Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 182.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję celnego strzału, aleks Nie znam obrońcy ani jego sojuszu, jednak ich tag podpowiada mi, że musieli do treści statutu wpisać, że są najlepsi, by choć przez chwilę się tak poczuć. Zaraz, zaraz... Szajka? To... To Ty?! W takim razie zwracam honor! Oops, jak się wymazuje już raz napisany tekst? Tyle metalu stracone, przez Ciebie znów aleks dobuduje WRów! Pozdrawiam HBI P.S. Przyłączam się do zdania przedmówców. Kupione!
-
Chojny [The Best] vs. K4spin [AiE] ~ 53568.65% TOP1 uNekkar SOLO plus Chojny [The Best] vs. K4spin [AiE] ~ 3359.36%
hbi - - Starcia Nekkar
PostChojny, musisz posiadać jakiś dar. Do złomowania i zarazem do poruszania ludzkich serc, albowiem ja też się wzruszyłem Dlaczego K4spin? Tylko nie K4spin! Dlaczego on?! Chojny, dokończ historię! Obrońcy życzę odbudowy.
-
rozrabiaka ancymon [The Best] & Marchewa szajka [The Best] & Chojny [The Best] & Solitary wolf [Psychoza] & HBI Nighthunter [The Best] vs. Zamyslony Marabut [LzB] ~ 122403.56%
hbi - - Starcia Nekkar
PostDziś, tj. 21.11.2018 r., już krócej będzie Chciałem coś jeszcze napisać, choć w zasadzie większość nakreśliłem w zacytowanej przez rozrabiakę mojej wypowiedzi Moi drodzy gracze Uni Nekkar Zwracam się również do moich Sojuszników. Spierajmy się, lecz kulturalnie Przecież ta gra to pewna konwencja, zyskiwane i tracone przez nas surowce są wirtualne, zarysowane skrzydło czy kokpit pancernika nie stanowią realnej szkody Emocje oczywiście są realne, jednak musicie potrafić znaleźć właściwy punkt odni…
-
HBI [The Best] Vs. Woland [CDnDR] ~ 1149.21% - "Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie dobro czyni." + 617% wakacyjnej woni
hbi - - Starcia Nekkar
PostPrzewrotna myśl u wrót tytułu majaczy własnym tchnieniem. Tu zaś przeciwnie, prawdę usłyszycie! Skrycie jej wnętrze wyciągam z kokpitu wspomnień, jak z czarnej skrzynki zwierzenia, Zwęglone na popiół faustyczne dywagacje, Kiedy śmierć nadejdzie, czy Goethe miał rację, czyniąc ze mnie spekulanta naukowych założeń, bez prawa do nieśmiertelności, Rozmazany w sokratejskiej toni, majeutycznie brzmiącej w ustach tak niewielu, wypowiadam słowa, a każde z nich przeklęte, Imię - raz, imię - dwa, Imię - W…
-
Serwus, gracze uniwersum Nekkar. Chciałem pisać na temat obowiązujących zasad gry, stopnia ich przestrzegania na naszym serwerze, przyczyn, dla których wielu graczy narusza je oraz na temat wynikającego z Ogólnych Warunków Korzystania obowiązku Gameforge zapewnienia wszystkim graczom uczciwych warunków gry oraz rywalizacji. Jakkolwiek, z uwagi na okres wakacyjny i zmniejszoną "oglądalność" tematów na forum, odłożę w czasie tego rodzaju krótki wywód. Podkreślę jedynie, tytułem zapowiedzi przyszłe…
-
Jeszcze dwa dni temu Zdobywca wpisywał się w moim poprzednim wątku, a dziś stał się moim celem... Niech nie zmyli Was zmodyfikowany nick! To kamuflaż, wespół z nazwą sojuszu, która zmieniona została już po starciu, co z grzeczności uwzględniłem w niniejszym wątku, by mimo wszystko zachować dobre stosunki pomiędzy nami! Nie od dziś polujemy na siebie zażarcie, na co spożytkowanych zostało już kilkaset milionów deuteru. Niestety główną flotę, w kierunku której również leciałem, obrońca zdołał... E…
-
Czy zdarzyło się Wam notorycznie niewłaściwie odczytywać czyjś nick? Przejęzyczać się po freudowsku lub przez inny spuneryzm? U mnie aktualizowało się to w przypadku obrońcy Niestety i tym razem opis krótki, co zmieni się wkrótce, wyrażam nadzieję W kolejce czekają następne publikacje wskażę więc tylko, że szczęśliwie flotę obrońcy, który przynajmniej od maja tego roku bardzo dobrze się pilnował, udało się zlokalizować i zniszczyć. Pozdrawiam złomujących rywali. Dnia 21-07-2018 --:--:-- następuj…
-
W tym miejscu zapewne pojawi się wkrótce opis. Dnia 17-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor H B I [The Best] ________________________________________________ Pancernik 16.000 _________________________________________ Obrońca Pchła ________________________________________________ Mały transporter 1.065 Duży transporter 9.516 Lekki myśliwiec 408 Ciężki myśliwiec 187 Okręt wojenny 100 Recykler 310 Bombowiec 64 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci 4 Pancernik 100 _____________…
-
HBI [The Best] vs. Dirk Gently [Veto] ~ 6140.31% - czyli złomowanie przez dresiarza.
hbi - - Starcia Nekkar
PostKłaniam się. Dziś, z uwagi na brak czasu, historia niespodziewanie krótka. Może też odmienna, niegrzeczna i prozaiczna. Prawdziwa na pewno (...). Prawie każdy z nas, członków The Best, posiada BMW 7. W bagażnikach swych aut trzymamy zazwyczaj po dwa kije bejsbolowe - jeden drewniany, drugi zaś aluminiowy. Obrońca zawsze ma prawo wyboru. Klient nasz Pan. Lubimy baseball jako dyscyplinę sportu. Najbardziej agresywny bywa Sputnik i szajka. Tych chłopaków nie da się po prostu zatrzymać. Słysząc hasł…
-
Gratuluję powyższych starć. Dwa skromne ode mnie dorzucam: 1. H B I [The Best] vs. Reident [Umbrella] ~ 306.09% Dnia 24-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor H B I [The Best] ________________________________________________ Pancernik 4.200 _________________________________________ Obrońca Reident [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 2.262 Duży transporter 4.759 Lekki myśliwiec 1.257 Ciężki myśliwiec 621 Krążownik 190 Okręt wojenn…
-
marchewa87 [The Best] & szajka [The Best] vs. Javman GT [IGF] - 3438.87%
hbi - - Starcia Nekkar
PostZatem wojna! Ekhm, zatem zlot! Ustalmy czas oraz miejsce, przede wszystkim zaś liczbę zainteresowanych P.S. Cóż za wspaniałe starcie!
-
Przedstawiam skromne starcie, które w zasadzie w planach i symulacjach nie figurowało jako tytaniczne Tych kilkanaście sztuk GSów zmieniało swoje położenie w ciągu doby. Obrońca nie napisał nic, pewnie nie zauważył nawet takiej niewielkiej straty Jakkolwiek, życzę mu odbudowy. Zamiast 24 mln, jest 16 mln zysku. Ot, rzec można, taka bitwa o sam honor... Po wczorajszej zawierusze (słowo mecz to zbytnia ekstrawagancja w tym przypadku), czas honorowe starcia nauczyć się wcielać w życie Choć pojawiaj…
-
HBI [The Best] Vs. Kubus Puchatek [ASSASSIN] ~ 2520.43% - przyczyna pękniętego balonika i systematyka małego rozumku. Poradnik nieudacznika.
hbi - - Starcia Nekkar
Post" -Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś. " Alan Alexander Milne – Kubuś Puchatek Historia tym razem nie będzie się przedłużać. Chciałoby się napisać słów kilka w duchu kantowskiej "Krytyki czystego rozumu", czy powspominać czas spędzony wspólnie z Adamem Smithem, badając przyczynę bogactwa narodów (i graczy ogame). Niestety dziś wystarczyć nam musi A. A. Milne i krótka historia jednego z mieszkańców Stumilowego la…
-
marchewa87 [The Best] & szajka [The Best] vs. Javman GT [IGF] - 3438.87%
hbi - - Starcia Nekkar
PostGratuluję niezłego starcia, Naczelny Obserwatorze nasz! Ciekaw jestem, czy inne projekty się powiodą. Teraz czas szajce wypożyczyć stosowny medalion. Obrońcy życzę lepszego zaprogramowania czasu, niekoniecznie w javie... Pozdrawiam HBI