Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 496.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

Damashi - - Archiwum CT

Tak naliczaja sie inaczej bym nie pisal

Damashi - - Archiwum CT

3 przyklady ze jestes zUa 3 przyklady ze jestes Dobra

Damashi - - Archiwum CT

Boisz sie spamu?:D Spam gryzie :quasi:?

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) Przeze mnie ? pewnie tak bo wleciales na irc i chciales go bic :bicz: ” ” Bo ja myslalem ze na Ircu cie bija! Psieplasiam koffanie Cieszysz sie ze spam team przenosi sie do ciebie :D?

Damashi - - Archiwum CT

Przeze mnie ?

Damashi - - Archiwum CT

Ladny spamik rozkrecilem na kanalach :D?

Damashi - - Archiwum CT

Myslisz ze wszystkie choroby swiata mozna wyleczyc spamem?? AA a wiesz jaka tragiedia mi sie przydazyla ? Ojciec kupil Kaspersky'iego i na opakowaniu pisze... " Ochrona przed phishingiem i spamem" AA dlugo juz nie pociagne z kompa mnie usuna Czo tam ?:D

Damashi - - Archiwum CT

A mnie ? ( tylko przeczytaj moj nick i zastanow sie dobrze ) ... ...

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) To Art to wszyscy o_o? To Ty tego nie wiedziales ? :D To ja tez jestem Art? Blef ide sie zabic =) okropnych szpam00roff ? bardzo okropnych? :P Tak tloske ... ... na przyklad kogo? np Damasza :lol: Damasz? A kto to? :E ” ”

• Angela - zielony Aniolek :)

Damashi - - Archiwum CT

Czemu dopiero gdy jestes chora chcesz fotke dac ? ( musisz czesciej chorowac =) Czemu mowisz ze nie spamuje w twoim temacie? Len czy leniuszek ? Jak czesto sie opalasz ]:-D? Kiedy mnie odwiedzisz? Ile znasz jezykoff ?

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) Ogladasz wlatcuff móch :E? nie Ile GF placi ci za opieke nad takimi szpam00rami ? a to oni placa i ja nic nie wiem ?:D Lubisz Arta? To Art to wszyscy o_o? wszystkich lubie ;) a zlych okropnych szpam00roff ? ]:-D Popierasz dzialania Teamu? a co masz na mysli ? nie powiem bo dostane warna :E 3 powody dlaczego lubisz U26 1. bo to jedno z moich pierwszych uni 2. bo poznalam tam fajnych ludzi - na przyklad kogo? 3. bo tak ” ”

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) topless? O.o tia bo nie lubie miec paskow Ja tez nie :D ” Cytat: „damashi napisał(a) Jak tam szpamerk00 ? dobrze spamm0rze Ne jestem szpam00rem >_>... ja tylko troszke pisiam na forum =) Jak idzie SzO ? nie idzie Nie ma SzO? Uu co za strata dla U39 =) Está usted como yo bebé? to sie nie trzyma kupy ... mozesz to poprawnie napisac ?:D Google translate zawiodlo :E Qué le gusta el spam? si muchisimo ^^ Czemu ciagle marcikujesz? bo musze :> A kto …

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) No ale jak to... ze niby ty w nocy mnie odkrywasz i ... Ty jestes jak Ameryka ...dawno odkryty XD A co robisz jak juz mnie odkrywasz ]:-D? Nie lap mnie za slowka a za co moge ? :P Ty mozesz lapac za wszystko ( tylko nie za slowka ) ” ” Jak tam szpamerk00 ? Jak idzie SzO ? Está usted como yo bebé? Qué le gusta el spam? Czemu ciagle marcikujesz? Nadal jestes zDamashiowana czy juz nie :*? Cytat: „ topless? O.o” A co nie wolno :D?

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) Wykorzystujesz mnie? Czasami ...w nocy jak spisz No ale jak to... ze niby ty w nocy mnie odkrywasz i ... =) osz ty mialas zadzwonic jak bedziesz sie opylac a co ja wiatropYlna ? Nie lap mnie za slowka ” ”

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) No bo...yyy..eee...Bo ja czuje sie wtedy nie potrzebny eee...przeciez Ty zawsze bedziesz potrzebny :P Podaj przyklad no np. ktos musi pilnowac Pelagiusza jak mamusia ciezko pracuje na IRC Wykorzystujesz mnie? ” Lato lato idzie a Ty nadal topless sie nie opalasz opalalam sie w niedziele :) W niedziele moze byc juz zimno ... no ale jak w niedziele to przyjade EDIT: Czas przeszly ( pomylka ) , osz ty mialas zadzwonic jak bedziesz sie opylac”

Damashi - - Archiwum CT

Obrzydliwym nie ale reszta sie zgadza :D? Ty leniu Ty o tej poze z wyra nie wstawac Nie lubisz chyba franzuzow ze tak lekko sadystycznie to napisalas Czy board jest bardzo zapszpamiony :D? Duzo postow dziennie kasujesz? Lubisz rozdawac "prezenty" ? :lol: buzii

Damashi - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „damashi napisał(a) No bo...yyy..eee...Bo ja czuje sie wtedy nie potrzebny eee...przeciez Ty zawsze bedziesz potrzebny :P Podaj przyklad :D” ” Lato lato idzie a Ty nadal topless sie nie opalasz

Damashi - - Archiwum CT

Czemu nie odpowiedzialas na moje pytanie? Mam sie obrazic :D? Co tam słychowac ?:] Goraco dzis jakos co nie :D? Napraffde jestem obrzydliwym, bezwzglednym, spamerowatym szpam00rem ?:D

Damashi - - Archiwum CT

A przyjedziesz po mnie :D?

Damashi - - Archiwum CT

No bo...yyy..eee...Bo ja czuje sie wtedy nie potrzebny