art to można wiedzieć które uni teraz w końcu fuzję będą miały forek i elca czy h J M L ? Czy fornax z elcą (czy jeżeli uniwersum docelowym jest elektra to ma się rozumieć, że gracze z fornax-a dostaną darmową rekolekcję planet(tzn. tak jak w innych przypadkach będzie 5 ?) czy gracze z elci też mają szans na takowe przeniesienia?
-
Cytat od Crazy Iwan: „To może teraz tak na czysto, co? Twój Public Relations niestety kładzie Was na kolana. Zadaj sobie teraz pytanie, Art: czy robisz coś dobrze? Czy srasz do własnego gniazda? Obiecane uf już na nikim nie robi wrażenia. Zejdźmy na ziemię. To my jesteśmy Waszym klientem. Pamiętajcie o tym. I pamiętajcie też o tym, że możemy mieć Was w dupie przez rok, jak Wy nas mieliście. Klient zawsze zostanie. To rynek ma się podporządkować. Zyskujesz lub tracisz. Twój wybór. Jest dużo lepsz…
-
Strzelam, bo nie chce mi się szukać a coś słyszałem, że niby Bośnia i Hercegowina odkryła u siebie olbrzymie złoża ropy
-
A no tak zapomniałem o pierwszej części pytania xD
-
Czad?
-
Zero pomysłów na pytanie.... więc zadawaj Aecjusz:)
-
Cytat od DarthMario.: „x5 , 70% złomu, brak możliwości kupienia anty. co do uni speed.. graczy jest mnóstwo, ale trzeba odliczyć ponad 2k szaraków, 500 urlopowiczów... więc ogółem gra może jakieś ~700 osób (aktywnie)” coś fajnego Ale jak by dać uni jakie są u niemiaszków tylko na większym speedzie (brak banów za bash i push) np x5 50-70%debris i flot prędkość np x3 i brak banów za bash i push:D
-
Dobrze ?
-
Palau?
-
Tak , zadajesz