Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-496 z 496.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

Damashi - - Archiwum CT

Ehh a wiec bartek nadal w formie...No cuz zycie Dobrze ze tutaj nie zaglada co nie ?:D Czemu tak dlugo nie odpisywalas :D? I czemu Uriziel dostal sygnaturke ( moja jest ladniejsza ) Naprawde jestem taki niegrzeczny ? A + kiedy dostane? Nie nie obrazasz sie Podaj liczbe swoich multi w zaokragleniu do 1000 Czekasz na druga serie :D? Czemu jestem koffaniutki :P?

Damashi - - Archiwum CT

A to se posta na bije ot co Ces Cieszysz sie ze nabije sobie tutaj posta?:D Jak tam bartek <blef> Odpalac mIrca ? Bo mi sie nie chce jakos Opisz mnie w 5 slowach ( Uriziel chyba sie nie obrazisz ciekawy jestem co napisze ) Zieff czy Ziew? Pisac dalej? Nie obrazisz sie ?

• Manchester United

Damashi - - Piłka Nożna

Ale z was patrioci.... Tez przez dlugi czas uwazalem Kuszczaka za kompletnego ciula....Ale w wiekszosci meczow pod bandera MU spisal sie calkiem calkiem VanDerSara nie lubilem nigdy Niewiem dlaczego....Moze byl dobry w tym co robil ale nie przypadl mi do gusty Licze na Tomka ...da rade A jak sprowadza np. takiego Dide to ide do sklepu po rewolwer

Damashi - - Archiwum CT

Hmmm...Dawno cie tutaj nie odwiedzalem Cieszysz sie :)? Ja tez a wiec: Zadowolona jestes z sygny :)? Ty tez sie tak nudzisz :(? Czemu ciagle ukasz i ukasz ?:P Kogo ostantnio wychlostalas porem i marchewka?? Koffam czy Koffasz ?:P czy dla mnie czy Dla ZabioreCiButy ??

Damashi - - Archiwum CT

Najpierw Rozpruwek teraz Rafik kto teraz bedzie :(? To prawda ze na + trzeba zasluzyc ?:) Czym sobie ja zasluzylem :]? Ehh cieszysz sie ze wpadlem na nowe uni :D? Lubisz B.R.O ? U 26 czy U 39 :]? Czy ZbioreCiButy zabral ci juz buty :]? Dlaczego Gwiezdna Nimfa :)? @Rafik moge ci juz teraz odpowiedziec Nigdy!

Damashi - - Archiwum CT

Grangera lubisz? O lol...przeciez go nikt nie lubi Eh jaka ona milosierna Czemu tak wolno odpowiadasz na pytania :D? Zrobisz mi sygne ze stock'a ?:) Grasz w CS'a?:) Jakie moge jeszcze pytanie zadac?:D Lol czy Lol2 ?

Damashi - - Archiwum CT

Chcesz wiecej..nie ma sprawy To bylo pieszczotliwie ?:D Preferujesz inne pieszczoty i igraszki ?:D Czy tylko Dawanie w nos ?:] Czemu myslisz ze wszystkiego nie wiem :)? Jaki byl wynik Polska- Portugalia?:D Kto strzelil bramki ?:D Dawno nie dostalem Buzi Lubisz Granger'a ?:D

Damashi - - Archiwum CT

Jak bedziesz co wiedziec Powiem ci wszystko ? A mowilas ze wogole nie zdradzasz... przynajmniej na irc'u ..co z naszym dzieckiem :(? ( moim i twoim..zeby nie bylo :]) Musialas tak mocno walic w ten nos? Poglaszczesz mnie ? Komu kibicujesz w dzisiejszym meczu? Polska czy Portugalia?:D Smolarek czy C. Ronaldo ?:] Chcesz wiecej?:*

Damashi - - Archiwum CT

Czemu mnie zdradzasz ze panem ktory napisal 2 posty wyzej? (Ten z koza w Avku :>) Podaje date...Wpadaj kiedy chcesz...Teraz pasuje ?:D Jestes pewna ze Pelagia :P? A jak bedzie chlopczyk? Gdzie ten priv o ktorym pisalas?:D Nie widze nowych wiadomosci Ani na OG ani na forum Ani w nos mi nie dalas Kiedy to zrobisz?

Damashi - - Archiwum CT

Dobrze wychowamy dziudziusa Cztaj ja z toba Tylko mnie nie rzucaj Obiecasz ?:D Kto mnie ubiegl ? Ze juz jestes zajeta? Jakie wy My Ja i ty Zaproponuj jakies imie Hrhr czy mrmrr? Ping czy Pong?:D Masz jakeis aktualne fotki ?:D A dasz? Elblag, Park Kajki albo Multikinio Albo jakas dyskoteka...Godzina 20:00 W celu poznania sie blizej ;* i zebys dala mi buzi w rl oczywiscie Pasuja parametry spotkania ?:D

Damashi - - Archiwum CT

No nie mow mi ze jestes w ciazy? Wpadlismy? Ups.... Jak nazwiemy dzidziusia?:D Jak to nie jest znecanie ? Te druciki sa prawie jak grabie Oficjalnie cie zapraszam do mnie na spotkanko...To kiedy wpadasz? Zajeta czy Wolna? Cieszysz sie z nowej serii ?:D Na co zasluzylem Moze na klapsa :D?

Damashi - - Archiwum CT

Jak mozesz sie tak znecac druciana szczotka?? Moje plecy tego niewytrzymuja Wyskoczymy gdzies? Kiedy drugie buzi?? Stringi czy Gacie po Tacie? Czemu nadal do mnie nie przyjechalas :D\ Tak oni sa razem w wyrku....razem ze mna i z toba Dlatego tu ciasno...wygon ich Dobrze? Podobaja sie pytanka moje ? Nie mozesz sie doczekac nastepnej serii :D? Loffciasz mnie :P? Nadal?

Damashi - - Archiwum CT

Czemu mowisz ze moge jak nie moge ? Nie spelniam warunkow Tak czy Nie? Dac buzi czy przytulic sie ? Pasuje ci stwierdzenie ze mieszkamy daleko od siebie ? Kiedy dasz mi buziiii? Czemu nie lubisz slaps'a " Damashi napuszcza na was grupe roswscieczonych marcikow...ARgh jaka rzez!!" Mnie sie podoba a tobie nie ? Podrapiesz mnie po plecach? Dlaczego nie wystartowalas w miss U26? Mila czy Ostra? Grzeczna czy Grzeszna ?:D

Damashi - - Archiwum CT

Koffasz mnie? Dlaczego tak? Czemu nie moge byc opiekunem :(? Kiedy mnie odwiedzisz? Lubisz mojego ofcjalnego slapsa? Kiedy wywalisz adasko i Eurego z wyrka ? Ciasno tutaj Dlaczego tak daleko mieszkasz ? Eury czy Adasko? Damashi czy Tr00ci0? Damashi cyz Damashi? Pazurki czy Szpony?

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „NieustraszonA napisał(a) Kto wypina tego wina :ziew:....zycze milego uzytkowania =] czas start 1.okulary przeciwsłoneczne czy zwykłe? 2. soczewki czy okulary? 3. Harry potter czy Kod Leonarda Da Vinci? ..... ..... ..... 300. Czy chcesz mieć dzieci?: 301. Ile byś chciał/chciała?: 302. Dlaczego tylko tyle?: powodzenia D: aaa.. prosze o wnikliwe odpowiedzi ;p czekam 20 min na odp...pozniej dokladam 500 8)” Po 200 wymieklem nasz modek chyba nawet nie probowal

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Damashi - - Archiwum CT

1. Lubisz zespol Apocalyptica ?:D 2. Dlaczego nie sluchasz Linkin Parku 3. Wygladasz jak metal czy tylko sluchasz metalu