Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
od dawien dawna wiadomo ze ZSy pakuja surkę na inne konta potem to farmią, ale oeratorzy niestety zapadli na kurzą ślepotę i tego nie widzieli pl1 nie obrazaj kogoś w ten sam sposób kim sam jesteś,,,,,, przypomnieć ci sprzedaż surowców na quantum za 100pln? żyjesz z tego więc przestań się udzielać jak ostatni idiota, czas pójść do roboty 30 -latku nikt tu nie jest aniołem ani bogiem więc po co te spinki, pl1 radzę się wybrać na urlop dłuższy niż rok bo ta gra niestety spaprała twoje szare komórk…
-
Liga typerów - dyskusje
NaZz - - Piłka Nożna
Postmimo że postawiłem 3:0 dla Celtiku wynik brany pod uwagę nie będzie miał dla mnie znaczenia, ale żeby nie było żadnych pretensji, anulować ten mecz całkowicie, gdyż ci co postawili na wygraną Legii bedą za wynikiem z boiska , a ci co postawili na Celtik przeciwnie ps. w zakładach bukmacherskich , wynik uznany jako końcowy to 3:0 dla Celtiku
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
NaZz - - Hall of Fame
PostLouve to Louve, jak w ostatnim starciu na Kicu napisał agrest Louve aka Nomin , grunt to podpierać się czyims nickiem po kupnie konta ciekawe kto na koncie siedzial i zlamił Nominek czy jego żonka nic dodać nic ująć 1200pln poszłooooooooo w ....... ciekawa flota agresora akcja ekstraklasa straty okropne ale zysk mega gratulacje jak najbardziej się należą odpowiedni sojusz na odpowiednim miejscu, czekam na kolejne z cyklu poturlany drops, w sumie tylko 3 flotki im na miarę ładnych procentów zosta…
-
Liga typerów - dyskusje
NaZz - - Piłka Nożna
Postmożna dołaczyć do typowania?
-
Ate [DREAMS] Louve [DREAMS] aggressive [DREAMS] vs KIC [300] - 465888,58% --- TOP 2 ACS!
NaZz - - Hall of Fame
PostAgrest ban banem nie bedę się tłumaczył bo nie jestem w temacie a tu mamy , ACS ATE i nominek vs kic i agrescik sam sie tu wydymałes bo nawet zasad nie znasz w dodatku fs z planety w układzie ATE na planete toć to szok Cytat: „ "Louve aka Nomin" starcie dedykuję mojej Madzi która sie denerwuje jak siedze na ogame, pozdrawiam całe buddy, sojusz oraz pozdro dla byłego soja Rycerze na u 1 ” Kica nie pozdrawiasz Nominek? w buddy go przecież miałeś !!!! kolejny reprezentujacy DNO AMEN PS. JESLI TO TY…
-
Top 1 ACS uni Electra; Zima i Skipa [BlackSun], ZostanMoimPztem aka Candy i terry [300], blitz aka typhoon vs stefanek i STIMO [--S--S--], Wolverine i aggressive i NaZz aka Syberius [DREAMS] - 936675,22% + zbiórka
NaZz - - Hall of Fame
Postkilka słów ode mnie, jak już Terry napomniał, bez spinki napiszę i będę trzymał poziom starcie beze mnie, gdyż dwóch obrońców miałem w buddy lub też z nimi handlowałem i od razu z samego rana zastrzegłem że nie lecę trudno byłoby leciec na kogoś z kimś się zna dłuższy czas i m.in. rozmawia na skype , etc etcCytat od Lesny Bober: „ "Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami si…
-
Agrest nie bedę cie cytował bo twoj poziom wypowiedzi jest równy depresji tak wiem wróciłeś , wracasz, wracałeś dla mnie nawet codziennie możesz, z bilansami podobnymi do tego w tym rw , bo bez wspomagaczy tylko cię na tyle stać latać nigdy nie potrafiłeś i się nie nauczusz, a do tego niestety potrzebne jest chociaż iq=1
-
uuuuuuu cos mi tu śmierdzi Agrest znowu cebulę żarłeś? tym rw pokazałeś jaki z ciebie super złomiarz teraz tym co chciałeś ich zezłomować możesz powoli zacząć buty pucować czekam na kolejny z cyklu " lece se bez laga" a i jeszcze jedno chyba zlomniecie mnie o kolejny rok ci się przesunęło? Sid, graty decyzji, szkoda ze z recami zlamiłeś
-
Cytat: „ no i dla BlackSun (o ironio :P) ” o ironio dziwnym trafem wczoraj rano kivan doszedł do nas do soja żeby nie było dodam jeszcze ze przed atakiem online na statusie, po ataku online i nawet 1 recka nie wywiosłaował o ironio zostały gs na dobitke, a Kivan sobie poszedł o ironio Maksimus następnym razem jak rzucasz kamieniami, to uważaj bo mogą wrócić jak bumerang Amen
-
Cytat od SzymZS: „ Dawno mnie nie było : D Co ja widzę Nazz złomuje moje stare konto i to w obronie : D Tatuś dał kieszonkowe? nie ma co gratulować zwykły PUSZ ” że ty masz zryta bańkę to ja już o tym dawno wiedziałem, a że cie tak długo nie było to myślałem ze na leczeniu u specjalisty jesteś , jednak się myliłem w przeciwieństwie do ciebie pajacu nie muszę nikogo prosić o kieszonkowe a druga strona medalu to to ze koleś przynajmniej miał JAJA i poleciał a nie spamował mi skrzynkę rsami tak jak…
-
starałem się do tej pory nie komentować ani postów ani starć super gracza eNTRO ani tego za co wyleciał m.in. z Chaosu, ale tym zachowaniem zaprezentował jakim jest DNEM tym razem jak widać chyba kasy mu zabrakło by kupić i zezłomować kolejne konto wiec poszedł na sposób, by tanio zarobić nie tracąc dużo ciekawe co bedzie teraz i komu bedzie wytykał nie znam ani Cry ani Sandera czy Roda, ale szczere SZ/O i czekam na spakowanie krzykliwej MENDY ktora potrafi komuś wytykać siebie nie widząc ENTRO …
-
bry wieczór, jako że mi się lekko drzemnęło agresorowi udało się sfarmić mój dexik, a potem się wybrał na część gsów ale jak to się mówi co za dużo to niezdrowo :D odwecik za Kindysia dedki: dla sojuszu buddy i znajomych Starcie następujących flot: Agresor BialyMis [L.E.] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: O.wojenny. 199.759 Panc. 283.413 Razem: 483.172 Obrońca NaZz [BlackSun] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: D.transp. 2.075 L.myśliw. 2.074 Recykler 1 So.szpie…
-
[134] DOBERMAN [ZOO] - Pradawny_czlonek [Pradawni] - 5430,05% - TOP 3 SOLO
NaZz - - Hall of Fame
Postgraty gęsiobicia satsfakcja jest, zysk również teraz podziel te życzenia bo dla ciebie to za dużo
-
[125] i [126] DOBERMAN, MAXON, MIGOTKA [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 6251,74% + DOBERMAN [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 457,56%
NaZz - - Hall of Fame
Postwielkie gratulacje, ogólnie jeszcze nazwę to po imieniu - totalna miazga procent i zysk ładniutki przetapiajcie pany na co tam chcecieCytat od jaraspl: „ Doberman na urlop, by reszta miał jak gonić twój ogon ” jaras ma rację, Dobi na wypoczynek
-
[123] i [124] DOBERMAN [ZOO] - shock [DkAs] - 6152,62% - TOP 1 SOLO + 916,57% + Farmingi moonów
NaZz - - Hall of Fame
Posti znowu wielki huk się rozległ piękny procencik , Dobi godnego rywala nie masz toteż sam siebie musisz bić tak czy inaczej gratulacje kolejnego top 1 solo czekam na kolejne łubu dubu