Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-50 z 50.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#11 [TOP 1 ACS] Grinder [AFGM] & Cichy86 [AFGM] & psotny [AFGM] vs. Ziuteklol2017 [MNS] & nightm4r3 [ZDI] & Angelina & Sierotek [DarkBlue] & msciciel [MNS] ~~ 11.063,28%
rydzu - - Starcia Rhea
Postno nieźle night na jakiś czas topka się utrzyma, teraz próbuj coś solo Graty i oby tak dalej
-
Cytat od Excavator: „Cytat od rrydzu: „jacyś tam gracze będą, maks 3k jak na Wasacie..” I należy tutaj zaznaczyć, że przyczyną takiego faktu jest nie tylko polityka ekspansywna w wykonaniu game.. coś tam, Sądzę, że za mało dana organizacja skupia się na reklamie, poza forum ciężko (rzadko) znaleźć reklamę ogame. A co do nowego uni to powinno być reklamowane co najmniej 2-3 tygodnie przed otwarciem i to nie tylko na tym forum ale na różnych stronach! Także panowie z game.. coś tam, marketing (roz…
-
Te ogame powinni zrobić na zasadzie plemion Wygrywa się świat, zamyka się go, otwiera następny, wtedy rozgrywka byłaby bardziej ruchliwa ? Ewentualnie tak jak w grze "The Crims" o ile dobrze pamiętam, co kilka miesięcy reset i gra od zera, wtedy nie trzeba byłoby 60 serwerów, wystarczyłoby z 3-4 i byłoby jak za starych dobrych czasów, 15k graczy
-
Zajrzyjcie Odnośnie gry
-
he, też tu grałem, jeszcze pamiętam sojusz Dragons, w którym miałem przyjemność grać To były czasy..
-
Pamiętacie?
Postfakt faktem, nie grałem na uni 16, ale chętnie bym wrócił do starego interfejsu, gdzie nie było jakichś piratów, ekspedycji, ogółem ta astrofizyka mogłaby zostać bo urozmaica kolonizację, ale reszta jest tragiczna Teraz doszły jeszcze jakieś "przyspieszacze" i wgl, zresztą nie wiem i nie chce wiedzieć jak to wygląda w praktyce, bo sobie obiecałem, że puki nie zrobią uni w stylu "Old Style and engine", to do tego nie wrócę... Chcąc polepszysz grę, jednym słowem ją spieprzyli.. a sam ganiałem ją o…